- 28 Ocak 2024
- 776
- 334
- 23
- 27
- Konu Sahibi ogretmenhanim
Malesef evet bende bir paketten 5 e düşürdüm tamamen bırakabiliriz inşallahBen bir paketten 3 e düştüm birakiyorum Allahin izniyle her içişte içim sızlıyor ama el alışkanlığı kalmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef evet bende bir paketten 5 e düşürdüm tamamen bırakabiliriz inşallahBen bir paketten 3 e düştüm birakiyorum Allahin izniyle her içişte içim sızlıyor ama el alışkanlığı kalmış
Düzensizlik kötü birşey sizi ben anlarım Allah yardımcınız olsunBende de kronik kabızlık var hatta probiyotik kullanıyordum doktor şimdi kullanma dedi bir gün çok cikiyorum 3 gün çıkmıyorum şimdi![]()
Ya maşallah Allah bağışlasın yavrularınızıHiç sorma 2 oğlum var küçüğü offf bir fena Allah'ım durduramıyoruzbu arda kızımda var ama gerçekten kız çocuklar benimki öyle en azından akılı uslu laf dinler erkekler zor biraz ama iyiki varlar
tabikide kız erkek farki yok ikiside canımın parçası 2 oğlum 1 kızım var sayılar eşitlensin kızıma da kız kardes olsun isterim herşeyden önce sağlıklı hayırlı olsun hepimizin yawruları
İnşallah sağ salim tamamlarsın ya çok üzüldümGünaydın gözümü iki gündür bu tansiyon ile açıyorum
Dr yüksek tansiyon riskin var istersen bebeği alalım demişti ama kıyamadım bebeğime
İnşallah sağlıkla tamamlarız çok modum düştü![]()
Daha önce tansiyon sorununuz yoktu değil mi ? İlaç kullanıyor musunuz gerçekten şuan yüksek ? Birde diyetinize dikkat etmeniz gerekiyor.Resmi ekleyememişim
Cinsiyet tahmini yapabilden var mı aranızda bugün kalp atışı da duyduk bebişi de gördük 6 hafta 4
Selam ben de azalttım ama bırakamadım hala bekliyorum kendimi şartladım kalp atışı duyunca son sigaramı içeceğim diye de bilmiyorumKızlar şu sigara işini ne yaptınız ya hala kullanan varmı ben baya azalttim ama nasıl bırakıcam bilemiyorum
Ben de aynı durumdayım benim ikiz gebelik bir deBen bir paketten 3 e düştüm birakiyorum Allahin izniyle her içişte içim sızlıyor ama el alışkanlığı kalmış
Bilekten doğru ölçen tansiyon aleti çok az gördüm yüksekse bile o kadar yüksek olmayabilir. Progestronun tansiyon yapabileceğini duymuştumResmi ekleyememişim
Nasıl anladınız benim ihtimal yüksek deBen de aynı durumdayım benim ikiz gebelik bir de
Doktor söyledi 2 ayrı kese gördü inşallah ikisi de tutunur 3 ay önce bir düşüğüm olmuştu biraz korkuyorum amaNasıl anladınız benim ihtimal yüksek debabam ikizmiş kuzenlerimin çocukları hep ikiz
İnşallah bırakırız ama benım zor gibi duruyorSelam ben de azalttım ama bırakamadım hala bekliyorum kendimi şartladım kalp atışı duyunca son sigaramı içeceğim diye de bilmiyorum
Bende dün ilk defa o şekilde ishal oldum ayıptır söylemesi çokta korkmuştumİyi akşamlar kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah bebeklerinizi
Ben bugün ishal şikayeti ile doktora erken gitmek zorunda kaldım. Çok fena durumdayım dayanamadım risk olmasın diye. Hamilelikte kabızlık gibi ishal de olabiliyormuş.
Keseyi yolk kesesini gördük gayet güzel gözüküyor bebek oluşmaya başlamış dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. Heyecanlı bir hafta daha
bir hedef koymak lazım kalp atışı duyunca, ilk 3 ayı atlatınca vs gibi. gün koyunca daha kolay oluyormuş. çünkü sigara içmek değil içilen ortamda durmayı bile önermiyorlar. vicdan azabı duya duya içiyorum şuan ben rezalet bir şey gerçektenİnşallah bırakırız ama benım zor gibi duruyor
Yemeklerde Tuzu tamamen kesmeni ya da çok çok az himalaya tuzu ,suyu ihtimal etmemeni öneririm.maden suyu vs de iyi geliyor .tansiyon genelde gebelikte son trimester de tehlikeli oluyor.doktor neden şimdiden alalım dedi ilaçla hallolmaz mı?Resmi ekleyememişim
gebelikte güvenli sayılabilecek B grubu tansiyon ilaçları var diye biliyordum..Resmi ekleyememişim
Ay bendeBende dün ilk defa o şekilde ishal oldum ayıptır söylemesi çokta korkmuştum![]()
Ben çok zorlanırım diye düşünüyordum ilk günler çok zorlandım eşim de çok içer. Ama şu an aramiyorum. Yavaş yavaş yapin. Bugün 3 yarin 2 sonra 1 sonra birakma gibi. Özel eğitim öğretmeniyim inanın o vicdan azabini yaşamak istemiyorumİnşallah bırakırız ama benım zor gibi duruyor