• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Hiç bilmiyorum ki bi bebişle denemek lazım 🥹
Güle güle kullanın sorun yaşamazsınız inşallah 🥰
İnanın ben de çok araştırdım. Ama maxi cosinin oturma kısmı bize çok küçük geldi. 1.5 yaşında bir bebek vardı onu oturttuk ancak sığdı. Oturma kısmının büyüklüğüne de mutlaka bakın. İri bir çocuk olursa uzun soluklu olmayabilir
Yaa teşekkür ederim biz henüz mağazada bakmaya başlamadık önce kullanıcı yorumlarını okuyayım dedim ama kafam çok karıştı🥲 Beğendiğiniz başka marka model oldu mu?

Güle güle kullanın sorun yaşamazsınız inşallah 🥰

Yaa teşekkür ederim biz henüz mağazada bakmaya başlamadık önce kullanıcı yorumlarını okuyayım dedim ama kafam çok karıştı🥲 Beğendiğiniz başka marka model oldu mu?
Rica ederim🙏 peg perego vivace aldık biz. Hem sağlamlığı hem de genişliği hoşumuza gitti. Onun harici cybex eezy Twiste bakmıştık. Onun da tekerlekleri biraz küçük geldi. Özellikle Arnavut kaldırımı vs sıkıntı olur gibi düşündük. Chico bellagio da fena değil ama ağırlığı biraz fazla geldi Onun da. Genel olarak tekerleği ne çok küçük ne çok büyük olsun dedik, ki kilosu da çok ağır olmasın istedik ben yalnız taşırken zorlanmayım diye. Haftalarca dolaştık açıkçası, en çok içimize sinen kalitesi olarak da peg perego oldu. Baby malldan aldık. İndirim de yaptılar.

Rica ederim🙏 peg perego vivace aldık biz. Hem sağlamlığı hem de genişliği hoşumuza gitti. Onun harici cybex eezy Twiste bakmıştık. Onun da tekerlekleri biraz küçük geldi. Özellikle Arnavut kaldırımı vs sıkıntı olur gibi düşündük. Chico bellagio da fena değil ama ağırlığı biraz fazla geldi Onun da. Genel olarak tekerleği ne çok küçük ne çok büyük olsun dedik, ki kilosu da çok ağır olmasın istedik ben yalnız taşırken zorlanmayım diye. Haftalarca dolaştık açıkçası, en çok içimize sinen kalitesi olarak da peg perego oldu. Baby malldan aldık. İndirim de yaptılar.
Ayy çok teşekkür ederim cybex eezy twist listemdeydi diğer ikisine de bakayım. Bizim için de katlanınca çok yer kaplamaması önemli bagajımız çok geniş değil çünkü. Güle güle güzel günlerde kullanın💓

Ya kızlar bizim doğum ayımız çok karışık😂
Şöyle ki ben kısa kollu mu uzun kollu mu alsam bilmiyorum
Ya siz nasıl alıyorsunuz?
Bebekler hızlı büyüyor diyorlar 3-6 ay biraz fazla alayım diyorum onda da kısa kollu alıyorum haziranda uzun kollu giymez çocuk demi
Ay aydınlatın beni😂

Eklentiler

• dclassic 2025-10-13 182424.516.webp
    dclassic 2025-10-13 182424.516.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 40
Bebek arabasında ben de hem bilgisiz hem kararsızım. Bugün ebebekte baktık ama hiç içime sinen olmadı her araba için illa olumsuz yorum oluyor ben de hemen etkileniyorum

Chicco bellagio, maxi cosi leona, peg perego city loop. Üçü arasında kalmıştım ben. Kapanma olarak en kolayı chicco. Ağırlık olarak benzer geldiler bana, kişiden kişiye değişebilir belki. İndirimde peg perego olunca bir tık daha çok içime sinince onu aldım ben 🫠
Peg perego da iyi onu internette yorum okumuştum ama gittiğim yerde aşırı az vardı model . İnşallah böyle İzmir’e falan geçebilirsem daha da bakmak istiyorum

Ben bebek arabası bakarken, işte başka insanlara da denk geldiğimiz için tabi kulak misafiri oluyordum. Çiftlileri çok önermiyorlardı, aparatlar ile birleşilenleri öneriyorlardı. Tabi yine siz bilirsiniz 🫠
Yan yana da cok geniş olur marketlere falan girmek çok zor olur kapılar çok dar onu düşünüyorum bende dünden beri

Ya kızlar bizim doğum ayımız çok karışık😂
Şöyle ki ben kısa kollu mu uzun kollu mu alsam bilmiyorum
Ya siz nasıl alıyorsunuz?
Bebekler hızlı büyüyor diyorlar 3-6 ay biraz fazla alayım diyorum onda da kısa kollu alıyorum haziranda uzun kollu giymez çocuk demi
Ay aydınlatın beni😂
Ben Muğla da yaşıyorum , burda mart soğuk yapar sadece en son, nisandan sonra çiçek böcek genelde ondan uzun kollu çok almadım ufaktan 3-6 ay elbiseler e şort takımlara falan bakıyorum 🥰 Ama bence 3-6 ay haziran sonrasına denk geleceği için hayırlısıyla bence de kısa kollu bakılabilir diye düşünüyorum ama bakalım sağlıkla gelsinler tabi de bizi şaşırtmasın 🤭

Prego üst üste düşünüyorum çoğu zaman tek olacağım daha rahat market vs yapabiliriim kaldırımlar dar kapılar dar malum istanbul heryer araba dolu eni genişledikçe sıkıntı olur gibime geliyor
Ben de prego beğendim ne asansör ne kapı ne de yürüyen merdivene binemezsin dediler yan yana olanlarda

41 🩵
25 🩷
13 🤔

Sağlıkla gelsin miniklerimiz 🙏🏻
En geç ben öğrenicem galiba neredeyse 20+6 olucaz kontrol günü 😂
kızlarr artık yavaş yavaş alışverişe başlayan var mııı ? mesela bebek arabası ya da anne yanı için neler düşünüyosunuz fikirlerinizi almak istiyorum :KK24:
Bebek arabası kraft Tokyo plus aldık biz, oturma ünitesi olduğu yerde dönebiliyor üniteyi çıkartıp çevirmek daha zor olur diye düşündük hadi de geldi baktığımız diğer travel sitemlere göre ☺️ park yatak alıcaz anne yanı olarak da, Elele bonte 2 modelini beğendim önümüzdeki ay sipariş vericem, kanguru için babybjörn düşündüm move 3D modelinin yorumları çok güzeldi ondan alıcaz galiba 😅

Ben dün baktımmm 🥰
Anne yani için kraftın bir modeline baktık çok güzeldi depoda olmadığı için alamadık ama onu alırım muhtemelen
Bebek arabası almak bana çok zor geldi , benim için önemli olan hafif olması bir de tek elle kapama açma olması onda da yine kraft ın Kenya modeli var onu beğendim ama cybex te bakıyorum ikisi arasındayım şu ab
Kesinlikle tecrübeli bir anne olarak hantal, ağır travel tarzı ALMAYIN.cok külfet insana. Kızım 9 aylıkken kabin boya gecmiştik sağ elimle tek elle acıp kapıyordum ınanlmaz rhat hala dha sapasağlam şimdı bebişim kullanacak inşallah

Back
X