Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bilgi aktarımı her zaman iyidir
İnşAllah hepimizde sağlıklı ilerler

Günaydın kızlar bugün 5+1 ile ilk kadın doğum muayenesine gittim, karından göremedi, vajinal ultrasonla 4.5 cm kese ve yolksac gördük 10 gün sonra kalp atışı için gelebilirsin ama karından istiyorsan biraz daha bekle öyle gel dedi sonra sağlık ocağına gidip gebe kaydımı oluşturdum, her şey çok hızlı ilerliyor gibi oldu aşılar planlamalar vs bu arada ultrasonda hafta vermiyorum dedi doktor kalp atımından sonra konuşuruz dedi

Günaydın Ben de bugün 5+2 oldum. Kalp atışı için 18'inde bakalım dedi. Ama ben gidemeyeceğim. Ordu'ya gidiyorum, uçakla gideceğim. Uçak seyahat rsikli mi biliyor musunuz

Maşallah pek bilgim yok belli haftadan sonra yasak diye biliyorum. Yolksac nedir bu arada

prilam başlamış mıydın? Başka türlü çok zor geçer

Tamam canım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama işte ev çocuklar olunca mecbur kalkıyorum inşallah sıkıntı olmadan atlatırız bu süreci

Bende de oldu silik bir kahverengi lekelenme once korktum ama doktoruma yazdim bir sorun yok cok olagan kirmiziya donuk fazlaca gelen kandan endise ederiz dedi.
Haklısın canım. Biliyorum ama işte insan başına gelince yine de acaba mı diyor

Ya doktora git canım bşrsey yoktur Allahın izniyle kahverengiden korkmuyoruz diyor genelde doktorlar ama sen git belki progesteron falan baslar canım
Randevumu yarın sabaha çektim. İnşallah her şey yolundadır. 5+4 te 11 mm idi kese. Yarın 6+4 olcam. Kalp atışı görünür heralde ?
İlk gebeliğimde 6+0 da görülmemişti

Randevumu yarın sabaha çektim. İnşallah her şey yolundadır. 5+4 te 11 mm idi kese. Yarın 6+4 olcam. Kalp atışı görünür heralde ?
İlk gebeliğimde 6+0 da görülmemişti
Kese boyutuna gire görünür kuzum 1.5 cm olunca kese bebek gözüküyor senin zaten 1.1 miş görünür Allahın izniyle

Kahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadır diğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım
Benim ilk gebeliğimde olmuştu. Çok korkmuştum, ama korkulacak bir şey yokmuş. Yerleşme kanamasıymış. Tabi doktorun kese etrafını incelemesi gerekiyor yine de. Kahverengi akıntı korkulacak bir akıntı olmuyor genelde gebelikte İnsan korkuyor, hayalini kurduğumuz bir şey çünkü. Bir de kötü haber alıyoruz, onlara üzülüyoruz, kendimiz için de korkuyoruz ister istemez

Biliyorum aslında ama yine de insan endişe ediyormuş dün biraz fazla yoruldum..onun etkisi de oluyor sanırım. İnşallah yarın kalp atışını duyarım içim rahat eder

Tamam inşallah bakalım. Sen nasılsın bulantıların var mı ? Benim ara ara midem kalkıyor ama bariz bir şey yok daha
Aynen benimde maalesef kabızlık durumu bariz devam ediyor herseyi yapıyorum o rahatsız ediyor. Hafif bulantım var çok değil. Valla tatildeyiz hiç birsey anlamıyorum bir an önce İstanbula dönüp bebeklerin iyi haberini almak istiyorum

ben de yarın, 5+2'de gideceğim bugün beta 1374 çıktı. umarım yarın görünecek kıvamda olur :) sağlıkla gelsin çok sevindim adınızaa. beta kaçtı sizin kese gördüğünüzde? :)

NE zaman dönüyorsun ? Sen de dikkat et tatilde falan insan farkında olmadan yoruluyor. Ben yiyince şişkinlik oluyor ama fazla yemezsem siskinlik olmuyor. Bir de benim çok iştahım da yok. Yani var çabuk acıkıyorum ama hemen yemek yiyemiyorum. İyice acıkınca

Dr dan çıktım tansiyonum 15/8 Hiper tansiyonun var bu gebelikle ilgili olamaz hemen tansiyon hapı başlayalım dedi ve kardiyolog görsün dedi şuan kardiyolojideyiz
Bulantı yaşadığımı söyledim hiperemezis olduğum için zofer verdi
Umarım kardiyolog olumlu konuşur
Dua bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…