- 23 Eylül 2024
- 964
- 368
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.261
Bilgi aktarımı her zaman iyidirBende spor yapıyordum yıllardır ama doktorum direk istirahat et yürüşü azalt 12 haftalık olana kadar dedi tavsiye tabiki
Neredeyse Hepimiz bu duyguyu yeni yaşıyoruz o yüzden aldığımız bilgileri yazmamız hepimiz için iyi oluyor
Kahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadırdiğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım
Şiddetli ve kırmızı değilse korkma canım ama hareketlerine de dikkat et yorulmamaya çalışKahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadırdiğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım
Benimde çok bulanıyor, iğne isteyeceğim ben6+6 dan sonra başladı bende mide bulantısı çok kötüyüm bir şey yiyemeyecek durumdayım
GünaydınGünaydın kızlarbugün 5+1 ile ilk kadın doğum muayenesine gittim, karından göremedi, vajinal ultrasonla 4.5 cm kese ve yolksac gördük 10 gün sonra kalp atışı için gelebilirsin ama karından istiyorsan biraz daha bekle öyle gel dedi sonra sağlık ocağına gidip gebe kaydımı oluşturdum, her şey çok hızlı ilerliyor gibi oldu aşılar planlamalar vs bu arada ultrasonda hafta vermiyorum dedi doktor kalp atımından sonra konuşuruz dedi
MaşallahGünaydın kızlarbugün 5+1 ile ilk kadın doğum muayenesine gittim, karından göremedi, vajinal ultrasonla 4.5 cm kese ve yolksac gördük 10 gün sonra kalp atışı için gelebilirsin ama karından istiyorsan biraz daha bekle öyle gel dedi sonra sağlık ocağına gidip gebe kaydımı oluşturdum, her şey çok hızlı ilerliyor gibi oldu aşılar planlamalar vs bu arada ultrasonda hafta vermiyorum dedi doktor kalp atımından sonra konuşuruz dedi
prilam başlamış mıydın? Başka türlü çok zor geçerCanım kaşık ağrısı çok nadir ama göğüs ilerim hala ağrıyorşişlikler daha normal seviye de ama bulantı max seviyede bu hafta 6. Haftam bitti hiç bişey anlayamadım bulantıdan hayat kalitem düştü yemek yiyemiyorum
Tamam canım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama işte ev çocuklar olunca mecbur kalkıyorumBen de 10 temmuzda ve dün 13 temmuzda kahverengi lekelenme yaşadım. İkisinde de yorulmuştum. İlkinde yatılı misafir vardı. Dün de çamaşır ev işi yapayım dedim. Dersimi aldım. Dikkat edilmeli. Benimki tüp bebek bir de. Ama doktorum çoğalmadığı sürece korkma dedi. Bu haftalar yaşanabilir dedi. Korkmayın. Ama çoğalırsa acile gidin. Ayağı yüksek koyup yatın. Doktorunuza yazın.
Ya doktora git canım bşrsey yoktur Allahın izniyle kahverengiden korkmuyoruz diyor genelde doktorlar ama sen git belki progesteron falan baslar canımKahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadırdiğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım
Haklısın canım. Biliyorum ama işte insan başına gelince yine de acaba mı diyorBende de oldu silik bir kahverengi lekelenme once korktum ama doktoruma yazdim bir sorun yok cok olagan kirmiziya donuk fazlaca gelen kandan endise ederiz dedi.
Randevumu yarın sabaha çektim. İnşallah her şey yolundadır. 5+4 te 11 mm idi kese. Yarın 6+4 olcam. Kalp atışı görünür heralde ?Ya doktora git canım bşrsey yoktur Allahın izniyle kahverengiden korkmuyoruz diyor genelde doktorlar ama sen git belki progesteron falan baslar canım
Kese boyutuna gire görünür kuzum 1.5 cm olunca kese bebek gözüküyor senin zaten 1.1 miş görünür Allahın izniyleRandevumu yarın sabaha çektim. İnşallah her şey yolundadır. 5+4 te 11 mm idi kese. Yarın 6+4 olcam. Kalp atışı görünür heralde ?
İlk gebeliğimde 6+0 da görülmemişti
Benim ilk gebeliğimde olmuştu. Çok korkmuştum, ama korkulacak bir şey yokmuş. Yerleşme kanamasıymış. Tabi doktorun kese etrafını incelemesi gerekiyor yine de. Kahverengi akıntı korkulacak bir akıntı olmuyor genelde gebelikteKahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadırdiğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım
Tamam inşallah bakalım. Sen nasılsın bulantıların var mı ? Benim ara ara midem kalkıyor ama bariz bir şey yok dahaKese boyutuna gire görünür kuzum 1.5 cm olunca kese bebek gözüküyor senin zaten 1.1 miş görünür Allahın izniyle
Biliyorum aslında ama yine de insan endişe ediyormuşBenim ilk gebeliğimde olmuştu. Çok korkmuştum, ama korkulacak bir şey yokmuş. Yerleşme kanamasıymış. Tabi doktorun kese etrafını incelemesi gerekiyor yine de. Kahverengi akıntı korkulacak bir akıntı olmuyor genelde gebelikteİnsan korkuyor, hayalini kurduğumuz bir şey çünkü. Bir de kötü haber alıyoruz, onlara üzülüyoruz, kendimiz için de korkuyoruz ister istemez
Aynen benimde maalesef kabızlık durumu bariz devam ediyor herseyi yapıyorum o rahatsız ediyor. Hafif bulantım var çok değil. Valla tatildeyiz hiç birsey anlamıyorum bir an önce İstanbula dönüp bebeklerin iyi haberini almak istiyorumTamam inşallah bakalım. Sen nasılsın bulantıların var mı ? Benim ara ara midem kalkıyor ama bariz bir şey yok daha
ben de yarın, 5+2'de gideceğim bugün beta 1374 çıktı. umarım yarın görünecek kıvamda olur :) sağlıkla gelsin çok sevindim adınızaa. beta kaçtı sizin kese gördüğünüzde? :)Günaydın kızlarbugün 5+1 ile ilk kadın doğum muayenesine gittim, karından göremedi, vajinal ultrasonla 4.5 cm kese ve yolksac gördük 10 gün sonra kalp atışı için gelebilirsin ama karından istiyorsan biraz daha bekle öyle gel dedi sonra sağlık ocağına gidip gebe kaydımı oluşturdum, her şey çok hızlı ilerliyor gibi oldu aşılar planlamalar vs bu arada ultrasonda hafta vermiyorum dedi doktor kalp atımından sonra konuşuruz dedi
NE zaman dönüyorsun ? Sen de dikkat et tatilde falan insan farkında olmadan yoruluyor. Ben yiyince şişkinlik oluyor ama fazla yemezsem siskinlik olmuyor. Bir de benim çok iştahım da yok. Yani var çabuk acıkıyorum ama hemen yemek yiyemiyorum. İyice acıkıncaAynen benimde maalesef kabızlık durumu bariz devam ediyor herseyi yapıyorum o rahatsız ediyor. Hafif bulantım var çok değil. Valla tatildeyiz hiç birsey anlamıyorum bir an önce İstanbula dönüp bebeklerin iyi haberini almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?