Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadır diğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım

Bende de olmuştu ya bi sıkıntı yoktur takip et kahverengiden korkmayin kırmızıdan korkun diyorlar
İnsallh canım. Normalde perşembeye randevu almıştım ama salı gidicem. Artık içimin biraz rahat etmesi gerekiyor
6+0 da daha hissedilir bulantim başlamıştı. Şuan 6+3 oldum. Bulantılarım da devam etmedi. İster istemez kafama takılıyor bir de bugün çok yoruldum. Misafirlikte çocukları alaturka tuvalete tutmak zorunda kaldım. Baya belim sırtım ağrıdı. Zorlandım yani. Onunla alakası var mıdır bilmiyorum

Bende spor yapıyordum yıllardır ama doktorum direk istirahat et yürüşü azalt 12 haftalık olana kadar dedi tavsiye tabiki
Neredeyse Hepimiz bu duyguyu yeni yaşıyoruz o yüzden aldığımız bilgileri yazmamız hepimiz için iyi oluyor

dikkat et ilk aylar birilerinden yardım iste

Yoğun mide yanması yaşıyorum boğazıma kadar yanıyor sanki. Bir de cildim saçlarım filan yağlandı, sivilcelendi acaba bunları yaşayan var mı ya da ben her şeyi hamileliğe mi yoruyorum acaba :)

Yoğun mide yanması yaşıyorum boğazıma kadar yanıyor sanki. Bir de cildim saçlarım filan yağlandı, sivilcelendi acaba bunları yaşayan var mı ya da ben her şeyi hamileliğe mi yoruyorum acaba :)
Ben aynı durumdayım. Normalde de sivilcelenirim ama yumurtlama gününden beri nokta nokta sivilcelerim çıkıyor. 2 3 gündür daha az. Saç dokulmelerim diğer gebeliklerimde bariz şekilde azalmıştı. Bunda arttı. Ve çok çabuk yaglaniyor. sen kaç haftalıksın

Kahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadır diğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım
Bende de oldu silik bir kahverengi lekelenme once korktum ama doktoruma yazdim bir sorun yok cok olagan kirmiziya donuk fazlaca gelen kandan endise ederiz dedi.

Kasık ağrıların ve siskinlik devam ediyor mu ? Benim yine bu ara bir hafifleme var
Canım kaşık ağrısı çok nadir ama göğüs ilerim hala ağrıyor şişlikler daha normal seviye de ama bulantı max seviyede bu hafta 6. Haftam bitti hiç bişey anlayamadım bulantıdan hayat kalitem düştü yemek yiyemiyorum

Günaydın herkese bebişlerimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah.
Ben gebeliğimi adetime 8 gün kala yerleşme kanaması görünce yaptığım testle öğrendim. Ardından kan verim sonuç 162 çıktı. 3 gün sonra 495 çıktı. Şuan 5+0 dayız. Perşembe günü ilk kontrol için gidicez. 5+3 olacak. Kese görünmesi lazım evet ama bu haftada kalp atışı duyan oldu mu?

Kızlar denize girmek sakıncalı mı şu süreçte
Canım benim doktorum havuzu yasakladı ama denize girebilirsin dedi. Doktoruna danışsan daha iyi olur sanki
Hayırlı olsun arkadaşım
Ben 5+2 de keseyi gördüm ama kalp atışını duymadık, onun için 6+4 te çağırdı doktor. 5. Haftalarda kalp atışı duyan yok diye biliyorum aramızda

Sağol canım teşekkür ederim. Kalp atışı için azıcık daha beklicem o zaman. Çok heyecanlı

Sata göre 6+1im bugün, yarın randevum var kalp atışı görmek için inşallah görürüz. Gitmişken bir doktora soracağım böyle mi devam edecek bu süreç diye :)

Ben de 10 temmuzda ve dün 13 temmuzda kahverengi lekelenme yaşadım. İkisinde de yorulmuştum. İlkinde yatılı misafir vardı. Dün de çamaşır ev işi yapayım dedim. Dersimi aldım. Dikkat edilmeli. Benimki tüp bebek bir de. Ama doktorum çoğalmadığı sürece korkma dedi. Bu haftalar yaşanabilir dedi. Korkmayın. Ama çoğalırsa acile gidin. Ayağı yüksek koyup yatın. Doktorunuza yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…