- 7 Ekim 2020
- 2.724
- 3.655
- 83
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.241
Bende de olmuştu ya bi sıkıntı yoktur takip etKahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadırdiğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım
6+6 dan sonra başladı bende mide bulantısı çok kötüyüm bir şey yiyemeyecek durumdayımBende valla midem bulansa rahat edicem o da yok
İnsallh canım. Normalde perşembeye randevu almıştım ama salı gidicem. Artık içimin biraz rahat etmesi gerekiyorBende de olmuştu ya bi sıkıntı yoktur takip etkahverengiden korkmayin kırmızıdan korkun diyorlar
Bende spor yapıyordum yıllardır ama doktorum direk istirahat et yürüşü azalt 12 haftalık olana kadar dedi tavsiye tabikiOyle mi?((
Ama bana daha once spor gecmisi olanlar en azindan yürüyüş yapa bilir dediler. Bir de kendini kotu hiss etmiyorsam yuruye bilirmisim. Denizde yuzme dediler onu mesela kestim artik gitmiyorum.
Ama dikkat ederim.uyardiginiz icin cok sagolun
dikkat et ilk aylar birilerinden yardım isteİnsallh canım. Normalde perşembeye randevu almıştım ama salı gidicem. Artık içimin biraz rahat etmesi gerekiyor
6+0 da daha hissedilir bulantim başlamıştı. Şuan 6+3 oldum. Bulantılarım da devam etmedi. İster istemez kafama takılıyorbir de bugün çok yoruldum. Misafirlikte çocukları alaturka tuvalete tutmak zorunda kaldım. Baya belim sırtım ağrıdı. Zorlandım yani. Onunla alakası var mıdır bilmiyorum
Haklısın ama işte herkesin kendine göre işi gücü var. Yardım edecek pek kimse yok malesef.dikkat et ilk aylar birilerinden yardım iste
Ben aynı durumdayım. Normalde de sivilcelenirim ama yumurtlama gününden beri nokta nokta sivilcelerim çıkıyor. 2 3 gündür daha az. Saç dokulmelerim diğer gebeliklerimde bariz şekilde azalmıştı. Bunda arttı. Ve çok çabuk yaglaniyor. sen kaç haftalıksınYoğun mide yanması yaşıyorum boğazıma kadar yanıyor sanki. Bir de cildim saçlarım filan yağlandı, sivilcelendi acaba bunları yaşayan var mı ya da ben her şeyi hamileliğe mi yoruyorum acaba :)
Ben sağlıkçıyım o yüzden kendim düzenliyorum bu süreci aslında doktorum çok karışmıyor bana :) 7. Haftayı yarılayınca bakacağım kalp atışına inşallah duyarımBen de 6+2 yim ve 5.haftamda kese gördüm. Kalp atışına ne zaman çağırdı sizin?
Bende de oldu silik bir kahverengi lekelenme once korktum ama doktoruma yazdim bir sorun yok cok olagan kirmiziya donuk fazlaca gelen kandan endise ederiz dedi.Kahverengi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadırdiğer gebeliklerimde hiç yaşamamıştım
Canım kaşık ağrısı çok nadir ama göğüs ilerim hala ağrıyorKasık ağrıların ve siskinlik devam ediyor mu ? Benim yine bu ara bir hafifleme var
Canım benim doktorum havuzu yasakladı ama denize girebilirsin dedi. Doktoruna danışsan daha iyi olur sankiKızlar denize girmek sakıncalı mı şu süreçte
Hayırlı olsun arkadaşımGünaydın herkesebebişlerimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah.
Ben gebeliğimi adetime 8 gün kala yerleşme kanaması görünce yaptığım testle öğrendim. Ardından kan verim sonuç 162 çıktı. 3 gün sonra 495 çıktı. Şuan 5+0 dayız. Perşembe günü ilk kontrol için gidicez. 5+3 olacak. Kese görünmesi lazım evet ama bu haftada kalp atışı duyan oldu mu?
Sağol canım teşekkür ederim. Kalp atışı için azıcık daha beklicem o zaman. Çok heyecanlıCanım benim doktorum havuzu yasakladı ama denize girebilirsin dedi. Doktoruna danışsan daha iyi olur sanki
Hayırlı olsun arkadaşım
Ben 5+2 de keseyi gördüm ama kalp atışını duymadık, onun için 6+4 te çağırdı doktor. 5. Haftalarda kalp atışı duyan yok diye biliyorum aramızda
Ay sorma sormaSağol canım teşekkür ederim. Kalp atışı için azıcık daha beklicem o zaman. Çok heyecanlı
Sata göre 6+1im bugün, yarın randevum var kalp atışı görmek için inşallah görürüz. Gitmişken bir doktora soracağım böyle mi devam edecek bu süreç diye :)Ben aynı durumdayım. Normalde de sivilcelenirim ama yumurtlama gününden beri nokta nokta sivilcelerim çıkıyor. 2 3 gündür daha az. Saç dokulmelerim diğer gebeliklerimde bariz şekilde azalmıştı. Bunda arttı. Ve çok çabuk yaglaniyor. sen kaç haftalıksın
Bana girme dedi, normalde sabah erkenden gider girerdim şu an çok zorlanıyorum kendimi tutmak içinKızlar denize girmek sakıncalı mı şu süreçte
Ben de 10 temmuzda ve dün 13 temmuzda kahverengi lekelenme yaşadım. İkisinde de yorulmuştum. İlkinde yatılı misafir vardı. Dün de çamaşır ev işi yapayım dedim. Dersimi aldım. Dikkat edilmeli. Benimki tüp bebek bir de. Ama doktorum çoğalmadığı sürece korkma dedi. Bu haftalar yaşanabilir dedi. Korkmayın. Ama çoğalırsa acile gidin. Ayağı yüksek koyup yatın. Doktorunuza yazın.İnsallh canım. Normalde perşembeye randevu almıştım ama salı gidicem. Artık içimin biraz rahat etmesi gerekiyor
6+0 da daha hissedilir bulantim başlamıştı. Şuan 6+3 oldum. Bulantılarım da devam etmedi. İster istemez kafama takılıyorbir de bugün çok yoruldum. Misafirlikte çocukları alaturka tuvalete tutmak zorunda kaldım. Baya belim sırtım ağrıdı. Zorlandım yani. Onunla alakası var mıdır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?