Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Ay evet bende sürekli wcdeyim bi şey akıyor gibi hissedince çok güzel uyuyakliyorum bu arada

Bende de ara ara kasık ağrısı dışında pek belirti yok normalmi dıye kendımı yiyorum
Aynen bazen gelip gidiyor kasik agrisi.
Bir de ben hep normalde gunluk 10.000 adim atarim. Onu kesmedim. Yine atiyorum sabah ve aksama bolerek) yuruyus yapinca mesela esim fark etti eskisi gibi hizli yuruyomusumbayagi hizimi yavaslatmisim:)

Bir de ben hep normalde gunluk 10.000 adim atarim. Onu kesmedim. Yine atiyorum sabah ve aksama bolerek) yuruyus yapinca mesela esim fark etti eskisi gibi hizli yuruyomusumbayagi hizimi yavaslatmisim:)
Canım ilk haftalarda dikkat et yine de çok fazla yürüme istersen 10 haftaya kadar en azından

Tam hiçbir belirtim yok derken yaklaşık 1 saattir oturduğum yerden kalkarken ve gülerken falan kasıklarıma sanki bıçak giriyor ay bu bir sorun mu acaba kendi kendime nazar mı değdirdim bir şeye işaret midir bu panik oldum

Kizlar regl gunum gevtiginden beri o gun itibariyle bir kac defadir regl olacak gibi agrim oluyor. Aslinda ilk gebeligimde de olmustu 5. Hafta itibariyle ama sanki daha mi fazla hissediyorum simdi bilemedim normal gibi ama insan korkuyorda sizinde oluyor mu ?

Aynii durumdayim ya benim rutinim hep 10K suanda da oyle sevam ediyor normal cikip dissrida 10 K yurumuyorum ama ev isi gunluk rutin vs totalde o kadar kol saatimden takip ediyorum kasik agrimda ona bagli mi acana diye düşünmeye basladim

Canım ilk haftalarda dikkat et yine de çok fazla yürüme istersen 10 haftaya kadar en azından
Oyle mi?((
Ama bana daha once spor gecmisi olanlar en azindan yürüyüş yapa bilir dediler. Bir de kendini kotu hiss etmiyorsam yuruye bilirmisim. Denizde yuzme dediler onu mesela kestim artik gitmiyorum.
Ama dikkat ederim. uyardiginiz icin cok sagolun

Aynii durumdayim ya benim rutinim hep 10K suanda da oyle sevam ediyor normal cikip dissrida 10 K yurumuyorum ama ev isi gunluk rutin vs totalde o kadar kol saatimden takip ediyorum kasik agrimda ona bagli mi acana diye düşünmeye basladim
O zaman siz disarda cok oluyorsunuz.
Aslinda ben tek sefere 10k yapmiyorum yapmam da yani oyle su durumumda:)))
Sabah mesela 1500-2000, oglen de biraz islerim icin disari cikiyorum, aksam da esimle fix 5000 yaparak gunumu kapatiyorum:)

benim de oluyor hatta şiddetleniyor bazen ama şu an orada büyük bir değişim var, tek taraflı aşırı şiddetli bir ağrıya sersemlik ya da kanama eşlik etmediği sürece korkmamıza gerek yok bence

Yaa doğrudur canım tabi doktorlarımız en iyisini biliyor :) ne demek yeter ki kavusalim bir saglikla

O zaman siz disarda cok oluyorsunuz.
Aslinda ben tek sefere 10k yapmiyorum yapmam da yani oyle su durumumda:)))
Sabah mesela 1500-2000, oglen de biraz islerim icin disari cikiyorum, aksam da esimle fix 5000 yaparak gunumu kapatiyorum:)
Benimde evde 2000-3000 oluyor kesin gerisi disarida ama bizzat yuruyuse gitmiyorum kucuk hanimfendi kizimla geziyoruz park bahce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…