- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #1.221
Benim bir iki gün kahve damla şeklinde oldu. Peçeteye de biraz pempemsi gelmiştiSizin yerleşme kanaması ne şekilde olmuştu? Ne kadar sürdü?
Arkadaşım ohh rahat geçiyor midem bulanmıyor diyordu sonra bi başladı şimdi haline şükret diyorBende valla midem bulansa rahat edicem o da yok
Ay evet bende sürekli wcdeyim bi şey akıyor gibi hissedincebende kasık ağrısı var, bu kez de kasık ağrısı biraz artınca tedirgin oluyorum geçmiş düşüğüm nedeniyle. sürekli tuvalete gidip kırmızı leke falan var mı diye kontrol ediyorum. belirtisizlikten canınız sıkılmasın bencee
Aynen bazen gelip gidiyor kasik agrisi.Bende de ara ara kasık ağrısı dışında pek belirti yok normalmi dıye kendımı yiyorum
Canım ilk haftalarda dikkat et yine de çok fazla yürüme istersenAynen bazen gelip gidiyor kasik agrisi.
Bir de ben hep normalde gunluk 10.000 adim atarim. Onu kesmedim. Yine atiyorum sabah ve aksama bolerek) yuruyus yapinca mesela esim fark etti eskisi gibi hizli yuruyomusumbayagi hizimi yavaslatmisim:)
Aynii durumdayim ya benim rutinim hep 10K suanda da oyle sevam ediyor normal cikip dissrida 10 K yurumuyorum ama ev isi gunluk rutin vs totalde o kadar kol saatimden takip ediyorum kasik agrimda ona bagli mi acana diye düşünmeye basladimAynen bazen gelip gidiyor kasik agrisi.
Bir de ben hep normalde gunluk 10.000 adim atarim. Onu kesmedim. Yine atiyorum sabah ve aksama bolerek) yuruyus yapinca mesela esim fark etti eskisi gibi hizli yuruyomusumbayagi hizimi yavaslatmisim:)
MaşallahKizlar selam, normalde randevum yarindi ama bugün acilde kontrol oldum, kalp atisini duydukallahim isteyen herkese saglikla nasip etsin. 6+3 tum
Oyle mi?((Canım ilk haftalarda dikkat et yine de çok fazla yürüme istersen10 haftaya kadar en azından
ayy ben de her yerde uyuyorum hahahahAy evet bende sürekli wcdeyim bi şey akıyor gibi hissedinceçok güzel uyuyakliyorum bu arada
O zaman siz disarda cok oluyorsunuz.Aynii durumdayim ya benim rutinim hep 10K suanda da oyle sevam ediyor normal cikip dissrida 10 K yurumuyorum ama ev isi gunluk rutin vs totalde o kadar kol saatimden takip ediyorum kasik agrimda ona bagli mi acana diye düşünmeye basladim
benim de oluyor hatta şiddetleniyor bazen ama şu an orada büyük bir değişim var, tek taraflı aşırı şiddetli bir ağrıya sersemlik ya da kanama eşlik etmediği sürece korkmamıza gerek yok benceKizlar regl gunum gevtiginden beri o gun itibariyle bir kac defadir regl olacak gibi agrim oluyor. Aslinda ilk gebeligimde de olmustu 5. Hafta itibariyle ama sanki daha mi fazla hissediyorum simdi bilemedim normal gibi ama insan korkuyorda sizinde oluyor mu ?
Ben de 21 temmuzda 6+4 olacağım ama randevum 28 temmuzda 7+4 de duyacağım inşallahOyy maşallah
Bakalım inşallah duyarım bende6+4 olmuş olacak gittiğimde 21 temmuzda
Valla ben de o kadar halsiz oluyorum sonra bi 10 dakika çok enerjik hissedince hemen evin içimi toparlıyorum 10 dakika sonra pilim bitiyor zaten uyuyorum hemenayy ben de her yerde uyuyorum hahahah
Yaa doğrudur canım tabi doktorlarımız en iyisini biliyor :) ne demek yeter ki kavusalim bir sagliklaOyle mi?((
Ama bana daha once spor gecmisi olanlar en azindan yürüyüş yapa bilir dediler. Bir de kendini kotu hiss etmiyorsam yuruye bilirmisim. Denizde yuzme dediler onu mesela kestim artik gitmiyorum.
Ama dikkat ederim.uyardiginiz icin cok sagolun
Benimde evde 2000-3000 oluyor kesin gerisi disarida ama bizzat yuruyuse gitmiyorum kucuk hanimfendi kizimla geziyoruz park bahceO zaman siz disarda cok oluyorsunuz.
Aslinda ben tek sefere 10k yapmiyorum yapmam da yani oyle su durumumda:)))
Sabah mesela 1500-2000, oglen de biraz islerim icin disari cikiyorum, aksam da esimle fix 5000 yaparak gunumu kapatiyorum:)
Aaaa tam aynıyızBen de 21 temmuzda 6+4 olacağım ama randevum 28 temmuzda 7+4 de duyacağım inşallah
TesekkurlerMaşallahama neden acilde bugün bir şey mi oldu da acile gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?