Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Benimki de aynı bir yere uzanmaya gelmiyor .Bir de alt değiştirme olayı var biz de orada da tekme atma huyu başladı karnıma yastık bağlayıp gezicemilk hamilelikte çalışıyordum ama bu kadar yorulmuyordum.

Benimki de aynı bir yere uzanmaya gelmiyor .Bir de alt değiştirme olayı var biz de orada da tekme atma huyu başladı karnıma yastık bağlayıp gezicemilk hamilelikte çalışıyordum ama bu kadar yorulmuyordum.
Gerçekten öyle yaa. İlk hamilelik benim de çok güzel geçti. Ailelerden uzakta bir yerdeydik. Gelenimiz gidenimiz de yoktu. Ne zaman ailelerin olduğu yere döndüm. Bir ay sonra doğum oldu. Erkenden geldiler.
Şimdi de çocuklardan kendimi sakınmaya çalışıyorum. Bizim bez olayı bitti çok şükür ama tuvalete oturdukları da daha temizliklerini yapamıyolar. Bir de misafirlikle falan alaturka olunca iyice sıkıntı oluyor. Dün akşam biraz o yüzden de zorlandım. Ama bir dahakine daha dikkat edicem inşallah. Bizimkiler yattığım gibi hemen tepemde. Onlar varken sırt üstü yatamıyorum. Oyun oynamak istiyorlar haklı olarak. Öyle böyle geçecek bakalım bu günler sağlık olsun yeter ki

Bizimki 21 aylık aslında bu yaz tuvalet eğitimine başlarım diyordum da hem çok erken hem de tuvalete getir götür yapacak kaldıracak Lazımlık temizleyecek yatak çarşaf vs gücüm yok şu an . Doğum sonrasına kalır bizim eğitim.emziriyorum ama kendi bırakacak gibi süt yoğunluğu artmış ben de farkettim eskisi gibi hızlı gelmiyor onu da o şekilde hoşuna gitmiyor bizimki hızı seviyor her anlamda evde de sürekli koşturmaca

Kötüyü çağırmayalim inşallah sağlıkla ilerler. Erken çağırması iyi bir şey.Bende 2 sene önce 8 haftalık gitmiştim kalp atışı zayıf dedi 2 hafta sonra gel tekrar dinleyelim dedi sonuc bebeğim 10 haftalıkken karnımda öldü ben kalp atışını duyduktan sonra ölmüş kese 10 bebek 6 haftada kalmış inşallah siz yaşamayın rabbim size bağışlasın

O kadar haklısın ki. Ben senin yerinde olsam ben de başlamam. Çünkü geçen sene çok yorgan yastık yıkadım ancak yardımcı biri gelirse yanına öyle olur. Başka türlü zor. Emzirme işini de yavaş yavaş biter zaten kendiliğinden yavaş geldiği için koşturma olduğuna göre senin de bir oglun var anlaşılan

Amin canım çarşamba gidicem canım su iki gün geçse hayırlısıyla

Aynen öyle sabahın 7 sinde işe gider gibi kalkıyoruz ilk hamilelikteki gibi dinlenme yok.Senin ikizler en azından birbirleriyle oynuyordur benimki benden oyun bekliyor ama enerjim yoko da ne yapsın ordan oraya koşturuyor oyun arkadaşı olmayınca

Merhaba arkadaşlar 5+5 günlüğüz ama bende hiç bir belirti yok. Koku ağız tadında değişiklik mide bulantısı gibi daha çok mu erken bunlar için

Orası öyle ama bizimkiler de de kıskançlık ve kavga da bol bol oluyor 5 dk oyun 10 dk kavga

Benim ilk hamileliğimde gebelik tansiyonu çıkmıştı son aylarda. İğne vuruluyordum. Doğumdan sonra tansiyon kalabilir demişti doktorum. Ve şimdi de yüksek tansiyon çıktı. Normalde hamileliğe bağlı tansiyon ilk aylarda çıkmaz, tansiyon aleti alın takip edin, muayeneye gelince bakalım. Gerekirse kardiyoloğa sevk ederim demişti. Takip ediyorum günde üç kez ölçüyorum, 145-149 arası oluyor büyüğü, küçüğü de 8,5-9 oluyor. Büyük ihtimalle beni de yönlendirecek. Tansiyon çok önemli gebelikte, stresten çok uzak durmak gerekiyor ve bol su. Ben dikkat etmeye çalışıyorum, çok zor çevremde sakin kalmak ama bebeğim için gördüğüm duyduğum her şey rafa. siz de çok dikkat edin

Bana girme dedi, normalde sabah erkenden gider girerdim şu an çok zorlanıyorum kendimi tutmak için
canım denize girmende nasıl bir sakınca olabilir ki içine sineni yap tabiki de bence sağlıklı bebek hiçbir şekilde düşmez ne yaparsan yap istersen her gün damacana indir kaldır sağlıksızsa hiç ayağa kalkma yine düşer

aynı sorun maalesef doğumdan sonra ben de de oldu yanlız dikkat ettim çok acıkınca ben tansiyonum yine yükseliyor aç kalmamam gerekiyor sıkı diyet yapıyordum bunu farkedince az ama sık beslenmeye başladım biraz daha düzeldi

Kızlar belki çok alakasız gelebilir ama bişey soracağım size
Deodorant ne kullanıyorsunuz? Temiz içeriğe geçtiniz mi? Malum yaz bide

Selam kızçeler sağlık ocağında sabah kan verdim hala çıkmamış kaç gibi e nabıza düşer
İlk verdiğim kan ertesi sabah 5 te çıktı. 2. Verdiğim 2 gün sonra sabah 5 te çıktı
Sizin orası nasıldır bilmiyorum. Bizim genelde ertesi gün çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…