Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Aa gönderme gönderme o zaman bilmiyordum ben arayınca bulunur hahahha
Trendyolun kolu trendyolmila gibi onlar da shein maternity yapmis ayni uygulama icinde. Yazarsaniz bir suru cikacak. Resimli olanlari almaya calisin. Bir de takimlarda pantalon s olmasina ragmen asiri buyuk oluyor tek sknti o.

Ay benzer Bi durumu bende yaşadım 5 6 saat yol gittik arabayla bence hiç gidip kendini yorma zaten havalar da bi değişik bazen birden yağmur bastırıyor falan yolda gitmek sıkıntı gerçi arkadaşın nasıl birisi bilmem ama senin bu durumunda anlayışlı olması lazım

Kendi bedenini mi seçtin peki?
Benim goguslerim affedersiniz bedenime gore buyuk oldugu icin M beden sectim. 75E ust kismim. Asiri buyuk alsaydim bu sefer bence kollari guzel olmayacakti.
Kot siyah pantolonda ise 36 giymeme ragmen 38 M aldim. Buyuk geldi biraz ama iyi oldu. Ileriki aylarda da rahat giye bilirim.

Ben normalde 38 beden olmama rağmen 42 beden hamile pantolonu almışım, başıma gelen
online sipariş verirsem max 40 alırım heralde.

Ben normalde 38 beden olmama rağmen 42 beden hamile pantolonu almışım, başıma gelen
online sipariş verirsem max 40 alırım heralde.
Valla ben de sizij gibi dusunuyordum almadan once ne yalan soyleyim:)
Ama dediginiz bedenleri normal pantalonlarda ala bilirsiniz. Hamile olmayan pantalonlarda. Beliniz uygun gelsin diye yani karniniz.
Mesela waikikiden de kot pantalon aldim hamileler icin 36 beden kendi bedeninimi. O bile bos geldi birazcik))) karin kisminda olan kumasi cok uzun . Onu katliyarak giyiyorum. Sheindeki ise kisa rahat:)
Hm de var ama o pahali bence

Arkadaşım kendini yorma bebek herşeyden önemli diyor saolsun
Kendi düğünümde herşeyimle bu arkadaşım ilgilenmişti.. yanında olamamak üzüyor

Evet doğru diyorsunuz, öğrenicem böyle artık acemiliğime geldi

Arkadaşım kendini yorma bebek herşeyden önemli diyor saolsun
Kendi düğünümde herşeyimle bu arkadaşım ilgilenmişti.. yanında olamamak üzüyor
Herhangi bir sıkıntınız yoksa neden gitmeyeceksiniz ki. Her seyınızde yanınızda olmus, onun en önemli gününde olmamanız üzücü olur , her ne kadar sorun yok dese de. Ama tabi önceki mesajları okumadım bir problem varsa tabi ki riske atmayın. Ben 18 haftalıkken 3 saatlik ucak artı 2 saat burdan havalimanına, indiğim yerden 1,5 saat kalacagımız yere gittik. Ama bir sıkıntım yoktu buna güvenerek gittim. Ayrıca gittigim arkadasım kadın doğumcuydu olmasa da gidecektik tabi. Dönüşte ucak 3 saat de rötarlı kalktı o da işin bonusu oldu ama tabi altını ciziyorum rahatsız oldugum bi durum yoktu

Kızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
Biliyorum araştırmamam lazım ama internette okuduğum çoğu kadının doğumu erken olmuş ama hamilelikleri kanamalı geçiyormuş.
Benim kanamam bir tek 7. haftada oldu.
Aşırı tedirgin oldum,çok kan kaybı erken doğum vs diyor.
Dua edin yukarı çıksın plesantam.
Öyle içimi dökmek istedim biraz endişelendim.
14 kasımda detaylım var.
Şimdi tetanos aşısı şeker yükleme vs çok korkuttu ya iyice zarar verirse falan diye.
Kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum.

Son düzenleme:
Benimde aşağıdaydı korkma yukarı çıktı çok şükür iyi düşün iyi olsun şeker yüklemesi ben yaptirmicam herkesin kendi fikri tabi buda ama gerek duymuyorum

Benimde aşağıdaydı korkma yukarı çıktı çok şükür iyi düşün iyi olsun şeker yüklemesi ben yaptirmicam herkesin kendi fikri tabi buda ama gerek duymuyorum
Ben kendimde şekerden şüpheleniyorum o yüzden bebişe zarar vermemesi için yaptıracağım bakalım inşallah yukarı cıkar stres oldum erken doğum olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…