• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Dün bebiş eşim tam karnımı dinlerken ilk belirgin tekmesini attı 😅 çok güzel oldu ikimizde kahkhalara boğulduk sonra beni ağlama tuttu dünden beri de hem duygusal hem alınganım baya Annem benle bugün pazara gelmedi ekti diye anneme küstüm galiba şuan aglamaklı aglamaklı dolanıyorum evde yemek yapmam lazım yapasim yok zaten pazara da gitmedim yaş sendromlu çocuklara döndüm ya gözlerim dolu buraya yazıyorum arada da halime gülüyorum 🤣 ahh hamilelik hormonları yaktı beni

Yaaa ilk hamile kaldigimdan beri hatta oncesinden de bunu konusurduk esimle 😅 anlam olarak da tarihteki basarisiyla da turkce kokenli olmasi derken kesinlikle bu isim olsun dedik :) sevindim ben de simdi 🥰🥳
Aslinda ben Turk degilim:)
Ve 15 yasindan beri hep Tamerlane ismini istiyordum. (Timurla ayni😂) ama esim bizim dilde lanla sonu biterse yanlis anlasma olur diye Timurda kaldi🤣
Oysaki Turkiyede bile yasamiykruz ama olsun akrabalari falan iste:)

Bana doktorum hâlâ gün al yada şu haftada detaylı falan demedi sorayım bende bakalım 😇
Ayy ben bi tane profesöre gideyim dedim baya övüyorlar kliniği filan var bu kadarını tahmin etmemiştim15.haftada ancak o zamana bulabildim sor sen de kuzum 21+4geç bile geldi bana doktoruma sordum iyi dedi geç değil dedi 😅

kizlar saglık ocagında hangi asıyı yaptırıyoruz ve tam vakti ne zaman?? birde ilk gebelikte ne zaman hissettiniz bebişinizi ben yarın tam 19 olucam hala hissetmedim 🥹🐸
24 ten sonra dediler bana aşı için ama plesenta önde o yüzden 20 den sonra da bebeğin dalgalanma şeklinde hareketlerini hissettim

Kızlar göğüs pompası lansinoh giyilebilir eller serbest olan varya ondan almayı düşünüyorum hazır kasım indirimleri varken.
Sizce tek meme mi çift meme mi almalıyım?

Ayy ben bi tane profesöre gideyim dedim baya övüyorlar kliniği filan var bu kadarını tahmin etmemiştim15.haftada ancak o zamana bulabildim sor sen de kuzum 21+4geç bile geldi bana doktoruma sordum iyi dedi geç değil dedi 😅
İyi bari canım almışsın randevu hayırlı haberler ile inşallah geçer🥰 bana da geç gelmedi tam zamanı gibi senin randevun😇bende sorayım bakalım .

19+4 ı'm ama belirgin bir his yok karnımda siz hissetmeyr başladınız mı bebek hareketlerini
Ben de 18. Haftanın sonu gibi hissettim artık gün içinde belli zamanlarda hareket ediyor özellikle karnıma çatlak kremi sürdüğüm de. Bende geç hissettim açıkçası ama benim karnımda çıkmadı sanırım iç karnım geniş yada bebeğin bulunduğu konumla alakalı. Kontrollerine gidiyorsun en kısa zaman da hissedersin benim doktorum 20. Haftada başlar demişti. Azıcık daha sabret ✨

Kızlar ya bi şey merak ettim.
İlk hamile kaldığımızda beta değerlerini falan burada konuşuyorduk sağlıklı mı vs diye bu sitede. Sonra CRL değerleri falan ..
13. Haftadan sonra bakılan değerler değişti tabi . Mesela gelişim olarak doğru haftasını vermesi açısından BPD değeri var. Bunları takip ediyor musunuz ?

Kızlar ya bi şey merak ettim.
İlk hamile kaldığımızda beta değerlerini falan burada konuşuyorduk sağlıklı mı vs diye bu sitede. Sonra CRL değerleri falan ..
13. Haftadan sonra bakılan değerler değişti tabi . Mesela gelişim olarak doğru haftasını vermesi açısından BPD değeri var. Bunları takip ediyor musunuz ?
Bunları zaten doktor ölçtüğünde haftası ile uyumlu mu değil mi söylüyor. Özellikle o ölçümleri not etmeye gerek yok kafa karıştırıcı ve gereksiz bilimsel yükleme bence😅Ultrason cihazı otomatik olarak o ölçümün denk geldiği haftayı hesaplıyor. O da kendi haftamız ile uyumluysa sıkıntı yok demektir 1 2 hafta önden ya da geriden gidiyor diyoruz ya işte onlar aslında ölçümlerin kıyaslanması gibi bi şey

Bunları zaten doktor ölçtüğünde haftası ile uyumlu mu değil mi söylüyor. Özellikle o ölçümleri not etmeye gerek yok kafa karıştırıcı ve gereksiz bilimsel yükleme bence😅Ultrason cihazı otomatik olarak o ölçümün denk geldiği haftayı hesaplıyor. O da kendi haftamız ile uyumluysa sıkıntı yok demektir 1 2 hafta önden ya da geriden gidiyor diyoruz ya işte onlar aslında ölçümlerin kıyaslanması gibi bi şey
Offf ben manyak gibi bunların çetelesini tutuyorum 😅
Bende sorun var galiba ajjsjsjs neyse o kadar abartmamaya çalışayım

Back
X