- 16 Ekim 2024
- 1.844
- 1.191
- 53
- 36
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.561
Hayırlı olsun canım sevindimKızlaaar detaylı ultrasondan çıktım herşey yolunda şükürr
Hemen girin sizde hemen
Bebişinizi net görüyorsunuuuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım sevindimKızlaaar detaylı ultrasondan çıktım herşey yolunda şükürr
Hemen girin sizde hemen
Bebişinizi net görüyorsunuuuz![]()
Aynı benim gibi yaaArada bir bişiler oluyor da emin değilim yaa hissetmiyorum bence![]()
Ben minik minik hissediyorum canım ara araKızlar hareketlerini iyice hissediyor musunuz![]()
Mother Night @Miniksercemmm @bimini T Tkgz @Aylinnnce
35smyrna35
Aslinda ben Turk degilim:)Yaaa ilk hamile kaldigimdan beri hatta oncesinden de bunu konusurduk esimleanlam olarak da tarihteki basarisiyla da turkce kokenli olmasi derken kesinlikle bu isim olsun dedik :) sevindim ben de simdi
![]()
Ben hala çok ayırt edemiyorum hareketleriKızlar hareketlerini iyice hissediyor musunuz![]()
Mother Night @Miniksercemmm @bimini T Tkgz @Aylinnnce
35smyrna35
Bana doktorum hâlâ gün al yada şu haftada detaylı falan demedi sorayım bende bakalımHayırlı olsun canım sevindimdarısı bize ben 21+4 e gün aldım gideceğim doktor çok yoğun taa 15.haftada aradığım halde o zamana gün randevu bulabildim
![]()
Ayy ben bi tane profesöre gideyim dedim baya övüyorlar kliniği filan var bu kadarını tahmin etmemiştim15.haftada ancak o zamana bulabildim sor sen de kuzum 21+4geç bile geldi bana doktoruma sordum iyi dedi geç değil dediBana doktorum hâlâ gün al yada şu haftada detaylı falan demedi sorayım bende bakalım![]()
24 ten sonra dediler bana aşı için ama plesenta önde o yüzden 20 den sonra da bebeğin dalgalanma şeklinde hareketlerini hissettimkizlar saglık ocagında hangi asıyı yaptırıyoruz ve tam vakti ne zaman?? birde ilk gebelikte ne zaman hissettiniz bebişinizi ben yarın tam 19 olucam hala hissetmedim![]()
İyi bari canım almışsın randevu hayırlı haberler ile inşallah geçerAyy ben bi tane profesöre gideyim dedim baya övüyorlar kliniği filan var bu kadarını tahmin etmemiştim15.haftada ancak o zamana bulabildim sor sen de kuzum 21+4geç bile geldi bana doktoruma sordum iyi dedi geç değil dedi![]()
Amin canımİyi bari canım almışsın randevu hayırlı haberler ile inşallah geçerbana da geç gelmedi tam zamanı gibi senin randevun
bende sorayım bakalım .
Benim de 19+4 dü, doktorum değiştirdi 21+2 ye aldım geç değil benceAyy ben bi tane profesöre gideyim dedim baya övüyorlar kliniği filan var bu kadarını tahmin etmemiştim15.haftada ancak o zamana bulabildim sor sen de kuzum 21+4geç bile geldi bana doktoruma sordum iyi dedi geç değil dedi![]()
Yaa iyi o zamanBenim de 19+4 dü, doktorum değiştirdi 21+2 ye aldım geç değil bence
Ben de 18. Haftanın sonu gibi hissettim artık gün içinde belli zamanlarda hareket ediyor özellikle karnıma çatlak kremi sürdüğüm de. Bende geç hissettim açıkçası ama benim karnımda çıkmadı sanırım iç karnım geniş yada bebeğin bulunduğu konumla alakalı. Kontrollerine gidiyorsun en kısa zaman da hissedersin benim doktorum 20. Haftada başlar demişti. Azıcık daha sabret19+4 ı'm ama belirgin bir his yok karnımda siz hissetmeyr başladınız mı bebek hareketlerini
Bunları zaten doktor ölçtüğünde haftası ile uyumlu mu değil mi söylüyor. Özellikle o ölçümleri not etmeye gerek yok kafa karıştırıcı ve gereksiz bilimsel yükleme benceKızlar ya bi şey merak ettim.
İlk hamile kaldığımızda beta değerlerini falan burada konuşuyorduk sağlıklı mı vs diye bu sitede. Sonra CRL değerleri falan ..
13. Haftadan sonra bakılan değerler değişti tabi . Mesela gelişim olarak doğru haftasını vermesi açısından BPD değeri var. Bunları takip ediyor musunuz ?
Offf ben manyak gibi bunların çetelesini tutuyorumBunları zaten doktor ölçtüğünde haftası ile uyumlu mu değil mi söylüyor. Özellikle o ölçümleri not etmeye gerek yok kafa karıştırıcı ve gereksiz bilimsel yükleme benceUltrason cihazı otomatik olarak o ölçümün denk geldiği haftayı hesaplıyor. O da kendi haftamız ile uyumluysa sıkıntı yok demektir 1 2 hafta önden ya da geriden gidiyor diyoruz ya işte onlar aslında ölçümlerin kıyaslanması gibi bi şey