• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Hanımlar ya şimdi öyle sitede konuşulanlara bakıyordum da benim bebe haftasına göre azıcık zayıf mı ya 🥹🥹🥹
Bunu kafama takmalı mıyım
Takmamalıyım galiba ama bilemedim. Doktor bi gerilik vs yok dedi 2-3 gün haftamızda gerilik en baştan beri var ama o önemli değil demişti doktor
Canımmm hiç öyle seyleri kendine stres yapmamalısın ki benim okuduklarıma göre senin bebişin kilosu normal, 20+2 de 300 ve üzeri olması olağanmış zaten ki tam ideal ilerliyor. Ekstra biraz daha kilo olsun istersen muz ve kaşar peyniri kilo yapıyor diyolar

Canımmm hiç öyle seyleri kendine stres yapmamalısın ki benim okuduklarıma göre senin bebişin kilosu normal, 20+2 de 300 ve üzeri olması olağanmış zaten ki tam ideal ilerliyor. Ekstra biraz daha kilo olsun istersen muz ve kaşar peyniri kilo yapıyor diyolar
Ayyy öyle miii yiyeyim azıcık bunları çok tüketmiyorum açıkçası. Teşekkür ederim valla rahatladım 🥹🤭

Kızlar selam ben de bugün 19+1 kontrolüme gittim bebiş 19+4 çıktı. 300 gram 20 cm di kuzum çokta hareketli ama hala net hissedemiyorum tabi🥹❤️ 21.haftamızda detaylıya gideceğim hala doktor ve fiyat araştırıyorum

Ayyy öyle miii yiyeyim azıcık bunları çok tüketmiyorum açıkçası. Teşekkür ederim valla rahatladım 🥹🤭
Her gün bi tane sabahları muz ye muhakkak, bir kuru incir yanında bir avuç ceviz ye. Badem kabak çekirdeği bunlar da cok sağlıklı gün içinde birer avuç tüket. Gece yatmadan bir bardak ballı süt iç iyi geliyor bebişe de sana da 🥰 haftada 3 kere et yemeye çalış en iyisi kırmızı et ve balık ama haberin olsun. Ve muzu sabah ye ki aksam yenen muz kabız yapar ama sabah yenirse potasyum daha cok işe yarar. Hiçbir şey için stres yapma 🩷

Her gün bi tane sabahları muz ye muhakkak, bir kuru incir yanında bir avuç ceviz ye. Badem kabak çekirdeği bunlar da cok sağlıklı gün içinde birer avuç tüket. Gece yatmadan bir bardak ballı süt iç iyi geliyor bebişe de sana da 🥰 haftada 3 kere et yemeye çalış en iyisi kırmızı et ve balık ama haberin olsun. Ve muzu sabah ye ki aksam yenen muz kabız yapar ama sabah yenirse potasyum daha cok işe yarar. Hiçbir şey için stres yapma 🩷
Aiiiyyy ne güzel bilgiler ne güzel bilgiler 🥰🥰🥰 Dikkat ediyorum aslında ama rutin değil bende çok. Mesela şimdi şimdi kabak çekirdeği yararını duydum yemeye başladım. Bi kaç gündür. Bunu ekran görüntüsü alayım ben ahahaha

Aiiiyyy ne güzel bilgiler ne güzel bilgiler 🥰🥰🥰 Dikkat ediyorum aslında ama rutin değil bende çok. Mesela şimdi şimdi kabak çekirdeği yararını duydum yemeye başladım. Bi kaç gündür. Bunu ekran görüntüsü alayım ben ahahaha
Ben de hamile kaldığımı öğrendiğimden beri her gün çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem ve ceviz tüketiyorum. Kuru kayısı veya inciri bir çay kaşığı tahinle yiyorum.
Muhakkak günlük yarım avokado, kaşar peyniri ve havuç yiyorum.
Muz, kivi ve yeşil elma meyvelerde tercih ettiğim. Haftada 2 gün somon, kuşkonmaz ve kırmızı et tüketiyorum.
Sebze ve bol limonlu yeşil salata haftalık rutinime ekliyorum.
Tavuk yerine hindi eti tercih ediyorum.
Bebek gelişimi haftası ile uyumluysa yeterli daha çok küçükler hiç endişe etme son aylar daha önemli bu dönemlerde 1 hafta önde veya geride olması kabul edilebilir diyorlar.😍

Ben de hamile kaldığımı öğrendiğimden beri her gün çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem ve ceviz tüketiyorum. Kuru kayısı veya inciri bir çay kaşığı tahinle yiyorum.
Muhakkak günlük yarım avokado, kaşar peyniri ve havuç yiyorum.
Muz, kivi ve yeşil elma meyvelerde tercih ettiğim. Haftada 2 gün somon, kuşkonmaz ve kırmızı et tüketiyorum.
Sebze ve bol limonlu yeşil salata haftalık rutinime ekliyorum.
Tavuk yerine hindi eti tercih ediyorum.
Bebek gelişimi haftası ile uyumluysa yeterli daha çok küçükler hiç endişe etme son aylar daha önemli bu dönemlerde 1 hafta önde veya geride olması kabul edilebilir diyorlar.😍
Ya aslında bakıyorum da hepsini tüketiyorum ama rutin olarak yapmam lazım bi gün yiyorsam 3 gün yemiyorum . Kendim de çok kilo almadım zaten 5. Aydayız maşallah ben 4 kilo anca aldım. Biraz daha dikkat edeyim şu yeme durumuna . Çok teşekkür ederim canımm bunu da kaydediyorum ✨

Ya aslında bakıyorum da hepsini tüketiyorum ama rutin olarak yapmam lazım bi gün yiyorsam 3 gün yemiyorum . Kendim de çok kilo almadım zaten 5. Aydayız maşallah ben 4 kilo anca aldım. Biraz daha dikkat edeyim şu yeme durumuna . Çok teşekkür ederim canımm bunu da kaydediyorum ✨
Maşallah maşallah ben de 23. Haftadayım 5 kilo aldım hatta bu ay hiç kilo almamışım bebeğim 200 gr almış.
Rutin önemli kuruyemiş, meyve, avokado ve tahini muhakkak ekle bir gün ara ile yesen bile fayda. Havuç ve elma amniyon sıvısı için çok önemli, yoğurt ye ufak ufak rutinine eklemeye başlayınca alışkanlık oluyor bir süre sonra canın istemeye başlıyor.
Kafan rahat olsun kendini zorlama sağlığı yerinde kuzunun boy kilo da gayet iyi maşallah.
Hepimizin bebeği çok sağlıklı ve zamanı geldiğinde kucağımıza alacağız en önemlisi bu ❤️

Maşallah maşallah ben de 23. Haftadayım 5 kilo aldım hatta bu ay hiç kilo almamışım bebeğim 200 gr almış.
Rutin önemli kuruyemiş, meyve, avokado ve tahini muhakkak ekle bir gün ara ile yesen bile fayda. Havuç ve elma amniyon sıvısı için çok önemli, yoğurt ye ufak ufak rutinine eklemeye başlayınca alışkanlık oluyor bir süre sonra canın istemeye başlıyor.
Kafan rahat olsun kendini zorlama sağlığı yerinde kuzunun boy kilo da gayet iyi maşallah.
Hepimizin bebeği çok sağlıklı ve zamanı geldiğinde kucağımıza alacağız en önemlisi bu ❤️
Ayyy inşallah 🥹💖 Birisi yazmış hamilelik için haftalar yavaş ama aylar çok çabuk geçiyor diyor gerçekten sanki hafta hafta sayarken zaman geçmiyor ama bi bakıyorum aylık kontrole gelmişim. Bugün inşallah sağlıklı olursa ne zaman doğum olur diye sordum. Benim mecburi sezeryan olcak . Tarih verince böyle içim bi hoş oldu 🤭
Çok teşekkür ederim bu arada cidden rutine eklemeye çalısıcam hepsini 💖💖💖

Ben en başından beri yiyorum bunları ve bir tık kilomuz önde gidiyor sen de ye canın istediği sürece aşkom 😘

Kraft tokyo plus aldık kızlar
360 derece dönebiliyor yorumları iyi
Puseti kaliteli bize en yakın gelen bu oldu
İndirimde yakalamışkende aldık bu akşam
Sağlıklı gelsin kızım sağlıkla kullanalım inşallah♥️🧿
2-3 seçenek arasında kaldık bunu seçtik inşallah memnun kalırız🫶🏻

Günaydın 🌹 el bileklerimde bir haftadır ağrı var. Geceleri artıyor. Ama gündüz de ağrıyor. Bunu yaşayan var mı?
Merhaba damarlarin olduğu kısım mı daha çok bende öyle bir sorun yok da burada bir arkadaşım var o bir haftadir el bileğindeki damarların olduğu yer çok agiriyor diyordu dün de doktora gittiginde sormuş el varisi demiş onun için hamilelikte olurmuş kimilerinde bacakta kimilerinde elde belki sizinki de öyle birseydir geçmiş olsun umarım en kısa sürede geçer ☺️

Back
X