- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #14.761
merhaba çok geçmiş olsun şimdi iyisinizdir umarım omega 3 olarak ne kullanmıştınız?Kızlar bu soru benim için çok önemli ben 2-3 hafta kadar prilam dr Bir tane içiyordum gece. son zamanlarda Sabah kusmalarım tekrar başlamıştı ilacın yetersiz geldiğini anlıyordum doktora ilacı reçete ettrmeyi unutmuşum geçen hafta ve 2 gün boyunca ilaç içemedim. Aynı gün cumartesi omega 3 başladım ve gecesi balık yedim çok fena oldum gazdan mide kramplarından pazartesi günü tekrar reçete ettirdim ilacı o gece 2 tane almaya başladım ve aniden hamile değilmişim gibi acıkmalarım başladı 5 gündür ilacı içiyorum gece 2 olmak üzere çok güzel yemek yiyebiliyorum yeniden kilo almaya başladım.O hafta sonu omega3 içtiğim için böyle olduğunu düşündüm ama doktor mide ilacım yok diye bu sıkıntıları yaşadığımı söyledi şimdi psikolojikman omega 3 elimin altında ve başlamaya korkuyorum aynı şekilde Demir de korkuyorum yine aynı sıkıntıları olacak diye. Kızım da hiç böyle bulantılar yaşamadım 11 haftada rahatlamıştım ama şimdi bir tık uzun sürecek gibi sizin ne zaman geçti yani ilaç kullananlar ne zaman bıraktı ya da kullanmayanların ne zaman geçti. Şuan 14+1 haftayız