Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kilo 500gr aşağı veya yukarı yanılma payı oluyor ultrason ölçümünde her doğum kişiye has tabiki genel bir ihtimalden bahsetmiş ama herseyin yolunda gitme ihtimali de var yeğenim tam 4kg doğmuştu normal zorluk derecesindeydi bu benim değil yengemin yorumu tabi.

Bense 3kg doğurdum normal olarak başladı doğum ama kanala bir türlü yerleşmedi ve yeterli açılma olmadı sonunda sezaryene alındım hayat biz planlar yaparken başka şeyler çıkarıyor karşımıza. Hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım.

Şimdi ise ssvd istiyorum ama gideceğim hastane kabul etmiyor sanırım yine sezaryen olacağım

Evet çok zor her ikiside nasip hangisi ise sağlıkla gelsin

Normalde beyaz bi akıntı ile ıslaklık geliyor bende ama bi kere sadece su gibi olmuştu. Kadın doğum acil olan şehir hastanesine gitmiştim. Hemen bi su akışı var mı diye kontrol ettiler ama vajinal muayene ile bakmışlardı, bir de kapıla amniyon sıvısı testi yapmışlardı. Kadın dopum acil olan bi hastaneye giderseniz hemn içiniz rahatlar hem de gerekli testleri yaparlar.

Kendi epizyo yapsın ilk doğumum sezeryan 2. Doğum normal ve kızım 3.550 oldu. Rahmimde sezeryan dikişleri olduğu halde. Dr orantısız kesiler olma ihtimaline karsı kendileri ufak bi kesi atıyor dikmesi kolay olsun diye. Baska sıkıntı yoksa bence normali deneyin derim. Ama dr çok önemli ve anladığım kadarınile sezeryan yanlısı bi dr sizinki direk 3.500 üstüne sezeryanı tavsiye ettise

hiç düşünmeden ona doğurturum bu ara gerçekten canı tatlı bi insanda değilim ama zaman geçtikçe daha çok korkuyorum doğumun her şeklinden
2sinide yaşamış biri olarak sezeryanlar eskisi gibi değil doğumdan bi kaç saat sonra ayaga kalkıyorsubuz evet ağrınız sızınız olacak ama geçiyor. Normal doğumda canınız cok tatlı drğilse mesela iğne batar ayy uff diyen biri değilseniz abaetıcak bişey değil. Ve bebek çımtıktan sonraki o rahatlama hissini başka türlü alamıyorsunuz ve bebeğinşz kucagınızda odanıza geçiyorsunuz. (Tabi bunlar nırnal şaetlardaki doğumlar. Doğum işi nasip işi ne olucagı o güne kadar belli olmuyor)
Normal doğum düşğnenlere öini tavsiye en basiti plates topu alıp tv karsısında oturun sağ sola kalcanızı oynatın cpk etkisi oluyır. Doğum başladıpında da sıcak duş ağrıları hafifletiyor. Çaylar masajlar vs var ayrıntıkı kobular. Bide okuyabiliyorsanız hergün bi şişe suya meryem suresini okuyun doğum başladığında Rabbim hz meryem annemize sağladığın kolaylığı banada sağla sıkıntısız sağlıklı bişekilde doğumum gerçekleşsin diye dua edşp 1 yudumda olsa için Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Evet olabilir doğumum bayrama denk geliyor belki tatil planları vardır Bayram öncesi almak için olabilir

Hiç canım tatlı değildir. Yoğun adet ağrıları da yaşayan biriydim hatta. Ama şimdi ne yaşayacağımı hiç bilmiyorum ya, sanırım ondan korkuyorum. Ne bileyim
Hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun, sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı da gerisi boş

Ben hiç adet sancısı da çekmedim bilmem yani günümü bilmesem adet olurum o yüzden ilk sancım doğum sancısı olucak galiba

Aminn. Evet en önemlşside bu zaten.

Ben hiç adet sancısı da çekmedim bilmem yani günümü bilmesem adet olurum o yüzden ilk sancım doğum sancısı olucak galiba
Bende sizin gibiydim ama bnm acı eşiğim yüksekmiş onu anladık normal doğumda çünkü neredeyse hiç hissetmedim. Ama şöyle bişey oldu bendr normal doğum sonrası adet ağrısı cekmeye başaldım daha doğrusu olmadan 1 hafta önce belim ağrır sadece anlarım bnde. Düzensizim iyi oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…