- 1 Aralık 2022
- 1.495
- 674
- 53
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #15.921
Benim doktorum olsa şimdi şey derdi “ sen böyle yaparsan çocuğunu okula nasıl gönderceksin” ahhahaha ne zaman bi şeye telaş yapsam sen şimdi çocuk doğunca onu böyle nasıl yapcaksın diyor .Cumartesi günüydü doktor kontrolüm bir sonraki 3 hafta sonra. Az önce yazdım doktora hamilelikte su gibi akıntı artışı olur korkma dedi. Ama banane korkucamturnusollu ped alıcam akşam eczaneden. Amniyotik sıvıysa eğer renk değiştiriyormuş pahalı da değilmiş. Yani doktorum gözle görmeden korkma dediği için korkumu geçirmedi
Bende de oluyor ama normal diye biliyorumKızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Yaklaşık 1 haftadır sabahları ilk kalktığımda bir ıslaklık hissediyorum. Gece yer çekiminden dolayı gelemeyen akıntım mı geliyor acaba, sıvı kaçağı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 1 tl bozuk para boyutunda bir ıslaklık bırakıyor çamaşırımda. Gün içinde de yine ara ara oluyor tabi de. Turnusollu ped mi alsam, doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?
aman ona da doğunca bakarız canım ne yapalım yani doktorlar da fazla soğuk kanlı bilmem kaç tane kayıp gördüler kim bilir bağışıklık kazandılar. Ama ben mart ayında 1 kayıp yaşadım o da bana yetiyor işteBenim doktorum olsa şimdi şey derdi “ sen böyle yaparsan çocuğunu okula nasıl gönderceksin” ahhahaha ne zaman bi şeye telaş yapsam sen şimdi çocuk doğunca onu böyle nasıl yapcaksın diyor .
Bence de normal ama için rahat etmesi için al canım en azından sürekli kafanı kurcalamasın
alıyım bende en iyisi kendi kendime korku yaratıp tedirgin oluyorumCanım 28 ve sonrası riskli deniyor doktorlar tarafından ama sen yine de bu hamile yastıkları var e bebekte falan. Onlardan kullanmaya başla ya da beline gece yatarken yastık desteği yap ki dönmeni engellesin. Sırtından ana damar geçiyor ve kan akışını yavaşlatıyor aynı zamanda da bebeğe oksijen az gidiyormuş. Bu yuzden kendini sola alışırsan iyi olur. Sol yanın ağrıyınca sağa dönersin.
ebebek Baby Mom Baby Mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - Fiyatı, Yorumları bu yastık cok iyi dönmeyi etkiliyor
ben bu yastıktan aldım sıkıştırıyorum kendimi içinde ama kafamı koyduğum kısım ince biraz rahat edemiyorum da katlanıyorum işte ebebek Baby Mom Baby Mom Hamile Destek Yastığı Seti - Fiyatı, Yorumlarıkızlar merhaba bir sorum olacak22+4 oldum şuan sırt üstü yatıyorum arada ya da uyandığımda sırt üstü yattığımı fark ediyorum. Kaçıncı haftaya kadar normal bu durum ya da bu konuda önlem alan var mı ? çünkü biraz araştırdım kötü şeyler yazıyo aklıma getirmek istemiyorum bile
Sana helal olsun ben hiç dönmüyorum valla bu yastıklaKız ben aldım daha 14.haftada yine sırt üstü yatıyorum yine sırt üstü uyanıyorum
Kız elimde değilki eşim uyandırıyor gülüm yan dön diyeSana helal olsun ben hiç dönmüyorum valla bu yastıkla
Evet onlarda cidden çok soğuk kanlıı.aman ona da doğunca bakarız canım ne yapalım yani doktorlar da fazla soğuk kanlı bilmem kaç tane kayıp gördüler kim bilir bağışıklık kazandılar. Ama ben mart ayında 1 kayıp yaşadım o da bana yetiyor işte
Merhaba hangi magnezyumu kullanıyorsun acaba Bana doktor toz versiyon vermişti ilk gece bağırsaklarımı çok hareketlendirdi bir daha da asla içmedim arada kasık ağrım oluyor ama doğal yollarla çözmeye çalışıyorumBana da gece bacak ağrım başlayınca verdi bjlir ay kullan duruma bakarız dedi
Ağrın yoksa kullanmayabilirsin tabi yine sor doktoruna canım.
Bana magnezyum bebekle için değil annenin ağrısı için veriliyor. Kullanmazsan bebeğine bir zararı yok demişti.
Ah amiiin inşallahEvet onlarda cidden çok soğuk kanlıı.
Aman Allah yaşatmasın kötü şeyler. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallaaahhh
Magvital 365 mg granül saşe verdi. Bağırsaklarımı etkilemedi ağrılarım da geçti şükür.Merhaba hangi magnezyumu kullanıyorsun acaba Bana doktor toz versiyon vermişti ilk gece bağırsaklarımı çok hareketlendirdi bir daha da asla içmedim arada kasık ağrım oluyor ama doğal yollarla çözmeye çalışıyorum
Ben yastığa kendimi sıkıştırıp yarım yan duruyorum sol yanım çürüdü çünkü aylardırKız elimde değilki eşim uyandırıyor gülüm yan dön diye
Çalışabilir raporu alınca yıllık izin kullanılamıyor, ikisi iç içe geçmiyor malesef. Bir iki günlük izinler etkilemez tabi. İşveren inisiyatifinde biraz da işveren o süreçte yıllık izinde olmanızı kabul ederse sgk ya zaten tam çalışmış olarak bildirecek sizi o zaman raporunuzu etkilemez.Kızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 35 te 2 haftalık yıllık iznimi alıp 37 de komple doğum iznine ayrılabilir miyim. Çünkü dönmeyi düşünmüyorum tekrar ve sözleşmeyi yakınlarda yeniledik içerde iznim kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanınız varsa bilgilendirirse çok iyi olur çünkü işverenim ne zaman çıkıcan ne zaman izne ayrılıcan diye sıkıştırıp duruyor..
Anladım teşekkür ederimÇalışabilir raporu alınca yıllık izin kullanılamıyor, ikisi iç içe geçmiyor malesef. Bir iki günlük izinler etkilemez tabi. İşveren inisiyatifinde biraz da işveren o süreçte yıllık izinde olmanızı kabul ederse sgk ya zaten tam çalışmış olarak bildirecek sizi o zaman raporunuzu etkilemez.
Çalışabilir raporu alıp yıllık izne çıkıldığının tespit edilmesi durumunda Sgk ilgili günlerin rapor süresini doğum sonrasına aktarma yapmayabiliyor.
İş çıkış sürecinde hak edişlerin tamamı ödenmek zorunda. Yani doğum izni sonrası işten ayrılırsanız içeride kullanmadığınız 1 gün izin dahi olsa onu işveren ödemek zorunda.
Su gibi akıntı bende de uzun zamandır oluyor maalesef. Daha bugün yataktan kalktığımda akıntının geldiğini hissettm. Turnusol ped bende kulladım 11. Haftada dr verdiği için. Ve bende hatalı sonuç verdi pozitif çıktı. Enfeksiyon olması durumunda da rengi değişebiliyormuş. Bende renk bildiğiniz mosmor bir şey olmuştu (kaçak durumunda mor oluyordu bendeki) Siz yine deneyin ama rengi biraz değişirse hiç kendinizi korkutmayın. Doğruluğu asla kesin değil.Cumartesi günüydü doktor kontrolüm bir sonraki 3 hafta sonra. Az önce yazdım doktora hamilelikte su gibi akıntı artışı olur korkma dedi. Ama banane korkucamturnusollu ped alıcam akşam eczaneden. Amniyotik sıvıysa eğer renk değiştiriyormuş pahalı da değilmiş. Yani doktorum gözle görmeden korkma dediği için korkumu geçirmedi
Oğlumun adını Alparslan koyacağız ve benim oyum belliKizlar biz isme cinsiyeti ögrendikten kisa süre sonra karar vermistik, Ali Uras dedik daha dogrusu esim dedi. Iki üc gün önce rüyamda Alparslan koyuyoduk ve etrafimda bu isim yok, burda benim rüyadan sonra birisinin alparslani koyacagini okuyunca aa dedim. Hatta önce okusam bilincalti falan derdim. Bi yerlerden girmis tabi zihnime orasi belli de. Söyledikce hosuma gitti esimin de öyle. Hatta bu bebisin ismini ben koycam diye ahdi vardi
Simdi soruyorum sizce hangisi, Ali Uras mi Alparslan mı
Kocamın doğurmasını düşünüyorum ben bu araKızlar doğum nasıl düşünüyorsunuz doktorum iri bebeğe benziyor dedi3.5 kg üstü olursa ilk doğumlarda normal doğum önermiyorum bilinçsiz yırtılma çok oluyormuş. Aslında normalden biraz çekiniyorum yüksek kiloda olursa risk almam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?