Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Zaten çokta faydası yok bence ballı ılık süt daha çok iş görür gibi boşuna bitki çayına bulaşmaya gerek yok. Bu gebeligimde akşam yatağın yolunu zor buluyorum ben resmen ayakta uyuyorum ama gece benim de çok bölünüyor uykum
Ben de sezaryen oldum ilkinde evet ilk aşama için bence sabahlık tarzı mantıklı olabilir ama ben mesela tesettürlü olduğum için yataktan in kalk kısmı çok zor olur ayağıma dolanır diye hiç istemedim hiç sevmem daralmayı öyle anlarda ilk aşamada alt pijamamı hiç giydirmediler zaten yorgan altında kalıyordum ayaklanınca giydim ve ben ameliyathanede başlayan titrememi doğum sonrası ilk 1 saat boyunca atamadım donuyordum sanki sıcacık odaya geldiğimde bile birçok kişinin yaşadığı normal bir süreç bu da tabii. Bence şüpheye düşen çantasına bir takım birde sabahlık koysun ne kadar yer tutacak sanki

Ameliyathanedeki titreme soğuktan değil bence ya korkudan heyecandan oluyor bende de olmuştu çok net hatırlıyorum. Orası öyle tabi iki takımda konulabilir tesettürlüler için. Ben doğumumda özel oda tutmuştum ayrı bir odası vardı gelenler orda durdu benle bebeğin yanına girmediler. odada erkek eşim dışında asla istemem sevmem babamda olsa olmaz yani o yüzden sorun yaşamadım. Hatta çıkarken bile üstümü değişmedim üstüme montumu giydim öyle eve gittim ertesi sabah.

Oradaki soğukluk ve ani kan kaybı diye yazıyordu bir yerde bunlarla birlikte stresde büyük etken bence muhtemelen yine yaşarız gibi geliyor o gün ne oluyor diye korkmuştum ama sonrasında normal olduğunu öğrenince şuan içim rahat ilk doğumumda ailem yakındı erkek akraba da çok girip çıktı açıkçası çok saçma ve zor bir durum oluyor hatta şöyle diyeyim gece sancı çekiyorum odamda ve erkek akraba ziyarete gelmiş beni görmeye gece gece ben o halde.. en güzeli girmemeleri. Şuan aileler uzak sadece eşim olacak, bazen diyorum kısa kollu bir takım mı baksam çünkü bu üşümeler bitince kendisini lohusa terlemesine bırakıyor

Evet ya erkeğin ne işi var odada hiç anlamıyorum millet düşüncesiz malesef. Sadece eşiniz olacaksa mantıklı bence hemşirelerde kadın oluyor zaten doğum polikliniğinde.

Evet ya erkeğin ne işi var odada hiç anlamıyorum millet düşüncesiz malesef. Sadece eşiniz olacaksa mantıklı bence hemşirelerde kadın oluyor zaten doğum polikliniğinde.
Evet evet eşim olacak sadece. Hatta sırf bu yüzden ssvd istiyorum aslında ama olmayacak galiba hayırlısı olsun herşeyin rabbim kolay doğumlar nasip etsin 2 gün önce arkadaşım 2. Bebeğini kucağına aldı ben hiç doğum yapmamış gibiyim diyor herkese nasip olsun inşallah

Kızlar tdap aşısını ( tetanoz, difteri, boğmaca) yaptırdınız mi?
Sadece bunu yapsak yeterli gelir mi ?

Kızlar ya siz ultrason fotoğrafından size ya da eşinize benzetebildiniz miii bebeği Ahahahahah işteyim durup dururken şunu bi kızlara sorayım perileri geldi

Kızlar tdap aşısını ( tetanoz, difteri, boğmaca) yaptırdınız mi?
Sadece bunu yapsak yeterli gelir mi ?
Ben 13 Kasım da ilk doz yaptırdım 2. Doz da 13 Aralık civarı olcak. Ama yeterli olur mu derken sen 1 doz olmasını mı sordun ?
Doktorun yeterli görürse yeterlidir. Ama ben galiba 2. Dozu da yaptırıcam

Ben 13 Kasım da ilk doz yaptırdım 2. Doz da 13 Aralık civarı olcak. Ama yeterli olur mu derken sen 1 doz olmasını mı sordun ?
Doktorun yeterli görürse yeterlidir. Ama ben galiba 2. Dozu da yaptırıcam
Ben de tdap bugun 20+5 de yaptirdim. 2. Aşı tetanoz ve difteri içeren bi aşiymiş. Tekrar yaptırmaya gerek var mı bilmiyorum açıkçası

Ben de tdap bugun 20+5 de yaptirdim. 2. Aşı tetanoz ve difteri içeren bi aşiymiş. Tekrar yaptırmaya gerek var mı bilmiyorum açıkçası
Beni de aile hekiminden hemşire çağırdı ama yine bi doktoruma sorarım gerekirse yaptır demişti . Yine doktorlara sorup ilerlemekte fayda var. Benim 2. Doz zaten 24. Haftaya denk geliyor olcak

Kızlar ya siz ultrason fotoğrafından size ya da eşinize benzetebildiniz miii bebeği Ahahahahah işteyim durup dururken şunu bi kızlara sorayım perileri geldi
Benimki bence kocama benziyor
Annem ilk kıpırdadığında kime bakarsan ona benzer demişti, kocama bakmıştım; o sebeple ona benzetmek istiyor da olabilirim

Beni de aile hekiminden hemşire çağırdı ama yine bi doktoruma sorarım gerekirse yaptır demişti . Yine doktorlara sorup ilerlemekte fayda var. Benim 2. Doz zaten 24. Haftaya denk geliyor olcak
Evet doğru aklımda doktora sormak vardı haftaya detaylıya gitmeyi dusunuyorum o zaman sorayım

Benimki bence kocama benziyor
Annem ilk kıpırdadığında kime bakarsan ona benzer demişti, kocama bakmıştım; o sebeple ona benzetmek istiyor da olabilirim
Ahahahahhaah ya benimki daha önce de konusu geçmişti aynı kayınvalidem doğal olarakta eşim. Çünkü annemle eşim çok benziyor birbirine ahahah hatta kayınvalidem babasına benziyor demişti , e dedim babası da sana benziyor ahahhaha böyle kime benzicek takıntım yok zaten ama bir de kız benim genelde ilk kız bebek baba tarafına benzer derler bizde tabi öyle bi rivayet

İlk hamilelikte +20 kg ve 2.700 doguran ben
Zamanında mı doğmuştuuu pekiii ??
Ben bazen kilo aldıkça olsun bebekte alıyor diyorum bir de utanmadan
Birde şeyi merak ediyorum hazır tecrübeli anne bulmuşken sorayım
İlk doğumunda ultrason kilosu ile doğan bebeğinin kilosu arasında çok fark var mıydı ?

Bizde ilk oğlan babaya benzer diyorlar özetle hepsi babaya benzeyecek gibi hahahahah

Oluyor canım
Arkadaşımın 2.5 gözüküyordu 2.3 doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…