Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Tamam canım, şeker yüklemesi mi yapıldı direkt, yoksa açlık tokluk durumuna göre mi ilerledi? Bende önce açlık tokluk bakılacakmış eğer risk varsa yükleme yapcaz dedi doktor
Direk yükleme yapıldı bana canım, şükür güzel sonuçlar. Bazı doktorlar açlık tokluğa göre yapıyormuş, burada da yazmışlardı. Öyle uygun gördüyse doktorun öyle uygundur

Direk yükleme yapıldı bana canım, şükür güzel sonuçlar. Bazı doktorlar açlık tokluğa göre yapıyormuş, burada da yazmışlardı. Öyle uygun gördüyse doktorun öyle uygundur
İyi bari güzel sonuçlar almana cok sevindim darısı başıma tatlı sevmezsen cok düşkün bi hale geldiğim için korkuyorum biraz

Kötü yorum yapan insanlara tahammülüm yok hele doktor ise hiç.. iyi ki değiştirmişsin zaten sadece kalpte parlaklık tek başına down belirtisi değil burun kemiği ense kalınlığı bir sürü belirtisi var. Hiç düşünme içini rahat olsun. Yeni doktorlarımız daha iyi gelecek bize biliyorum

Kaç kere ölçüp not ettin günde?

Çok teşekkür ederim Melike hanım çok yardımcı oldunuz

Kızlar iyi geceler
Ya benim sağ kaşık bölgemde sancı gibi bi şey oluyor kendimi de çok dinliyorum galiba sizde de oluyor mu ?
Gaz sancısı gibi de olabilir mi bilmiyorum ama karnım çok olmamasına rağmen karnım sanki ağır gelmeye başladı . Sancı da neden oluyor anlamadım .

Kaç kere ölçüp not ettin günde?
Günde 3 kere falan not ettim. Tuzlu bir şeyler yedikten sonra özellikle ne kadar yükselecek yada yükseelecek mi diye baktım. Bizde de tansiyon genetik maalesef. Şimdi de günde 2 kere bazen 1 kere falan bakmaya çalışıyorum. Şükür iyi çıkıyor evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…