Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
off kızlar bu hafta ben doğru düzgün uyku uyuyamadım. Saat 3te uyanıp durdum hep. Uyandıktan sonra hemen uyuyamadım da. Sonra saat 5 gibi yine uyanıyorum. E sabah zaten 7de uyanıp işe gidiyorum artık uykusuzluk bende sinir de yapmaya başladı bu işin bi çözümü yok mu papatya çayı falan içebilir miyim acaba iyice sinirim bozulmaya başladı

Ben de aynı durumdayım. Gece sabaha kadar döndüm durdum. Derin nefes alma sorunum var. Nefes açlığı. Sürekli nefes almaya çalışarak geçirdim geceyi. Kaygı bozukluğu var sanırım. Çünkü bütün tetkiklerim temiz çıktı. İlaç da kullanamayiz. Ben de sakinleşmek için ne yapabilirim diye düşünüyorum. Çay vs

Bitki çaylarını çok tavsiye etmiyorlar canım belki zararı olmayabilir 1 bardağın ama yine de doktoruna danış bence

Bende çok sık uyanıyorum ve bütün rüyalarımı hatırlıyor olmak beni çok yoruyor. Çok rüya görmeyi seven biri de değilim ama maşallah her gece dizi film çekiliyor resmen ahahaha
Ön hazırlık gibi bi şey oldu bana da diyorum bu uykusuzluk. Bende sabah kalkıp işe giderken zaten uyanık oluyorum ama dün birde bugün yine biraz biraz uyumuşum iyi geldi

Ben gaz sorunu için Kefir içiyorum uyku da yapıyor bagirsaklar rahatlayınca.

Bebek çantası kitikate markası hediye gelmişti memnunum gayet sağlam. Lohusa geceliğini miss dünya lissa markasından almıştım trendyoldan. Kızımda kullandım yine onu kullanacağım. kesinlikle gecelik öneririm alt üst olanlar rahat olmaz.

Teşekkür ederim bakacağım hemen çok kararsız kalmıştım işi yaramayacak bişeyi de boşa almak istemedim

Ay evet bi de saçma sapan rüyalar görüp duruyorum rüyamda da habire birilerine sinir oluyorum zaten uykusuzluk da eklenince üstüne patlamaya hazır bomba gibiyim valla en ufak şey sinir ediyor ama çok yoruldum bu durumdan

Bende aynı uygulamayı kullanıyorum. Ortada ise bazen bucuk bazen bidaki söylüyorum mesela 3gün sonra tam 25 olucam 6 yada 6. Ayın içindeyim diyorum
Evett bende aynen senin gibi yapıyorum şuan mesela 22+2 olduğum için 5 aylık diyorum ya da 5 ay bitti ama şöyle 24 25 olunca 5 buçuk ya da 6 derim hahah

Ay evet bi de saçma sapan rüyalar görüp duruyorum rüyamda da habire birilerine sinir oluyorum zaten uykusuzluk da eklenince üstüne patlamaya hazır bomba gibiyim valla en ufak şey sinir ediyor ama çok yoruldum bu durumdan
O kadar iyi anlıyorum kiii aşırı yorgun hissediyorum kendimiii . Buna bi çözüm bende bulamadım. İnşallah düzene girer. Herkes doğurana kadar uyuyabildiğin kadar uyu diyor ama uyuyamıyorum işteee

O kadar iyi anlıyorum kiii aşırı yorgun hissediyorum kendimiii . Buna bi çözüm bende bulamadım. İnşallah düzene girer. Herkes doğurana kadar uyuyabildiğin kadar uyu diyor ama uyuyamıyorum işteee
Papatya çayı gebelikte güvenilir diye biliyorum ben ama yine de doktora danışmak lazım açıkçası bu sorunlarla bir dönem çok uğraştım ve çayda fayda etmiyor ki. Uyuyamayan birine uyu demek saçma gerçekten

Seni çok iyi anlıyorum başından beri çoğunlukla böyleyim ben de bu da ekstra yorgunluk yapıyor tabi malesef

Ya ben birki çaylarından aşırı geriliyorum hiç içmedim. İlk gebelikte soğuk çay içmiştim onunda içinde yeşil çay varmış az ama çok tedirgin olmuştum da papatya çayını duymadım hiç yine doktora vs sorulabilir.
Ama hiçte sevmem papatya çayını sanki papatyayı çiğniyormuşum gibi geliyor ahahahha
Bende biraz böyle süt müt içeyim dedim ılık ballı biraz öyle iyi geldi gibi oldu ama insan uyusa da ben sabaha karşı bi uyanıyorum bir daha uyku yok ahahaha
Neyse sağlık olsun artık diyorum ya zaten alışıcaz inşallah biraz erken başlamış olduk

İki gün önce kontrol vardı bebeklerim büyümüş şükür ikisi de 33 cm olmuşlar biri 722 gram biri 755 gram çıktı. : :
Aynı gün şeker yüklemesi de yapıldı açlık iyi ama yüklemeden sonra 166 çıktı günlük 1800 kalorilik diyabetik diyete başladım. Hiç şeker hastalığım yoktu tatlı yemeyi de pek sevmem nasıl böyle çıktı anlamadım.

Aşılar konusunda bende aynı kanidayim heleki covid den sonra fakat kardeşimle doktor o gün bu konuyu konuştuk özellikle kendimde biyologum ve hak verdim tetanoz verem gibi aşılar yüzyıllardır süre gelen kanıtlanmış testlerden geçen aşılar o yüzden güvenirliği yüksek haklı buldum bende ilk kızımda yaptırmadım şimdi yaptırdım ikinci dozu da olacağım

Evet evde rahat oluyor ama hastane için üst alt yine de bu takım alın derim sezeryan vs olursa yataktan inmesi rahat ve usutmea
olasılığınız olmaz hastaneler biraz serin oluyor malum

bende dün doktora gittim parmaktan tokken kan şekerim 114 çıktı doktor 1 ay takip ve kilo verme ve yürüyüş tatlıyıdıa yasakladı .şeker yüklemesi için bekletti

Evet evde rahat oluyor ama hastane için üst alt yine de bu takım alın derim sezeryan vs olursa yataktan inmesi rahat ve usutmea
olasılığınız olmaz hastaneler biraz serin oluyor malum
Bence tam tersi ya ben sezeryan oldum zaten ilkinde bu da sezeryan olacak. Sonda oluyor kanamayı kontrol ediyorlar falan derken altta pijama olsa rahat edilmez sürekli indir kaldır zor bana göre. Kızımı aralıkta doğurdum hiç serin gelmedi bana klima da var zaten odalarda emzirme falan derken üşümedim hiç.

Benim çok yakın zamanda arkadaşım doğurdu. Sezeryan doğum oldu giderken alt üst pijama almış ama doğum yaptığı gün direk gecelik tarzı diyeyim pijama aldık çünkü takım giyemedi . Göğüs tarafı düğmeli emzrimek için rahat olanlar var bende öyle almayı düşünüyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…