- 7 Temmuz 2025
- 318
- 518
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.521
Çok geçmiş olsunBen şuan kanal dolgu yaptriyorum. Diş doktoruna gittiğimde kadın doğum doktorundan izin kağıdı istedi. Daha doğrusu konsültasyon formu doldurdu. Doktora gittim o da onayladı. Geçen perşembe kanal tedavisi ve geçici dolguyu yaptırdım. Bu perşembe asıl dolguyu koyacak.
Antibiyotik kullanmadım. Apse yoktu.
Röntgen de çekmedi. Gerek görmedi sanırım.
Sağol canım inşallah dediğim gibi olur tüm hareketlerim kısıtlandı şuanÜst üste geliyor gibi oldu bu aralar ama bu hep böyle gitmeyecek canım denk geldi sadece. Ayrıca bacak ağrısı şükür diycez karın ya da kasık ağrısı değil. Benim de soluma yatıp uyumuştum geçen hafta sol bacağım 2 gün ağrıdı ters mi yattım ne yaptıysam. Çok geçmiş olsun
Doktora ne zaman gidiceksiniz?Sağol canım inşallah dediğim gibi olur tüm hareketlerim kısıtlandı şuan
Teşekkür ederim, daha evvel tekli şase verdi ve maalesef geçirmediÇok geçmiş olsunn, o tekli şaseden mi verdi, iyi gelecektir.
Bu arada maşallah yaa grupta sanırım gram değil kilogram olarak ilk kez duyduk
Su çok önemli ya, aslında sık idrara çıkmak çok önemli bu konuda enfeksiyon ürerken bir yandan sürekli atabilmek adına. Suyun tadını mı sevmiyorsunuz? Böyle durumlarda bir şişede azıcık limon ve çubuk tarçın ile daha içilebilir hale getiriyorlar ya suyu. Limon gebelikte güvenli, abartmazsak tarçın da öyle.Teşekkür ederim, daha evvel tekli şase verdi ve maalesef geçirmedi
Hala su içmiyorum çünkü
Şimdi Canephron uno adında bitkisel bir ilaç verdi
2 güne şikayetlerin azalmazsa antibiyotik de başla dedi 200mg düşük dozda da bir antibiyotik verdi
27 haftadan itibaren gramlar değil kilolar konuşulmaya başlanacak grupta
Sağlıkla ve zamanında kavuşalım hepimiz
Yatarken ağrım yok diye yattım bekliyorum eşimi bir kadın doğum acile gideceğim canımDoktora ne zaman gidiceksiniz?
Su içmek bulantılarımı azdırıyor, tadından değil aslındaSu çok önemli ya, aslında sık idrara çıkmak çok önemli bu konuda enfeksiyon ürerken bir yandan sürekli atabilmek adına. Suyun tadını mı sevmiyorsunuz? Böyle durumlarda bir şişede azıcık limon ve çubuk tarçın ile daha içilebilir hale getiriyorlar ya suyu. Limon gebelikte güvenli, abartmazsak tarçın da öyle.
Ah bir sonraki randevumu kilo duymak için özellikle iple çekiyor olacağım
28. haftadan sonra yapıyorlar genelde bende yaptirmayi düşünüyorum yada kendimiz yapmayiBiz Shark aldık pro modelini 2 hafta önce, yemeği yaktım geçen gün direkt %0’a düştü hava kalitesi dumanı algılayınca, baya güzel çalıştı sonra, aldığımız günden beri de gece yatarken çalıştırıyorum sabahları hep burnum tıkalı uyanırdım artık nefes alabilerek uyanıyorum çok memnunum
Saçımı da kestirdim valla çok kötü durumdaydı artık dayanamadım, büyükler kestirme falan dediler de inanmıyorum böyle şeylere Allah ne verdiyse onu yaşayacağız hepimiz sonuçta, sağlıklı uzun ömür versin diye dua etmekten başka yapacak bir şey yok
Ben de sorayım şimdi bi soru, hamile çekimi yaptıracak mısınız kızlar var mı ya da yaptırmış olan? Ben çok heves ettim eşim de istiyor ama tam ne zaman yaptırsak karar veremedik
Çok geçmiş olsun
İki ayrı kadın doğum drundan konsültasyon yazısı aldım ama yapmadılar işlem
Çoklu kanal gerekiyordu, röntgen çektirmeden sağlıklı olmaz dediler ve yapmadılar
Ara ara tutuyor ve resmen dünyam kararıyor
Mecbur bekliyorum doğumu
Bana da doktorum 50lik demesine rağmen, sağlık ocağı ısrarla aç gelmemi söyleyince 75lik yaptırdım bugünBana da 50lik al gel demişti
Sordum ama görülmedi veya kaynadı, sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz? Haftaya randevu alacağım şeker yüklemesi için Hastaneden mi alsam bilemedim. Aslında yaptırmak istemiyorum hicbir belirtim yok ama ailede olunca es geçemiyorumBana da doktorum 50lik demesine rağmen, sağlık ocağı ısrarla aç gelmemi söyleyince 75lik yaptırdım bugün
Kadın doğum doktoru yapıyor sağlık ocağı yapmıyor diye biliyorum benSordum ama görülmedi veya kaynadı, sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz? Haftaya randevu alacağım şeker yüklemesi için Hastaneden mi alsam bilemedim. Aslında yaptırmak istemiyorum hicbir belirtim yok ama ailede olunca es geçemiyorum
Naptınız acaba gittiniz mi ?Yatarken ağrım yok diye yattım bekliyorum eşimi bir kadın doğum acile gideceğim canım
Olsun sonuçlar iyi olsun daBana da doktorum 50lik demesine rağmen, sağlık ocağı ısrarla aç gelmemi söyleyince 75lik yaptırdım bugün
Sağlık ocağında yaptıracağım ben öyle dediler yaniSordum ama görülmedi veya kaynadı, sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz? Haftaya randevu alacağım şeker yüklemesi için Hastaneden mi alsam bilemedim. Aslında yaptırmak istemiyorum hicbir belirtim yok ama ailede olunca es geçemiyorum
Kadın doğum doktoru yapıyor sağlık ocağı yapmıyor diye biliyorum ben
Teşekkür ederim sağolun. İlk gebelikte hastanede yaptırdım ben de ve içeceği falanda almadım oradan verdiler şimdi kafam karıştı prosedür mü değişti ne oldu anlayamadım.Olsun sonuçlar iyi olsun da
Sağlık ocağında yaptıracağım ben öyle dediler yani
AhhhBilmiyorum ki. Röntgen hiç çekilmedi. İnşallah sıkıntısız geçer.
Ben de hiç cekmedigim diş ağrıları çekiyorum. Geçen hafta artık o kadar ağrıdı ki sabaha kadar uyuyamadım ağladım. Dedim artık ne olursa olsun yaptircam bu sefer. Kanal tedavisi ni oldum zaten. Perşembe den beri ağrım yok. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz
Canım naptın bacak ağrısı için direkt magnezyum geldi aklıma onun eksikliği yapıyor genelde bizi de haber et inşallahSağol canım bacak ağrısı oluyor bugun de . Ne oluyor anlamıyorum kızlar ne güzwl gidiyorduk bu agrıdan adım atmakta zorlanıyorumEşim gelsin gidicez yine acile
Naptın canımSağol canım bacak ağrısı oluyor bugun de . Ne oluyor anlamıyorum kızlar ne güzwl gidiyorduk bu agrıdan adım atmakta zorlanıyorumEşim gelsin gidicez yine acile
Yaaa lavaboya sık gitmen gerek ama. Suyu tatlandırmak belki bulantı tetiklemez. Ya da en son çare daha erken çalışamaz raporu alamaz mısın?Su içmek bulantılarımı azdırıyor, tadından değil aslında
Sık idrara da çıkmıyorum
İş yerinin alt katında lavabolar
Orada mutfak da var ve oranın kokusu beni çok kötü yapıyor
Bu nedenle lavaboya da çok sık giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?