Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Dün gerçekten ağlamaklı günümüzmüş ben de sebepsiz yere ağladım

İki doğum şekli de aşırı geriyor beni, akışa bıraktım onun için. Canı nasıl istiyorsa öyle gelsin

Dün ben de aglayanlar kervanindaydim bugün 27+0 3. trimester a girdim. Yani en azindan takip ettigim yerlere göre girdim hadi bakalim son trimester hepimiz icin saglikle güzellikle gecsin yavrulari kucagimiza alalim insallah
aaa üçüncü trimester 27+0da mı başlıyor oh çok şükürrrrr ilk trimesterde bi an hiç gelemicem sanmıştım bitmek bilmemişti

Dün ben de aglayanlar kervanindaydim bugün 27+0 3. trimester a girdim. Yani en azindan takip ettigim yerlere göre girdim hadi bakalim son trimester hepimiz icin saglikle güzellikle gecsin yavrulari kucagimiza alalim insallah
bende bugün 27+0 oldum günlerimiz yanıymış 3. trimester 28 de başlıyor anıyordum ne cabuk gecti 2. tremester :)

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bugün şeker yüklemesini yaptırdım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı doktor yine de tatlıyı meyveyi az tut olabildiğince dedi
doğuma benimde 96 gün kalmış görünüyor bakınca bir afalladım doktorda artık 2haftada bir kontrole çağırdı geliyor sanırım gelmekte olan

Kaç haftalık oldun ki 2 haftaya düşürmüş

Kızlar benim normalde randevum pazartesi 24+2 de ben bebeği şöyle tam şekilli şukullu artık göreyim diye biraz beklettim .
Ama bi kaç gündür kasık sancım var sanki hep tuvaletim var idrar kesem dolu gibi bi gidiyorum yok ahhahaha hafif ağrı da yapıyor erken mi gitsem yarına alsam 23+6 oluyor olcam olur mu ki ? Siz bebişleri bu zamanda güzelcik gördünüz mü ?

Şaka Maka 30 Lara gidiyoruz sonrası su gibi geçsin bende gittiğimde 28 olucam benide 2 haftaya çağırır inşallah ayda gidiyorum bende çünkü
muhtemelen artık öyle gidicez büyüdü minik noktalarımız inşallah gerçekten hem çok sabırsızım kavuşmak istiyorum hem korkuyorum sıkıntısız geçsin gitsin inşallah hepimiz için

Aynen sanırım işk gebelikte ister istemez yatıyorduk hareletsizlik kramp yapıyordu bunda istesekte yatamıyoruz başlamasın valla aman geçmiş olsun sizede

Boş ver sezeryan ol gitsin

Ben yillarca aft ile savastim maalesef.aci icin en net cozum oralmedic isimli bir ilac.yaranin ustune uygulaniyor kulak copu gibi.amaaaa maalesef ilk uygulama cook can yakici ama sonra 2 gun 0 aci ile gecirceksin.tercih senin:)
hamilelikte kullanılıyor mu saglık ocagı ılac yazamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…