Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ay inşallah kanguru çok sever benimki de sevsin çok istiyorum. Bazı bebekler sevmiyormuş
Evet öyle bebek çantası gibi olan çantaları bende sevmiyorum ya. Bende sırf onun için bu markaya bakmıştım daha başka bişey bulursak atalım birbirimize madem

Evett bulursak yollayalım lütfen Benim kızım sevmiyordu sevsin diye çok çabaladım ama çok kısa kullandım durmadı içinde. Kangurumuz yepyeni duruyor hâlâ o yüzden

Evett bulursak yollayalım lütfen Benim kızım sevmiyordu sevsin diye çok çabaladım ama çok kısa kullandım durmadı içinde. Kangurumuz yepyeni duruyor hâlâ o yüzden
Bende alcaktım indirimde, dedik ya sevmezse acaba almasam mı derken almadım. Sling aldım, bakalım onu severse öyle alcam kanguruyu. Onda da bi sürü çeşit var neyi nasıl alcam hiç bilmiyorum bazen

Bende alcaktım indirimde, dedik ya sevmezse acaba almasam mı derken almadım. Sling aldım, bakalım onu severse öyle alcam kanguruyu. Onda da bi sürü çeşit var neyi nasıl alcam hiç bilmiyorum bazen
Evet bazı ürünlerde çeşit gerçekten çok fazla iyi yapmışsın severse alırsın bende kızıma doğmadan önce almadım doğduktan sonra aşırı kucak bağımlısıydı yürümeye başladığında geçer derler yokk hayır benimki şuan hamileyim diye kucak istemiyor yoksa canına minnet hâlâ taşıtacak neyse bebekken çok fazla yoruluyordum sol kalça kemigimde sol kolumda bebe taşımaktan kanguru alayım dedim alışmadı, dogar doğmaz denersek alışma ihtimali yüksek o yüzden bu kez hemen atacağım içine

Kızlar bebek çantası aldınızmı
Çok kararsızım ben ya
Tavsiye edeceğiniz çantalar varsa linkini atabilirmisimiz :)
Bende şunu aldım indirimde 750ye geldi baya büyük içi falan güzel standart Bebek çantası gibi görünenleri pek sevmiyorum bu daha çok sırt çantası gibi olduğu için hoşuma gitti

2 gündür grip oldum ateş yok ama burun ve göz akıntısı var kuru öksürük var malum ilaç içemiyoruz ne yapmak lazım nasıl atlatırım bide bebeğe zararı var mı grip olmanın ?

Bende okadar baktım içlerinden en beğendiğim bu olmuştu :)
İlk gebelik olunca bilemiyorsun neyi nasıl alıcağını yaa :)

2 gündür grip oldum ateş yok ama burun ve göz akıntısı var kuru öksürük var malum ilaç içemiyoruz ne yapmak lazım nasıl atlatırım bide bebeğe zararı var mı grip olmanın ?
Bebeğe hiçbir zararı yok canım bende endişe edip doktora gittim güldü bebeği sadece ateş etkiler dedi ateşin olmasın yeter nane limon içebilirsin aşırı olmamak şartıyla tabikide geçmiş olsun

Bebeğe hiçbir zararı yok canım bende endişe edip doktora gittim güldü bebeği sadece ateş etkiler dedi ateşin olmasın yeter nane limon içebilirsin aşırı olmamak şartıyla tabikide geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim inşallah hemen atlatabilirim

Kızlar iyi akşamlaaarr,
Ben doktora gittim çok sık idrara çıktıgım için idrar kültürü verdim enfeksiyon olabilir dedi.
Bebek 500 küsür gr 23+6 azıcık zayıf dedi üzüldüm ama 3 kg doğar merak etme dedi.
Birde normal haftası 23+0 dedi ama her şey çok yolunda falan diyor ben korkuyorum halbuki geri çıktıkça

Yüzünü görebildin mi kiz mıydı bebiş bu arada

Benim de 24te hafif geri çıkmıştı ama 25te birden büyüdü ceviz ve şu quark sek yoğurttan çok yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…