- 24 Ocak 2023
- 1.041
- 1.465
- 63
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.821
Ay inşallah kanguru çok severBen ilk gebeligimde beşik Bebek çantası mama sandalyesi falan paket almıştım çantası fena değildi genelde arabaya takip kullanıyordum ama şimdi kendim takacağım genelde çünkü bu bebekte araba yerine kanguruyu aktif kullanmayı hedefliyorum insallah severseo yüzden sırtımda da bebek çantası gibi dursun istemiyorum bu çanta hoşuma gitmişti hâlâ arayıştayım yine de
Evett bulursak yollayalım lütfenAy inşallah kanguru çok severbenimki de sevsin çok istiyorum. Bazı bebekler sevmiyormuş
Evet öyle bebek çantası gibi olan çantaları bende sevmiyorum ya. Bende sırf onun için bu markaya bakmıştımdaha başka bişey bulursak atalım birbirimize madem
Bende alcaktım indirimde, dedik ya sevmezse acaba almasam mı derken almadım. Sling aldım, bakalım onu severse öyle alcam kanguruyu. Onda da bi sürü çeşit var neyi nasıl alcam hiç bilmiyorum bazenEvett bulursak yollayalım lütfenBenim kızım sevmiyordu sevsin diye çok çabaladım ama çok kısa kullandım durmadı içinde. Kangurumuz yepyeni duruyor hâlâ o yüzden
Evet bazı ürünlerde çeşit gerçekten çok fazlaBende alcaktım indirimde, dedik ya sevmezse acaba almasam mı derken almadım. Sling aldım, bakalım onu severse öyle alcam kanguruyu. Onda da bi sürü çeşit var neyi nasıl alcam hiç bilmiyorum bazen
Bende şunu aldım indirimde 750ye geldi baya büyük içi falan güzel standart Bebek çantası gibi görünenleri pek sevmiyorum bu daha çok sırt çantası gibi olduğu için hoşuma gittiKızlar bebek çantası aldınızmı
Çok kararsızım ben ya
Tavsiye edeceğiniz çantalar varsa linkini atabilirmisimiz :)
Bende okadar baktım içlerinden en beğendiğim bu olmuştu :)Bende şunu aldım indirimde 750ye geldi baya büyük içi falan güzel standart Bebek çantası gibi görünenleri pek sevmiyorum bu daha çok sırt çantası gibi olduğu için hoşuma gitti
Eline sağlık uğraşmışsın teşekkür ederizogretmenhanim Kızlar kendimce şöyle bir liste yaptım yardımcı olur umarım isteyen olursa excell formatinida atarım kendinize gore düzenleyip takip için kullanabilirsiniz
Ben aldım. Elay markaydı. Bakalım sever inşallahKi,kar sling almayı dusunuyormusunuz
Benim ikiz ya varmı acaba o markaninBen aldım. Elay markaydı. Bakalım sever inşallah
Bebeğe hiçbir zararı yok canım bende endişe edip doktora gittim güldü bebeği sadece ateş etkiler dedi ateşin olmasın yeter nane limon içebilirsin aşırı olmamak şartıyla tabikide geçmiş olsun2 gündür grip oldum ateş yok ama burun ve göz akıntısı var kuru öksürük var malum ilaç içemiyoruz ne yapmak lazım nasıl atlatırım bide bebeğe zararı var mı grip olmanın ?
Çok teşekkür ederim inşallah hemen atlatabilirimBebeğe hiçbir zararı yok canım bende endişe edip doktora gittim güldü bebeği sadece ateş etkiler dedi ateşin olmasın yeter nane limon içebilirsin aşırı olmamak şartıyla tabikide geçmiş olsun
Hmm öyle görmedim hiç sanırım ya. Uyku tulumu ve sling vardı markada sadece. İkizlere özel bişey yoktu sankiBenim ikiz ya varmı acaba o markanin
Rica ederim Bide bunu önerdi bana c vitamini takviyesi uyumadan önce de vikis sürebilirsiniz boğazınıza çok rahatlatıyor çabucak iyileşin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah hemen atlatabilirim
Yüzünü görebildin mi kiz mıydı bebiş bu aradaKızlar iyi akşamlaaarr,
Ben doktora gittim çok sık idrara çıktıgım için idrar kültürü verdim enfeksiyon olabilir dedi.
Bebek 500 küsür gr 23+6 azıcık zayıf dedi üzüldüm ama 3 kg doğar merak etme dedi.
Birde normal haftası 23+0 dedi ama her şey çok yolunda falan diyor ben korkuyorum halbuki geri çıktıkça
Benim de 24te hafif geri çıkmıştı ama 25te birden büyüdü ceviz ve şu quark sek yoğurttan çok yedimKızlar iyi akşamlaaarr,
Ben doktora gittim çok sık idrara çıktıgım için idrar kültürü verdim enfeksiyon olabilir dedi.
Bebek 500 küsür gr 23+6 azıcık zayıf dedi üzüldüm ama 3 kg doğar merak etme dedi.
Birde normal haftası 23+0 dedi ama her şey çok yolunda falan diyor ben korkuyorum halbuki geri çıktıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?