- 1 Aralık 2022
- 1.770
- 801
- 73
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.481
Ay çok şükür çok sevindim senin adınaBenim de bir kac gundur azdi cok sert hareketler yapmiyor, bugun kontrolum vardi her sey yolunda cok sukuryine de icin rahat etmeyecekse git canim doktora
Ben de çok erken uyanıp okula geldim yani hep ayaktaydım bir türlü hissedemedim bugün. 27+3üm. Eve gidip bir an önce bir şeyler yiyip uzanmak istiyorum hissedebilmek için ama kendimizi korkutmayalım. Büyümeye çalışıyor onlar da dinleniyorKızlar kızlar günaydın
Ya ben dünden beri bebeğin hareketlerini az hissediyorum galiba normalde maşallah hareketliydi ya da şu an kendi kendime kuruntu yapıyorum. Daha da kontrolüme var ama eğer bi kaç gün daha hissetmezsem bi doktora gidicem. Sıfır değil ama sanki az gibi geliyor
Bana da normal gibi geliyor bi arkadaşım bi iki gün hiç hissetmedim sonra bi kere tekme attı çok rahatlamıştım demişti . Yine şükür ara ara hissediyorum tabi kiii28. haftadayım hala bi az bi çok hissediyorum
Ben de öyle çalışırken zaten ayaktayım diye mi ya da yogunum diye mi bilmiyorum bazen hissediyorum eve gidip yemek yiyip oturunca başlıyor normalde bakalım bi iki gün o da dinlensin hareketlerine o kadar alışmışım kiBen de çok erken uyanıp okula geldim yani hep ayaktaydım bir türlü hissedemedim bugün. 27+3üm. Eve gidip bir an önce bir şeyler yiyip uzanmak istiyorum hissedebilmek için ama kendimizi korkutmayalım. Büyümeye çalışıyor onlar da dinleniyor
Canım günaydın inşallah güzel sonuçlar alırsın, ben 10 kilo aldım bebiş de 1 hafta 10 gün kadar önde gidiyor ama şekerim çıkmadı şükür. Darısı başınaGünaydinnn kizlar :) 25+1 deyiz bugun seker yukleme testim var. Simdiye kadar 7 kilo aldim. Bebek de iki hafta önde, 32 cm 990 gr cikti. Seker olma ihtimali olabilir dedi. 75 gr yukleme yapildi bekliyorum. Var mi benim gibi tontis ilerleyip sekeri cikmayan
O kadar iyi anlıyorum ki keşke hiç düşünmeye fırsat bırakmasa hep oynasa diyorumBen de öyle çalışırken zaten ayaktayım diye mi ya da yogunum diye mi bilmiyorum bazen hissediyorum eve gidip yemek yiyip oturunca başlıyor normalde bakalım bi iki gün o da dinlensin hareketlerine o kadar alışmışım ki
Hep böyle pıkır pıkır hareket etsin istiyorum
sen de rahat ol canim. Bazi gunler pat pat vuruyor. Bazen yavas yavas kendi halinde takiliyoAy çok şükür çok sevindim senin adına
Bakayım bi kaç gün daha bekleyiyim olmadı gidicem bi , bi şeyciler yoktu zaten geçen hafta gitmiştim ama işte ..
İnsan düşünmeden edemiyor
Ahhh ne guzel amiiinCanım günaydın inşallah güzel sonuçlar alırsın, ben 10 kilo aldım bebiş de 1 hafta 10 gün kadar önde gidiyor ama şekerim çıkmadı şükür. Darısı başına
Amin canım hepimizin inşallahAhhh ne guzel amiiinsaglikla ilerlesin hep insAllah surecin
Biz hareket ettikçe amniyon suda hareketlendiği için bebekler genelde o zamanlar uyuyorlarmış, biz dinlenmeye geçtiğimizde onun için daha çok hareket ediyorlarmışBen de öyle çalışırken zaten ayaktayım diye mi ya da yogunum diye mi bilmiyorum bazen hissediyorum eve gidip yemek yiyip oturunca başlıyor normalde bakalım bi iki gün o da dinlensin hareketlerine o kadar alışmışım ki
Doktorum siz hareketli olduğunuzda bebek daha çok uyur sallanma hareketinden dolayı demişti, hareket etmezse yatıp bekleyin demeleri ondan, uyuyo miniklerimizBen de öyle çalışırken zaten ayaktayım diye mi ya da yogunum diye mi bilmiyorum bazen hissediyorum eve gidip yemek yiyip oturunca başlıyor normalde bakalım bi iki gün o da dinlensin hareketlerine o kadar alışmışım ki
Ay bizim aile hekiminde yoktur kesin ama yine de bi sorayım. Varsa giderim ama olmadı kendi doktoruma da yazarım giderim bi dediğim gibi azıcık daha bekleyeyim de ..O kadar iyi anlıyorum ki keşke hiç düşünmeye fırsat bırakmasa hep oynasa diyorumbenim aile hekiminde ebe çok kafana takarsan gel burdan cihazla bakayım demişti. Aile hekimlerinde dinleniyormuş. Minik bir kalp dinleme cihazı telefon gibi. Fetal doppler mi ne adı sallamış olmayayım da Senin de yolun düşerse en kötü öyle dinlersin belki
Evet evet ben de kendime öyle diyorum zaten ufak bile hareket hissetsem rahatlıyorum. Gece bütün gün elim karnım da uyumuşumsen de rahat ol canim. Bazi gunler pat pat vuruyor. Bazen yavas yavas kendi halinde takiliyoher gun ayni olmuyo bebisler buyuyorlar
Hemen akşam olsa da azıcık dinlensek birde ben bi iki gündür aşırı hareketliyim işten dolayı belki o yüzden de hissedememiş olabilirim. Aman iyi olsun minik beybilerimizBiz hareket ettikçe amniyon suda hareketlendiği için bebekler genelde o zamanlar uyuyorlarmış, biz dinlenmeye geçtiğimizde onun için daha çok hareket ediyorlarmışgün içerisinde hareket halindeyken çok hissetmiyor olmamız normalmiş onun için
Gebelikte tansiyon önemli bir konudur. Lütfen hemen doktorunuza muayene olunMerhabalar tecrübeli Mart anneleri mutlaka bircogunuz yaşamıştır normalde ben tansiyonu hep düşük gezen bir bireyim hamilelikte su bir haftadir 8/13 8/14 gibi tansiyonum Yükseliyor doktor kontrolüne 1 hafta var daha sadece baş ageisi yaşıyorum bwlirti olarak bebeğimi etkilermi
Oyy iyidir annesi merak etmeHemen akşam olsa da azıcık dinlensek birde ben bi iki gündür aşırı hareketliyim işten dolayı belki o yüzden de hissedememiş olabilirim. Aman iyi olsun minik beybilerimiz
Ay yeter ki uyusun ama işte insan ister istemez bi böyle düşünceye kapılıyor galibaDoktorum siz hareketli olduğunuzda bebek daha çok uyur sallanma hareketinden dolayı demişti, hareket etmezse yatıp bekleyin demeleri ondan, uyuyo miniklerimiz
Ayyy inşallah canımmm ya inşallahhhOyy iyidir annesi merak etmeakşam yemekten sonra ben buradayım diyecektir sana
Tansiyon önemli 1 hafta beklemeden gitmenizi öneririmMerhabalar tecrübeli Mart anneleri mutlaka bircogunuz yaşamıştır normalde ben tansiyonu hep düşük gezen bir bireyim hamilelikte su bir haftadir 8/13 8/14 gibi tansiyonum Yükseliyor doktor kontrolüne 1 hafta var daha sadece baş ageisi yaşıyorum bwlirti olarak bebeğimi etkilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?