Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Aa bu ikinci gebeliğin mi o zaman sen vakti uygun diyorsan yapılır
Evet bu ikinci gebeliğim canım tabi simdi öbür ay hızlı geçecek günlük işler hastane randevuları belki daha sık olacak kendimi strese sokmamak adına e bı de agirlasacagiz daha da bu ay çıksa aradan fena olmaz

Sabah sabah gözüm yarım açık buraya bakınıyorum aşırı uykum var-dı. Şuan gayet ayıldım teşekkür ederim ve günaydın ve geçmiş olsun

Merhaba folbiol 5 mg olandan mı kullandınız.

Günaydinnn kizlar :) 25+1 deyiz bugun seker yukleme testim var. Simdiye kadar 7 kilo aldim. Bebek de iki hafta önde, 32 cm 990 gr cikti. Seker olma ihtimali olabilir dedi. 75 gr yukleme yapildi bekliyorum. Var mi benim gibi tontis ilerleyip sekeri cikmayan

Ben hem kendim çok ve hızlı kilo aldım hem bebek 1 hafta önden gidiyor ama çok şükür çıkmadı hiç bişey
Seninde inşallah hiç bişey çıkmaz

Ama eğer çıkarsa da strese sokma kendini. Çıkan yakın arkadaşım vardı, düzenli takip ve diyetle geçirdi hamileliği sadece. Kendisi de çok iyiydi bebekte çok iyi doğdu çok şükür
Ben biraz evhamliyim ya zaten kan sulandirici igne kullaniyorum yuksek cikar da igne falan verir diye korkuyorum kafamda kuruyorum sacma sapan

Ben biraz evhamliyim ya zaten kan sulandirici igne kullaniyorum yuksek cikar da igne falan verir diye korkuyorum kafamda kuruyorum sacma sapan
Evham artık bizlerin göbek adı şekerim, onu kabullenelim zaten kurmamaya çalış, insülin bile verse ne sana ne bebeğine zararı olmayacak yararı olacak hatta öyle düşün. Ama sadece bebek tontik diye şekerin olduğunu sanmıyorum ben

Günaydın canım benim de 24+6 da 911 gr dı 10 gün sonra kontrole gittiğimde 1200 ü bulmuştu bebeğim. Benim ki biraz tontiş sanırım, şimdi 27+4 üm önümüzdeki hafta kontrolde kaç çıkacak bakalım
amniyo sıvısı ve açlık tokluk kan değerlerim normal çıktığı için şeker yüklemesine gerek duymadı. O dönem doktorum hastaneyi bıraktı doktorumu değiştirme durumunda kaldım yeni doktor da değerlim iyi olduğu için şeker yüklemesine gerek duymadı. Şekerim yok ve bebeğim iri hiç endişe etme gayet normal bir durum için rahat olsun

Ayyy ne guzel hemen hemen ayniymis bebislerimizin kilosu sağlikli olsunlar da insallah guzelce sureci tamamlayalim
Sorma sorma evham gercekten gobek adimiz oldu ve bu bebisler dogunca da devam edecek. Annelik delilik bosuna demiyorlar Allahim iyi ki bu guzel duyguyu tatmayi bize nasip ettiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…