Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Canım nasil oldun iyimsiiniz

Selam kızlar nasılsınız. Ben bugün hematolojide kontrole gittim gitmisken vitaminlere baktırdım değerlerim yerlerde. Tek içtiğim magnezyum ve regenesisti. Şimdi kansızlık d 3 Demir B12 hepsi düşük. Takviye aldım yarın başlıyorum. Sizde ihmal etmeyin. Gebelik şekerim olduğu için diyet yapıyorum 16 gündür ve kilo vermişim çok şaşırdım. Cuma kontrolüm var inşallah herşey yolundadir suyum normale dönmüştür inşallah

Yaa benimde öyle oluyor bu ara. Bende kafası ya da totosudur deyip geçiyorum. Valla bize de yazarsan ne iyi olur. Ben haftaya cuma gidicem doktora çünkü

Canim ne oldu gittin mi doktora ?

O dediginiz sey benimde ilk gebeligimde 30 dan sonra cok sIk oluyordu gecen gunde 1 kez oldu yalanci sanci diye dusunuyorum. Ilk gebeligimde oldugunda cok korkuyordum doktorda normal
Demisti nst yapmamislardi hos bir sorun olmadi kizim 41 haftalik dogdu

Karnin normalden cok sert mi oluyor o sirada ?

Kızlaarr ben de bişey soraym, size de akşamdan sonra bi iştah artışı yükleniyor mu? Akşam yemeğinden snra sürekli bi tatlı ve atıştrma isteği yoksa bu tamamen bnm mi pis boğazım
Yok canım bende aynıyım özellikle gece tv başına geçince yemediğim şey kalmıyor mübarek. Tatlısı tuzlusu yiyorum

Canim ne oldu gittin mi doktora ?
gittim geldim kan değerlerime bakıldı kreatinim d vitaminim ve magnezyumum cok düsük cıktı bunlar sebep olur dedi doktor birde artık hafta ilerledikçe bebek organları sıkıştırıyor damarların sıkışabilir dedi ilaçlarını kullan dedi ama kusmaktan kullanamıyorum maalesef nasıl gecivek bilmiyorum

Sevindim ciddi birsey olmamasina , Allah yardimcin olsun

şeker yükleme yaptırdım ama tam bir rezillikti ya. Saçma sapan bi hemşire koymuşlar damarımı bulamadı başka bi hemşire bulmaya çalıştı kolum delik deşik oldu mosmor oldu. Kan almaya çalışırlarken başım döndü midem bulandı bayılacak gibi oldum ne kötü bir şeymiş vücudunun kontrolünü kaybetmek. O esnada parmaktan şekerimi ölçüler 124 çıkınca yüksek falan dediler allahtan asıl sonucum yüksek çıkmadı

Kızlar bebişler doğduktan sonra takibi nasıl olacak? Doktoru önceden ayarlamak gerekir mi acaba yine bir paket var mıdır? Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak mı mantıklı olur acaba bilemedim. Doktor arayışına mı girmeli miyim şimdiden diye düşünüyordum da tecrübeli annelere sorayım dedim.

Aydan aya gidiyordum ama 3 haftaya düşürür belki ve bugün çok kasıldı bebek bir yere toplandı 2 dk bir öyle oldu videosunu çektim onu gostericem nst isteyebilir benden
Canım bak az önce önüme böyle bi video düştü karın sertleşmesi ile ilgili. Doktora gittin mi bu arada nasılsın

Kızlar bu sene ailecek hastalıktan kurtalamıyoruz. Tam hepimiz iyileşiyoruz sonra tekrar sıradan başlıyor. Sizlerde böyle misiniz ? Bağışıklığımız mı düşmüş bizim. Anlayamadım gitti. Bu gece hiç uyuyamadım. Boğaz ağrısından falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…