• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
kizlar eşimi bekliyorum gece acile gidecegim 3 gündür yatarken gecmeyen uyuşma var yüzümde başımda oturur pozisyonda yatmazsam çok kötü oluyorum oturur şekildede uyuyamıyorum 3 gündür çok kötüyüm chat pıhtılaşma yada tansiyon sorunu diyor ama tansiyon olsa anlardım herhalde 😭
Canım nasil oldun iyimsiiniz

Selam kızlar nasılsınız. Ben bugün hematolojide kontrole gittim gitmisken vitaminlere baktırdım değerlerim yerlerde. Tek içtiğim magnezyum ve regenesisti. Şimdi kansızlık d 3 Demir B12 hepsi düşük. Takviye aldım yarın başlıyorum. Sizde ihmal etmeyin. Gebelik şekerim olduğu için diyet yapıyorum 16 gündür ve kilo vermişim çok şaşırdım. Cuma kontrolüm var inşallah herşey yolundadir suyum normale dönmüştür inşallah 🥹

Tabikide veririm gideyim bir hayırlısıyla da Perşembe hiç gelmicek gibi geliyor şuan bebeğin poposu veya kafası olduğunu düşünmüyorum neden dersen ellimle ovduğumda öyle kalıyor veya pozisyon değiştirdiğimde de öyle kalıyor sonra yumuşuyor 2 dk sonra aynı yer tekrar yumuluyor top gibi inşallah kötü bişe demez
Yaa benimde öyle oluyor bu ara. Bende kafası ya da totosudur deyip geçiyorum. Valla bize de yazarsan ne iyi olur. Ben haftaya cuma gidicem doktora çünkü 🫠

kizlar eşimi bekliyorum gece acile gidecegim 3 gündür yatarken gecmeyen uyuşma var yüzümde başımda oturur pozisyonda yatmazsam çok kötü oluyorum oturur şekildede uyuyamıyorum 3 gündür çok kötüyüm chat pıhtılaşma yada tansiyon sorunu diyor ama tansiyon olsa anlardım herhalde 😭
Canim ne oldu gittin mi doktora ?

Benim her gün belki en az 10 kere oluyor o dediğin ben de fotoğraf çektim gösterdim bebektir bu dedi poposu ya da kafası ama yine de nidicard vereyim dedi 1 haftadır ilacı kullanıyorum ama aynı toplanma devam ediyor doktorun sana ne diycek bakalım haber verir misin
O dediginiz sey benimde ilk gebeligimde 30 dan sonra cok sIk oluyordu gecen gunde 1 kez oldu yalanci sanci diye dusunuyorum. Ilk gebeligimde oldugunda cok korkuyordum doktorda normal
Demisti nst yapmamislardi hos bir sorun olmadi kizim 41 haftalik dogdu 😅

Tabikide veririm gideyim bir hayırlısıyla da Perşembe hiç gelmicek gibi geliyor şuan bebeğin poposu veya kafası olduğunu düşünmüyorum neden dersen ellimle ovduğumda öyle kalıyor veya pozisyon değiştirdiğimde de öyle kalıyor sonra yumuşuyor 2 dk sonra aynı yer tekrar yumuluyor top gibi inşallah kötü bişe demez
Karnin normalden cok sert mi oluyor o sirada ?

Kızlaarr ben de bişey soraym, size de akşamdan sonra bi iştah artışı yükleniyor mu? Akşam yemeğinden snra sürekli bi tatlı ve atıştrma isteği:( yoksa bu tamamen bnm mi pis boğazım 😁
Yok canım bende aynıyım özellikle gece tv başına geçince yemediğim şey kalmıyor mübarek. Tatlısı tuzlusu yiyorum

Canim ne oldu gittin mi doktora ?
gittim geldim kan değerlerime bakıldı kreatinim d vitaminim ve magnezyumum cok düsük cıktı bunlar sebep olur dedi doktor birde artık hafta ilerledikçe bebek organları sıkıştırıyor damarların sıkışabilir dedi 😓 ilaçlarını kullan dedi ama kusmaktan kullanamıyorum maalesef nasıl gecivek bilmiyorum

gittim geldim kan değerlerime bakıldı kreatinim d vitaminim ve magnezyumum cok düsük cıktı bunlar sebep olur dedi doktor birde artık hafta ilerledikçe bebek organları sıkıştırıyor damarların sıkışabilir dedi 😓 ilaçlarını kullan dedi ama kusmaktan kullanamıyorum maalesef nasıl gecivek bilmiyorum
Sevindim ciddi birsey olmamasina , Allah yardimcin olsun🌸

Back
X