• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Merhaba Kızlar 4h+3'te bulunuyor.
Evde test yapmıştım 2 defa, hala kan veremedim.
Doktoruma 8 haftada gidebileceğim, tatilde olduğu için. İnşallah o zamana kadar çatlamam meraktan.
Başlarda biraz belirtim vardı, son 3 gündür çok iyiyim, ne ağrı ne , ne gaz .
Sadece yorgunluk bazen, biraz tansiyonum da düşük olabilir ve bol miktarda beyaz akıntı.
Daha mide bulantısı falan da başlamadı tabi hali ile erken. Bakalım, bir türlü 100% ikna olamıyorum hamileliğime.
Inşallah herşey yolundadır, ve içimde ki o küçük canlı büyüyordur.
2 gün var bebişlerimiz arasında 🥹 benim de 4+1. Dün betam 581 çıkmıştı. Sizin de 1000'lerdedir 🥹

Selam , kaç haftalıksın?
Bende bugün gidiyorum kese ve duyabilirsem kalp atışı için❤️🙏 inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır be görüp geliriz🤲🏼 hastane sonrası haberdar edersin 🙏
Tabi ederim sen de eder misin lütfen, ben şu an kendi hesabıma göre 4+2 yim. 11:40'ta randevum var. Heyecanlıyım çok ve ister istemez insan korkuyor 🥹🥹🌸 inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır 🤲🏻💛 5 Temmuz'du bat, son adet tatihim 7 Haziran'dı. Bakalım ne diyecek doktor

günaaydın kızlar,hepinizi tebrik ederim inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Benimde gecikmemin 4. gününde beta verdim1170 çıktı inşallah bende mart annelerindeyim :KK200: Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıkcakla ilerleyelim
Bebişlerimiz hemen hemen aynı tarihlerde doğacak gibi, benim de 2. Günü gecikmemin 🥹

Canım inşallah vardır ya bende test yaptım erken gebelik çift çizgi ama inanamıyorum ben hala kan veremedim henüz
Selam canım ben kan testi yaptırdım neredeyse 1 hafta olucak 138 cıktı doktorum yarın gelmemi istedi kese için yarın kontrolüm var 🙈 benimde ilk testlerim senin gibiydi silik bak ama dün öylesine yaptıgım test

Eklentiler

• IMG_5180.webp
    IMG_5180.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 26
Back
X