• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
bende de kabızlık oluyor🥲 Bu sıra ben de kayısı tüketiyorum, iki parça kuru kayısıya zeytinyağı döküp öyle tüketiyorum, ya da öyle de çıkmazsam aynısını erik kurusuyla yapıyorum, kesin çözüm👍🏻

Yaa evlat bambaşkadır tabi ki benim ilk çocuğum 🥹 yarın anneme söyleyeceğim çok heyecanlıyım
Sımdı kuru kayısı yiyorum tarım kefir alayım ama sade olanı içemiyorum 😔Meyveli olanda aynı etkiyi yapar mı?
Aynıdır büyük ihtimalle 🤗 Umarım geçer 🙏🏻 Ben de ishal atlattım yeni, çok fena salgın var. Çocuktan geçti, o iyileşti çok şükür 🤲🏻 Anne baba sırayla atlattık 🥹

Yaa evlat bambaşkadır tabi ki benim ilk çocuğum 🥹 yarın anneme söyleyeceğim çok heyecanlıyım
Ben de henüz eşim hariç kimseye söylemedim😅 anneme söylemek için randevuyu mu beklesem diyorum hani keseyi de göreyim diye😅😅 bir yandan da pat diye herkese söylemek istiyorum 🥹 bu arada hamilelik+ uygulaması var ya onu indirdim, baya güzel bilgiler var bakmak isteyen olursa 👍🏻👍🏻

Ben de henüz eşim hariç kimseye söylemedim😅 anneme söylemek için randevuyu mu beklesem diyorum hani keseyi de göreyim diye😅😅 bir yandan da pat diye herkese söylemek istiyorum 🥹 bu arada hamilelik+ uygulaması var ya onu indirdim, baya güzel bilgiler var bakmak isteyen olursa 👍🏻👍🏻
Bakayım okumadığım şey kalmadı zaten bu süreçte. Eşimde o kadar heyecanlı ki beta hesaplayıp duruyor.☺️ sabah bulantılarım başladı bu arada şimdiden 😅

Buradan baksanız ya, oğlum doğru çıkmıştı buraya göre 🥹
Canım biliyorum bu banada daha önce doğru çıkarmıştı da ben buna baktım kız cinsiyet çıktı birde Rus takvimi var orda erkek çıkıyor dur bakalım hayırlısı olsun inşallah ❣️❣️

Allah gönlüne göre versin. Benim de oğlum baya hareketli. Her yere tırmanır. Sürekli takip etmemiz gerekiyor. Bu gebelikte geçen gün rüyamda erkek bebek almaya gidiyordum. Bu gece de rüyamda 4 5 yaşlarında bir erkek çocuk gördüm. Hatta adı ile çağırdım. O da hareketliydi peşinden koşturuyoduk 🫠🤣

İlk gebeliğimde 10. Haftadan sonra başlamıştı. Ama bu gebelikte rüyamda görüyorum. Geçen gün eşim meyve yiyordu. Canım istemedi ama kokusu çok hoş geldi. Gece rüyamda gördüm. 🤣
Hiç sorma 2 oğlum var küçüğü offf bir fena Allah'ım durduramıyoruz 🤣 bu arda kızımda var ama gerçekten kız çocuklar benimki öyle en azından akılı uslu laf dinler erkekler zor biraz ama iyiki varlar ❣️ tabikide kız erkek farki yok ikiside canımın parçası 2 oğlum 1 kızım var sayılar eşitlensin kızıma da kız kardes olsun isterim herşeyden önce sağlıklı hayırlı olsun hepimizin yawruları

Bakayım okumadığım şey kalmadı zaten bu süreçte. Eşimde o kadar heyecanlı ki beta hesaplayıp duruyor.☺️ sabah bulantılarım başladı bu arada şimdiden 😅
Aa başladı mı 🥹 hadi geçmiş olsun ama çok şükür bu günleri de verene😊 geçtiğimiz yol meşakkatli ama sonu çok güzel 🤍

Günaydınlar şu an iyiyim şükür sizin nasıl bugün anneme söyleyeceğim 330 beta çıktı dün ☺️
Oyy maşallah 🧿
Benim dünden beri sanki minik minik bulantılarım başladı ama yormuyor çok şükür 🫠
Dün kan vermiştim 2416 çıktı. Yarın sabah doktora gideceğim nasipse 🙏🏻
Anneciğiniz nasıl mutlu olacak şimdi 😍

Günaydın herkese benimde dün kesem gözültü çok şükür 5+3 haftalık, kese etrafında sıvı dedi kanama alanı var dedi,dikkat etmen gerekıyor ani hareketlerden diye uyardı ama bilmiyorum tehlikeli mi değil mi. 10 güb sonra tekrar kontrole cağırdı 🙈

Eklentiler

• IMG_7156.webp
    IMG_7156.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 38
Oyy maşallah 🧿
Benim dünden beri sanki minik minik bulantılarım başladı ama yormuyor çok şükür 🫠
Dün kan vermiştim 2416 çıktı. Yarın sabah doktora gideceğim nasipse 🙏🏻
Anneciğiniz nasıl mutlu olacak şimdi 😍
Yaa kalp atışını duymuşsunuzdur siz😍 benim erken başladı sanırım her şey erken oluyor bende anlamadım😅

Yaa kalp atışını duymuşsunuzdur siz😍 benim erken başladı sanırım her şey erken oluyor bende anlamadım😅
İlk defa gidiyorum doktora 🙈
Perşembe günü idrar testi yapmıştım, aslında adetim geçince yapıcaktım ama dayanamadım 😅
Kan testini de dün verdim. Keseyi bile görmedim henüz 🙈
Sizin minnak hemen kendinden haberdar etmek istemiş demek ki 😍

Günaydın herkese benimde dün kesem gözültü çok şükür 5+3 haftalık, kese etrafında sıvı dedi kanama alanı var dedi,dikkat etmen gerekıyor ani hareketlerden diye uyardı ama bilmiyorum tehlikeli mi değil mi. 10 güb sonra tekrar kontrole cağırdı 🙈
İyi düşünelim iyi olsun 🙏🏻
Maşallah onun minik kesesine 😍 bol bol dinlenin, hem fırsat bu fırsat bol bol nazlanmalık zaman var şimdi önümüzde 🙈😅

İlk defa gidiyorum doktora 🙈
Perşembe günü idrar testi yapmıştım, aslında adetim geçince yapıcaktım ama dayanamadım 😅
Kan testini de dün verdim. Keseyi bile görmedim henüz 🙈
Sizin minnak hemen kendinden haberdar etmek istemiş demek ki 😍
Oy maşallah yüksek değerle öğrenmişsiniz sağlıkla görürsünüz inşallah😍
Benim adetten 9 gün önce silik çizgiyle belli etti kendini kan verdim 2,7 çıktı doktor bile olabilirsin de olmayabilirsin de dedi. Sürekli kan vermeye gittim eşimle.😂

Maşallah arkadaşımın da böyle oldu şimdi bi sıkıntı yok sizin de güzel geçecek inşallah

Back
X