- 7 Ekim 2020
- 3.001
- 4.100
- 133
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.161
Çok güzel4+6dan selamlarkizlar 4 gunde hcg degerinde 9 kati artis oldu. Sizde durumlar nasil?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel4+6dan selamlarkizlar 4 gunde hcg degerinde 9 kati artis oldu. Sizde durumlar nasil?
benimde 5. haftamda başladı lekelenmem 7. haftadayım yeni yeni kesiliyor progestan vardi hapı içtm pek etki etmedi fitl olarak kullandım daha iyi geldi. hiç sıkıntı etme çok insanda oluyor bu bende yaşadım ama doktora danışmakra fayda var tabi kanama alana vs var mı diyeKahverengi lekenlenmeler yaşayan var mı aranızda kızlar? sata göre 5+6 yım bugün çamaşırımda damla gördüm bir de tuvalete gidince arada çok az peçeteye geldi kasık ağrım da ara ara oluyor, sanırım biraz rahatlamaya ihtiyacım var![]()
ben 6+3 de yeni duydumKızlar kalp atışı duyanınız var mı?
Bende de ayni sekilde ilk hamilelegimde boyle degildi 5 aylikken dahi anlasilmiyordu 34 beden karnim duzdu nasil oldu blyle simdi anlamadim vallakızlar bende de aşırı şişkinlik var kendimi 5 aylık gibi hissediyorumonun haricinde az önce uyuyakalmışım bi kalktım kalbim çarpıntı yaptı normal mi bilmiyorum ve tiksinme de başladı
Yaa, benimde 6+4 olmuş olacak gideceğimiz günbenimde 5. haftamda başladı lekelenmem 7. haftadayım yeni yeni kesiliyor progestan vardi hapı içtm pek etki etmedi fitl olarak kullandım daha iyi geldi. hiç sıkıntı etme çok insanda oluyor bu bende yaşadım ama doktora danışmakra fayda var tabi kanama alana vs var mı diye
ben 6+3 de yeni duydum![]()
Kızlar kan testi verdim negatif geldi. Ben de anlamadım ikinci çizgi gayet net idi görselde. Neyse sağlık olsun. Buradan tüm gebe arkadaşlara başarılar diliyorumKızlar SAT 15 Haziran BAT 19 Temmuz. Öylesine yapayım dedim ilk dakikadan çift çizgi oldu. Bu markayı kullanan var mı daha önce. Kuruma çizgisinde veya yalancı pozitiflikte hemen ikinci çizgi görünür mü? Lütfen birisi beni aydınlatsın![]()
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin, hayırlısı olsun canım, hazır moda girmişken o zaman önümüzdeki adetinde aramıza dönmeni diliyorumKızlar kan testi verdim negatif geldi. Ben de anlamadım ikinci çizgi gayet net idi görselde. Neyse sağlık olsun. Buradan tüm gebe arkadaşlara başarılar diliyorumRabbim hayırla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hoşça kalın
![]()
Çok teşekkür ediyorum, inşallahKimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin, hayırlısı olsun canım, hazır moda girmişken o zaman önümüzdeki adetinde aramıza dönmeni diliyorum![]()
Ay çok rahatladım çok teşekkürlerbu çok çok iyi demek bebek yerleşiyor hapşurunca da aynısı olacak :)) ben her gerilme bıçak gibi ağrıda ohh hersey yolunda diyordum :)
Benimde ilk hamileligimde yoktu şuan aman Allahım ulkenin gaz ihtiyaci benden karsilanabilir ama çıkmıyor iste rahatsiz ettigiyle kaliyor gobegim 5 aylik hamile gibi şişiyorKızlar benim de ilk hamilelğimde ilk haftalar çok şişkinliğim ,gazım vardı. Şimdi ikinci hamileliğim hiç böyle bir şikayetim yok. Herhalde içerde 2. Numaranın kurulu düzeni var , kendine yer açması gerekmiyor ilk haftalarda.
Ben salı gunu tam 6.haftada duydum bu Çarşamba tekrardan gidecegim doktorum daha güçlü duymak istiyorum dedi darisi sizeKızlar kalp atışı duyanınız var mı?
Oyy maşallahBen salı gunu tam 6.haftada duydum bu Çarşamba tekrardan gidecegim doktorum daha güçlü duymak istiyorum dedi darisi size![]()
Bence duyarsınız 6+4 teOyy maşallah
Bakalım inşallah duyarım bende6+4 olmuş olacak gittiğimde 21 temmuzda
![]()
Ay inşallah bakalım yaBence duyarsınız 6+4 te![]()
Beni suan 6+5 oldu iste gece itibari ileAy inşallah bakalım ya
Sizin kaç haftalık şu an ?
Bulantıların başladı mı ?Beni suan 6+5 oldu iste gece itibari ile![]()
Tamamlayıcı özel sağlık sigortalarını gebe kalmadan yapmak gerekiyorKızlar ben özel hastanede doğum düşünüyorum memurum. Acaba doğum paketi veya özel sağlık sigortası vs nasıl oluyor ilk bebeğim bilgisi olan var mı?
Doğum sigortaları varmış kuzenim söyledi dün bi araştıracağız biz deTamamlayıcı özel sağlık sigortalarını gebe kalmadan yapmak gerekiyor
Bu saatten sonra yaptıramayız
Ama hastanelerin doğum paketleri olabilir
Ben de onu araştıracağım
aynı gündeyiz biz sizinleBeni suan 6+5 oldu iste gece itibari ile![]()
Ben azalttım ama azaltmış halim 10 tane şaka gibi ama içmediğimde de elim ayağın titriyorKızlar şu sigara işini ne yaptınız ya hala kullanan varmı ben baya azalttim ama nasıl bırakıcam bilemiyorum