- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.181
Hosbulduk, tesekkurlerÇok güzelhoşgeldin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk, tesekkurlerÇok güzelhoşgeldin
![]()
Bana da dua edin lutfenMerhaba kızlar,
Bende grubun açılmasını bekledim hatta şubat sonu mart başı dediği için 2 gruba da dahil oluyorum aslında
Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sat: 29 Mayıs
Son beta değerim 25 Haziranda verdiğim kanda : 1430 çıkmıştı.
Yıllık izinde şehir dışındayım dönüşte 7 temmuzda kese bakacak doktorumhayırlısı ile kese ve kalp atışını da duyduk mu bi miktar rahat edeceğim
![]()
Ben 3 e düşürdüm ama bugün aşırı vicdan azabı yaşamaya başladım Allahim nolur bırakayım tiksineyimBen azalttım ama azaltmış halim 10 tane şaka gibi ama içmediğimde de elim ayağın titriyor
bir hedef koymak lazım kalp atışı duyunca, ilk 3 ayı atlatınca vs gibi. gün koyunca daha kolay oluyormuş. çünkü sigara içmek değil içilen ortamda durmayı bile önermiyorlar. vicdan azabı duya duya içiyorum şuan ben rezalet bir şey gerçekten![]()
Ay inşallah bende sürekli dua ediyorum umarım bırakırızBen 3 e düşürdüm ama bugün aşırı vicdan azabı yaşamaya başladım Allahim nolur bırakayım tiksineyim![]()
Yok canım bulantım yok çok şükür benim ilk hamileligimdede hiç olmamıştı şuan normal hayatima devam ediyorum masallah diyimde sadece cok siskinlik gaz problemi var onun disinda iyiyim şükürBulantıların başladı mı ?![]()
Çok geçmiş olsun canını hemen toparlan inşallah meyve sebze yeKızlar çok kötü sinüzit oldumilk sınavım başladı resmen bişey içemiyorum edemiyorum ama çok ağrım ve burun akıntım var
uzun zamandır hasta olmamıştım ona şaşırdım, gerçekten gebelikte bağışıklık düşüyor sanırım çünkü bu haftanın başında da ağzımda aftlar olmuştu
Ayyy bende cok canım cekiyo bazen günde 1 tane yakıyorum sonra vicdanım rahat etmiyor söndürüyorum bazen arkadaşlardan 1-2 fırt alıyorumBen 3 e düşürdüm ama bugün aşırı vicdan azabı yaşamaya başladım Allahim nolur bırakayım tiksineyim![]()
İnşallah tiksinme başlasınAyyy bende cok canım cekiyo bazen günde 1 tane yakıyorum sonra vicdanım rahat etmiyor söndürüyorum bazen arkadaşlardan 1-2 fırt alıyorum
Ayyy inşallah canımİnşallah tiksinme başlasın![]()
Ben de aynı şekildeyim, her tarafım şiş ve aşırı da yemiyorum. Nasıl bir şeyler yapmak gerek acaba, normal ödem atıcı kürleri yapamayızkızlar bende de aşırı şişkinlik var kendimi 5 aylık gibi hissediyorumonun haricinde az önce uyuyakalmışım bi kalktım kalbim çarpıntı yaptı normal mi bilmiyorum ve tiksinme de başladı
Ben diyetisyenle devam edeceğim bana ananas maydanoz hurma kesinlikle yasak dedi. Bitki çayları da önermiyor bence kürler yasak. Bu süreç biraz zorlu olacak sanirim.Ben de aynı şekildeyim, her tarafım şiş ve aşırı da yemiyorum. Nasıl bir şeyler yapmak gerek acaba, normal ödem atıcı kürleri yapamayız
Başlarda bu tarz kanamalar olabiliyor sanırım, içinizi ferah tutunMerhaba kızlar, cuma günü az kanamayla acile gittim. Kese görüldü sorun yok dedi doktor Progestan iğne başladı. Aşırı korkuyorum. Sonrasında tekrar kanama olmadı ama farklı bir doktora yeniden randevu aldım yarın için…
cinsel anlamda mı?Kızlar bu arada bişey soracağım, gebelik haberinden bu yana sanki eşimle biraz uzaklaştık gibi hissediyorum, erkekler de oluyor mu böyle.. hani anne olacağım için ben de şaşkınım bazen sevinçliyim bazen düşünceliyim değişiyor ama ne bileyim
Biraz dinlenmemi önerdi canımBaşlarda bu tarz kanamalar olabiliyor sanırım, içinizi ferah tutunistirahat ya da hareket kısıtlılığı önerdi mi doktorunuz
umarımm, heyecanla bekliyoruzEn güzeli, belki kalp atışını da duyarsınız![]()