- 28 Şubat 2025
- 673
- 763
- 18
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #2.081
ay günün ilk mükemmel haberiiiiiiiKızlarım günaydın
Ben az evvel doktordan çıktım. Çok şükür kalp atışlarını duydumher şey yolundaymış
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay günün ilk mükemmel haberiiiiiiiKızlarım günaydın
Ben az evvel doktordan çıktım. Çok şükür kalp atışlarını duydumher şey yolundaymış
![]()
ayyyy bol c vitamini (hatta ishal olana kadar limon yiyip ishali görünce kesin diyorlar) çok geçmiş olsuuunKızlar bende bi hayırlı olsun alırım sjsjsj cok fena grip oldum ve işteyimm cok fenayımm![]()
tebrikleeerrMerhabaaa bende yarın kadın doguma gidecegim pazartesi ywstimde beta 201. Perşembe 936 çıktı ve dokttor randeevusu aaaldım gebeyimm
bir miktarı geri akıyor çözülmüş gibi benim de aynı şekildekızlaar günaydın. progestan fitil kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mii?? 2 gündür progestan fitil kullanmaya başladım. (oral kullanıyordum öncesinde, doktorum fitile geçirdi) geceleri yatmadan evvel yapıyorum, sabah tuvalette akıyor sanki emilmesi gerekmez mi, yoksa emiliyor da bunlar kalan mı, yoksa ben mi yapmayı başaramıyorum.![]()
bunu kayıptan saymayız di mii?bir miktarı geri akıyor çözülmüş gibi benim de aynı şekilde
Yaa çok geçmiş olsun canım. C vitamini almaya çalış bol sıvı tüketmeye çalış. Çalışırken zor gerçekten, hemen toparlarsın inşallahKızlar bende bi hayırlı olsun alırım sjsjsj cok fena grip oldum ve işteyimm cok fenayımm![]()
Gittin mi canım sağlık ocağına?Ben de gideyim bi bakalım sabah aç karna![]()
zannetmiyorum çünkü bir haftadır aynı şekilde kalan kısmı akıyor chat gbt normaldir diyorbunu kayıptan saymayız di mii?
Ay inşallahh teşekkür ederim kızlarrYaa çok geçmiş olsun canım. C vitamini almaya çalış bol sıvı tüketmeye çalış. Çalışırken zor gerçekten, hemen toparlarsın inşallah![]()
Ayyy darısı bizeKızlarım günaydın
![]()
İnşallah canım, hepimizden teker teker güzel haberler alalım bu haftaAyyy darısı bize![]()
Çok teşekkür ediyorumtebrikleeerr![]()
benimde bu sabah aynı şekilde oldum yanlarım öğürmekten acıdı ama kusamadım,neredeyse bir haftadırda açken midem bulanıyordu birşeyler atıstırınca geçiyordu bu sabah sadece daha yoğun oldu bulantımKızlar öğürüp öğürüp kusamayan var mı ? İlk hamileliğimde herşeyi kusuyordum bunda sadece öğürüyorum çok tuhaf bulantı gibi değil bende koku hassasiyeti ve iğrenme var mutfaktaki erzak dolabını açamıyorum.
Çok teşekkür ediyorumMerhaba tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alınbetanızda güzel artmış
![]()
Evet ben de başladı. Sadece öğürme ve ateş basması. Gece bununla uyanıyorum.Kızlar öğürüp öğürüp kusamayan var mı ? İlk hamileliğimde herşeyi kusuyordum bunda sadece öğürüyorum çok tuhaf bulantı gibi değil bende koku hassasiyeti ve iğrenme var mutfaktaki erzak dolabını açamıyorum.
Benim de böyle. Bazı günler bu da olmuyor. Sizinde ara da gidip geliyor mu bulantı ?Benim bulantım aşırı değil. Alttan alta sürekli bir mide kalkması var. Arada geçiyor. yiyeceklere karşı isteksizlik var bende. Canım sadece meyve çekiyor.
Birazı geri geliyor zaman geçince. Ama olabildiğince içeri it dedi doktor. Bir yarım saat de yatınca geri akmıyor. Kalkar kalkmaz akıyorsa yeteri kadar içeri itilmemiştir. Buna dikkat ederseniz sorun olmaz.kızlaar günaydın. progestan fitil kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mii?? 2 gündür progestan fitil kullanmaya başladım. (oral kullanıyordum öncesinde, doktorum fitile geçirdi) geceleri yatmadan evvel yapıyorum, sabah tuvalette akıyor sanki emilmesi gerekmez mi, yoksa emiliyor da bunlar kalan mı, yoksa ben mi yapmayı başaramıyorum.![]()