• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
desenize hissi bilen bile emin olamıyor başlarda :D bakalım tekme saymayı önerdikleri bir dönem var hepimiz asıl orada paranoyak olacağız bence :D
Evet asıl mesele ilerisi muhakkak en az günde şu kadar oynamalı denilen bir zaman var o dönem stresli oluyor 😄
Kızlar deprem olmuş iyi misiniz İstanbul hissetmiş orda oturan var mı?
Evet hissettik. Eve yeni döndüm panikledim binamız da yeni değil çünkü. Allah beterinden korusun
kızlar idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanan var mı aranızda. benim hafif sancım ve afedersiniz hafif yeşil akıntım oldu bugün tedirgin oldum dr kontrolume de epey var devlete gideyim diyorum ama gidesimde yok sıcak tutsam geçer mi acaba
Ben geçirdim başından beri var daha doğrusu bir türlü geçmiyor hatta bugün 3. Kez şase içeceğim şase dışında bir önceki tahlilim için doktor 16 günlük bir antibiyotik vermişti akıntı içinde fitil vermişti ayrıca şase içmiştim ama bir süre sonra yine tekrarladı işte yeniden şase yazdı. Bol su ama ihmal etme doktora da görün bence

kızlar idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanan var mı aranızda. benim hafif sancım ve afedersiniz hafif yeşil akıntım oldu bugün tedirgin oldum dr kontrolume de epey var devlete gideyim diyorum ama gidesimde yok sıcak tutsam geçer mi acaba
Canım bol bol su iç aile hekimi idrar testi alıyor bi git idrar testi ver bakteri vs var mı diye. Bende de oluyor sarı akıntı doktora ben söyledim önemsemedi anlamadım. Bi sonraki kontrolümde kültür testi vermek istiyorum. Ama benim doktorum bana bol bol su iç demişti ilaç vermedi o zaman gittiğimde bebek çok küçüktü

Arkadaşlar selam mayısta doğum yaptım bende oğlumun küçülen kıyafetlerini dolaba koydum dilerseniz yardımcı olabilirim 🤍

Canlarım selamlar♥️ ben 13+4 oldum bugün. İki gündür mide bulantım baya azaldı hatta yok gibi yani. E tabi hareket hissetmediğim için henüz çok korktum bugün doktora gittim. Bebiş iyiydi çok şükür. Böyle birdenbire bulantıların geçmesi normal mi ya? Tecrübeli hamişler yardım edinnnnn😅

Canlarım selamlar♥️ ben 13+4 oldum bugün. İki gündür mide bulantım baya azaldı hatta yok gibi yani. E tabi hareket hissetmediğim için henüz çok korktum bugün doktora gittim. Bebiş iyiydi çok şükür. Böyle birdenbire bulantıların geçmesi normal mi ya? Tecrübeli hamişler yardım edinnnnn😅
Hissetmek için hâlâ çok erken ve 2. Trimester hamileligin prenseslik aşaması keyfini sürr😄🤍 herşeyin yolunda olmasına sevindim 🫠

Geçiyor canım biranda😊😊😊

Hissetmek için hâlâ çok erken ve 2. Trimester hamileligin prenseslik aşaması keyfini sürr😄🤍 herşeyin yolunda olmasına sevindim 🫠
2.trimester girdim mi ben şimdiiiii🥲🥲🥲 14.haftada olacak diyordu uygulama. Böyle bir günde bulantılar geçince değişik geldi ya
Geçen sene böyle bulantılarım kesildiği gün bebeğimin kalbi durmuş o yüzden hep tetikteyim hep korkular😢

kizlar ikili test sonucları e nabıza düşüyor mu düşüyorsa nereden bakabiliriz
Merhaba. Evet düşüyor. Tahlillerime tıklayarak görebilirsiniz. Benim daha e nabıza bugün yüklendi sonuç. Ama geçen hafta doktora gittiğimde onun ekranına düşmüştü. Belki sizinde belli olmuştur ama e nabızda henüz yoktur.

2.trimester girdim mi ben şimdiiiii🥲🥲🥲 14.haftada olacak diyordu uygulama. Böyle bir günde bulantılar geçince değişik geldi ya
Geçen sene böyle bulantılarım kesildiği gün bebeğimin kalbi durmuş o yüzden hep tetikteyim hep korkular😢
Kuzucum ha 13+4 ha 14. Hafta aradaki minicik günlere takılma artık bir çoğumuz ilk 3 aylık süreci atlattık diyebiliriz bence 🥰 yani şöyle belirtiler herkeste kaybolmayacak misal ben hic kusmadım koku hassasiyetim vardı o biraz seyreldi gibi hissediyorum. Tabiki başka zorluklar olacaktır fakat bulantısı olan arkadaşların bir kısmı bir nebze huzura erecek artık 🤍 Allah korusun insan bir kez yaşayınca istemsizce korkuyor tabiki

Benimde aynı 13+4 2 gündür bulantı yok bende korkuyorum bişey hissetmeyince😅 karın ağrısı ya da ani kramp gibi ağrı oluyor mu sen de acaba bende bazen oluyor o da korkutuyor

13. 14. haftalarda vajinada zonklama ya da batma gibi durum yaşayan var mı? Bi kaç saattir var bende korkutuyor endişeliyim fazlaca
Ben ben ben. Benim geçmeyen karın ağrım bel ağrım falan var malesef ve dediğin gibi bir zonklama da yaşıyorum. Enfeksiyonuma yordum bu aksam ilaç içeceğim umarım geçer diyorum

Kuzucum ha 13+4 ha 14. Hafta aradaki minicik günlere takılma artık bir çoğumuz ilk 3 aylık süreci atlattık diyebiliriz bence 🥰 yani şöyle belirtiler herkeste kaybolmayacak misal ben hic kusmadım koku hassasiyetim vardı o biraz seyreldi gibi hissediyorum. Tabiki başka zorluklar olacaktır fakat bulantısı olan arkadaşların bir kısmı bir nebze huzura erecek artık 🤍 Allah korusun insan bir kez yaşayınca istemsizce korkuyor tabiki
Hem de nasıl korkuyor ahhh😔😔😔 sagol canım bitanesin çok içim rahatladı Allah razı olsun♥️

Back
X