• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Benimde aynı 13+4 2 gündür bulantı yok bende korkuyorum bişey hissetmeyince😅 karın ağrısı ya da ani kramp gibi ağrı oluyor mu sen de acaba bende bazen oluyor o da korkutuyor
Evet oluyor 2 haftadır var bu durum😱
Arada mide bulantısı yoklaması iyi oluyo ya bebeğin yaşadığının kanıtı😂😂 artık hareket etsinler

Aminnnn evet aynen ben de öyle almasam vicdan yapıyorum bir de bel ağrım var çok şiddetli hem de 2 gündür hastalıkla birleşince neredeyse hiç inmiyor kucaktan ve kötü olan oturmamı istemiyor kalk kalk diyip kalkmamı istiyor kucakta gezdirmemi istiyor saatlerce. Neyseki bebiş tekme attı bugün rahatladım ❤️ senin kaç yaşında yakın sanırım yaşları kilosundan tahmin ettiğim kadarıyla 🤗
Canım benim oğlum 9 aylıkken hamile kaldım😅 doğduğunda aralarında 17 ay olacak nasipse

Ben ben ben. Benim geçmeyen karın ağrım bel ağrım falan var malesef ve dediğin gibi bir zonklama da yaşıyorum. Enfeksiyonuma yordum bu aksam ilaç içeceğim umarım geçer diyorum
Karın ağrisi bende de oluyor ama genelde geceleri gündüz de oturup kalkarken ya da çok iş yaparsam bu yere hızlı uzanirsam kramp giriyor dinlenince olmuyo da bu vajinadaki zonklama Allah korusun başka sonuçlar getirmesin de enfeksiyon olabilir dediğin gibi çok da su içiyorum aslında inşallah geçer 🤲senin ki de benim ki de ne ilacı ki doktor mu verdi

Evet oluyor 2 haftadır var bu durum😱
Arada mide bulantısı yoklaması iyi oluyo ya bebeğin yaşadığının kanıtı😂😂 artık hareket etsinler
Ben bazen hissediyorum sanki ya 🤭nerde olduğu belli oluyor karnimda olduğu yer daha sert ya da bi tik yükseltili gibi bazen de hareketleri balon patlamasi gibi bi his veriyor eşim kafasını koyup aha burda diyo hatta 😅🫶 zayıfım diye mi bilmiyorum bide haftasına göre 1 hafta önde dedi doktor belki ondan bi kipirti oluyor ya da baskı gibi sende yakında hissedersin bence ❤️

Kızlar bi tek ben mi delirdim bu konuda size de sormak istedim
Hiç bişey hissetmediğim için 15+1 acaba iyi mi? Kötü bişey olduysa anlamazsam diye içim içimi yiyor.
Doktor randevum ayda 1. Eşimde bu duruma alışmamı sürekli farklı doktorlara gitmemizin hata olduğunu söylüyor
Böyle hissediyor musunuz? Çok tedirginim. Benim 12. Haftaya kadar riskli, kanama alanım vardı belki ondan bu tedirginliğim
Delirme değil de aşırı evham yapıyorsunuz 17 haftadayim ve 1 kere hissettim hareketini. Şimdi ben niye boşuna endişe edeyim ki kilom var ve yağ kitlesinden dolayı hareketlerini hissedememem çok normal büyüdükçe belirgin olacak inşallah hareketleri Allah'a emanetler. Kafanızda takarak hem eşinize hem kendinize zehir etmeyin gebeliğinizi bazı arkadaşlarım 18. Haftada hissetmis bebeğini

Delirme değil de aşırı evham yapıyorsunuz 17 haftadayim ve 1 kere hissettim hareketini. Şimdi ben niye boşuna endişe edeyim ki kilom var ve yağ kitlesinden dolayı hareketlerini hissedememem çok normal büyüdükçe belirgin olacak inşallah hareketleri Allah'a emanetler. Kafanızda takarak hem eşinize hem kendinize zehir etmeyin gebeliğinizi bazı arkadaşlarım 18. Haftada hissetmis bebeğini
Ben anlatamamışım sanırım. Derdim bebeğin hareketlerini hissetmek değil zaten bu haftalarda hissedemeyeceğimi biliyorum.
Hiç bişey hissetmediğim için acaba iyi mi? Ya da herhangi bir sorun var mı diye kaygılanıyorum.
Eğer tekme gibi hislerim olsaydı böyle olmazdı demek istedim :)
Ben 3 ay hareketsiz yattım. Hastanede yattığım zamanlarda oldu. Hem tüp bebek, hem riskli bir gebelik geçirdim. Allah’a şükür şuan çok daha iyiyim ama hala gece uykumdan kanamam başladı diye zıplayarak uyanıyorum. 2 haftadır daha yeni ayaklandım bin şükür🙏🏻🧿
Yani gebeliği zehir etmek demeyelim de bilinç altım darma duman oldu.
Mesajı yazma sebebimde benim gibi hisseden var mı? Yoksa ben mi bi tek böyle düşünüyorum diye
Sevgiler 🙏🏻

Ben anlatamamışım sanırım. Derdim bebeğin hareketlerini hissetmek değil zaten bu haftalarda hissedemeyeceğimi biliyorum.
Hiç bişey hissetmediğim için acaba iyi mi? Ya da herhangi bir sorun var mı diye kaygılanıyorum.
Ben 3 ay hareketsiz yattım. Hastanede yattığım zamanlarda oldu. Hem tüp bebek, hem riskli bir gebelik geçirdim. Allah’a şükür şuan çok daha iyiyim ama hala gece uykumdan kanamam başladı diye zıplayarak uyanıyorum. 2 haftadır daha yeni ayaklandım bin şükür🙏🏻🧿
Mesajı yazma sebebimde benim gibi hisseden var mı? Yoksa ben mi bi tek böyle düşünüyorum diye
Sevgiler 🙏🏻
Selam
Ben de içim sıkıldığında meraklandığımda şöyle düşünüyorum Rabbim nasip edecekse ne olursa olsun nasip olacak,eğer bir sorun varsa da Rabbimin bir bildiği vardır. Beni bu çok rahatlatıyor belki işe yarar.🌸

Sevgiler 🙏🏻
Benimde kanamali gecti hastanede yattim her an kan gelcekmis gibk hissediyorjm.akinti olsa vajinadan hava ciksa kan saniyorum.uykuya dalmakta zorlaniyorum.boyle hissetmemeiz yasadiklarimizfan dolayi cok.normal.ama cooookkkk yıpratıcı seni anliyorum

Benim getirmedi son 8. yada 9. Ayda doğumu tetikleyebilir diye yasakmış
Karın ağrisi bende de oluyor ama genelde geceleri gündüz de oturup kalkarken ya da çok iş yaparsam bu yere hızlı uzanirsam kramp giriyor dinlenince olmuyo da bu vajinadaki zonklama Allah korusun başka sonuçlar getirmesin de enfeksiyon olabilir dediğin gibi çok da su içiyorum aslında inşallah geçer 🤲senin ki de benim ki de ne ilacı ki doktor mu verdi
İlk zamanlar haftada 2 veya 3 diyordu bu konuda ilk gebelikten tecrübem yok çünkü ilk tüp bebekti ve komple yasaktı😄 ama son ay özellikle serbest olmuştu dogumu kolaylaştırmasına etken diye. Benimki yinede gelmemekte ısrarcıydı o ayrı 😄 Ağrılara gelince Allah korusun umarım başka nedeni yoktur minik bir kanama alanım vardı ama en son kaybolmuştu o ihtimali düşünmek istemiyorum kötüyü çağırmamak adına, 2 kez monurol şase kullandım ayrı zamanlarda doktor reçetesiyle şimdi de onun muadili urocare şase kullanacağım tek kullanımlık antibiyotik tozlar. Öncesinde yazdığı fitil ve abtibiyotik haptı onların ismini hatırlamıyorum.
Ben de burada yazılan tarihlere bakınca şaşırdım, en erken ben baktiriyorum galiba.
Evet çok erken geldi bana da okuyunca
Canım bizim 12ye kadar yasaktı. Zaten 10 hafta önermedi ilk başta ama sonra hafif bir kanama olunca yasaktı. Şimdi serbest🤭
Gaz mide yanması bugün minik kahve lekelenme kasık ağrısı uyku
2. Trimesterdi hanii???😂
Bize yasak olmasa da kısıtlama koymuştu ahaha ben o doktoru en son bıraktım ve şuan bu konuda fikir danışamadımda o yüzden merak ettim😄 2. Trimester olayına gelince leke devam etti mi?
Ben şuan çoktan uyuyor olurdum neden uyanığım biliyor musun mide yanmam uyutmadı 😄 cok şiddetli mide yanması yaşadım ilkinde bu da öyle olacak ve şimdi şimdi başlayıp göbek büyüdükçe artacak malesef.

İlk zamanlar haftada 2 veya 3 diyordu bu konuda ilk gebelikten tecrübem yok çünkü ilk tüp bebekti ve komple yasaktı😄 ama son ay özellikle serbest olmuştu dogumu kolaylaştırmasına etken diye. Benimki yinede gelmemekte ısrarcıydı o ayrı 😄 Ağrılara gelince Allah korusun umarım başka nedeni yoktur minik bir kanama alanım vardı ama en son kaybolmuştu o ihtimali düşünmek istemiyorum kötüyü çağırmamak adına, 2 kez monurol şase kullandım ayrı zamanlarda doktor reçetesiyle şimdi de onun muadili urocare şase kullanacağım tek kullanımlık antibiyotik tozlar. Öncesinde yazdığı fitil ve abtibiyotik haptı onların ismini hatırlamıyorum.

Evet çok erken geldi bana da okuyunca

Bize yasak olmasa da kısıtlama koymuştu ahaha ben o doktoru en son bıraktım ve şuan bu konuda fikir danışamadımda o yüzden merak ettim😄 2. Trimester olayına gelince leke devam etti mi?
Ben şuan çoktan uyuyor olurdum neden uyanığım biliyor musun mide yanmam uyutmadı 😄 cok şiddetli mide yanması yaşadım ilkinde bu da öyle olacak ve şimdi şimdi başlayıp göbek büyüdükçe artacak malesef.
Kıyamam bende de mide yanması var🥲
Leke yok dün biraz kahve oldu minicik

Back
X