• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kan sulandırıcı hap başlatılmıştı kalp atışı duyulunca bende çünkü ilk doğumumda atoni artı doğum sonrası pıhtılaşma durumu yaşadım o yüzden riskli gruba girdim ondan mı bilmiyorum doktorum emzirmeyi kes dedi ben yine de dinlemeyip 1buçuk ay öncesine kadar emzirdim çünkü birden kesemezdim aşamalı olarak kesmem lazımdı, geceyi zaten 15. ayda kesmiştim hamile olduğumu bilmiyordum o zaman gece yorduğu için kesmiştim ama gündüz çok seviyordum emzirmeyi
Olsun yine sen baya emzirmişsin. Riskli görmüş olabilir aynen seninkini. Ben de acaba doğum sonrası sütümü sağıp kalanları buzluğa atmak yerine oğluma mı versem ki diyorum😅 gerçi tadını sevmeyebilir sonra içine bebe bisküvisi falan katıp yedirsem mi ki dedim daha çok anne sütü almasını istiyorum bakalım o zamanki sütüme bağlı.

Korunmalı ilişkiyi enfeksiyon veya mantar riskine karşı mı tavsiye etti acaba ki

Artık riskler yoksa serbesttir galiba benimde minik bir tehlikem vardı ama kalktı sorun ortadan

Ahahahahs bu iyiymiş 😄😄

Hayır yemedim çok severim 😄 ama başka yasak şeylerden yedimmm🙈

Normalde abur cubur bağımlılığım sadece cips üstünedir diğerleri gelir geçer ya da bazen hiç gelmez ahahah cipsten bende tiksindimm

Bende mesela salamlı sandviç yedim eşimin haberi yok bende de vicdan azabı tabi ama kokusu burnuma geldi resmenn

İlk kızım tüp bebek tedavi aşaması hamilelik lohusalık derken uzun bir süre birliktelik yasaktı😄 şuan serbest olduğu için :halay: yine de tedbirli olmakta fayda var.

Oy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi🥰 bende kan sulandırıcı kullanıyorum venöz yetmezlik ameliyatı olmuştum sıkıntı hamilelikte tetikleyecek damarlarımda kan akışı rahat olsun diye verildi

Henüz fiyat almadım ama bir yerde 6000 diye okudum doğruysa Doç.Dr.Sema Süzen Çaypınar (@doc.dr.semasuzencaypinar) • Instagram fotoğrafları ve videoları

Harika, adıyla yaşasın güzel kız🥰🥰
Sperm doğumun başlamasına sebep olabiliyormuş. O yüzden doğuma yakın zamana kadar korunmalı ilişki sonrasında size korunmasız ilişkiye geçin diyeceğim dedi.

Dün doktor randevum vardı şükür küçük bey gayet haftasına uygun ilerliyor 15+3 bugün doktorum elenatal 2 ye geçirdi ve demir verdi kullanan var mı elenatal 2 yi hanımlar 😊

Sperm doğumun başlamasına sebep olabiliyormuş. O yüzden doğuma yakın zamana kadar korunmalı ilişki sonrasında size korunmasız ilişkiye geçin diyeceğim dedi.
Ya benim ilk gebeliğim tüp bebek ve doktorumuz hiçbir dönemde cinsel sınırlama getirmedi. Şu anki gebeliğim doğal yolla oldu ve doktorum farklı o da herhangi bir şey demedi biz de normal rutinimize devam ediyoruz. Sadece rahme baskı yapacak çok zorlayacak pozisyonları yapmıyoruz ağrı falan olmasın diye🙈

Ah bende uyumak istiyorum çok uykum var ve asla uyumuyorum :(
Anne nasılsa bebekte öyle oluyor en azından benim iki çocukta öyleydi ve bu bebiş sanırım hiç uykuyu sevmeyecek 😬
Yapacak birşey yok sağlıkla gelsin de herşeye alışıyor insan
Evet yaa hamilelikte nasıl oluyorsan bebeğin öyle oluyormuş bizzat yaşadım onaylıyorum🥹 bide son trimesterde uyku düzeninize dikkat edin diyorlar, bebeğin uyku düzeni anne karnında oluşmaya başlıyormuş. Bu hamileliğimde bütün tuşlara basıcam inşallah😂

Yumurta benimde sıkıntı ya. Zaten ara ara tiksindiğim dönemler oluyordu. Şimdi hepten kokuyor. Hafta sonundan hafta sonuna yersem yiyebiliyorum 🥲
yumurtadan tiksinmiyorum ama bende bildiğiniz koçan mısırlardan mısırın her türlüsü ve mantı görünce tiksiniyorum hemen kusasım geliyor 😌

ya açıkçası ben çok kısıtlamayı doğru bulmuyorum haftada 1 ayda bir aburcubur yemişsin bunun bebeğe zararı olmaz youtubede kağan kocatepe diye bir dr var çok güzel ve rahatlatıcı bilgiler veriyor arada izliyorum iyi hissettiriyor arada oğlum yerken bir iki cipsinden alıyorum canım çekince hamburger yiyorum (tabi malum markalardan değil el yapımı olanlardan) ilk gebeliğimde 3 güne bir paça çorbası içerdim mesela bilmiyordum tehlikeli olduğunu suan içmiyorum tabi :) ama bence dozu onemli herşeyin. tüm beslenmeniz zararlı gıda değil neticede arada sırada yemekten bişey olmaz bence ::)
Cok doğru beslenme cok öbemli mesela aşırı meyva da zararlı şeker bakımında oysaki meyve faydalı diye daha cok yiyesi gelşyor dimi. Bugun bi dr cıktı karsıma sosyal medyada tabak tabak meyve yiceğinize baklava yiyin aybı seker demişti meyve yiyin ama tadında diye ekledi 😀.

Back
X