• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Hala hissedemedim bebişi aklıma takılıyor
Bende gece sürekli çişim varmış gibi kalkıyorum bi fenalik geliyor uykularım bölük hep
18 haftalık oldum ben 16 dan itibaren hissediyordum zaten doktor karın iç yağı ile ilgili demişti hissedeceksin sende az sabret belkide hareket ediyor sen ayakta olduğun için anlamıyorsun gece kendini dinle hatta ben hissediyorum diyince doktor kendini çok mu dinliyorsun demişti

Valla öyle aşkım 😅 düne kadar süren yumurta tiksinmem bugün itibariyle geçti sonunda en azından ona seviniyorum
ay iyi bari canım çok sevindim bende öyleydim 2 ay hiç yiyemedim kokusundan hatta rafta görmekten bile midem bulanıyodu şimdi her gün yemeğe çalışıyorum sende arayı kapatırsın yumurta kokusu hamile değilken bile insanı zorluyo bence ya 😅

18 haftalık oldum ben 16 dan itibaren hissediyordum zaten doktor karın iç yağı ile ilgili demişti hissedeceksin sende az sabret belkide hareket ediyor sen ayakta olduğun için anlamıyorsun gece kendini dinle hatta ben hissediyorum diyince doktor kendini çok mu dinliyorsun demişti
Benim göbek yağlı ondan herhalde😂

ay iyi bari canım çok sevindim bende öyleydim 2 ay hiç yiyemedim kokusundan hatta rafta görmekten bile midem bulanıyodu şimdi her gün yemeğe çalışıyorum sende arayı kapatırsın yumurta kokusu hamile değilken bile insanı zorluyo bence ya 😅
Ben hiç etkilenmezdim aksine cok seviyordum hep yerdim hamile kalınca tiksindim dediğin gibi görmek bile mide bulandırıyordu 😅 artık yavaş yavaş yicem. Sadece yemek yapmaya cok üşeniyorum ya sende de öyle mi

Kızlar alışverişe başladınız mı? Bebişler mart bebişleri
Havalar tam ısınmıyor ama nisanda sıcak nasıl yapacaksınız alacaklarınızı?
♥️

Oh şükür benim sata göre 17 ye yeni giriyorum bebiş 1 hafta önde cıkıyo ama ben yine de sata göre hareket ediyorum 😅 bu ara rahimde batma başladı arada kasık acısı falan oluyo sende de var mı
Valla bende senin gibiydim sata göre 17 geçen gittiğimde doktor adetine göre de 17 hafta dedi şok oldum normalde o zaman 16 haftalıkti cunku bugünde 18 haftalık oldum kasik ağrısı bende de oluyor evet

Kızlar alışverişe başladınız mı? Bebişler mart bebişleri
Havalar tam ısınmıyor ama nisanda sıcak nasıl yapacaksınız alacaklarınızı?
♥️
Ya ben bişeyler alıyorum ama tam olarak neler alacağımı da hiç bilmiyorum 😄 biraz beğendiğim şeyleri alıyor gibiyim

Aiyyy inşallah hiçbirini tekrardan vücutlarımıza almayalım . Benim hepsinde bağışıklığımı çıktı ama tabi yine de yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
Evet evet ilk 3 ay kapmak daha riskli, sonrasında da risk devam ediyor ama daha az oluyormuş sanırım o yüzden hep dikkat etmek lazım 🤗

tam böyle mevsim geçişi insan almak istiyor bi taraftan herkes küçülecek diyor çok alma kararsız kalıp hiçbirşey alamıyorum bende :anneadayı: :halay: :KK43:
Ya ben yenidoğanlara uzun tulum sonraki aylar sıcak olacağı için kısa kollu tulum alt üst yine kısa düşündüm temmuz sıcağında da uzun giydirmeyiz çocuğa demi😂

Evett bugün kontrole gittim 15+3 ve cinsiyeti gördük 🥲🥰
Benimde oğlum olacak.🩵
ogretmenhanim ogretmenhanim oraya bir erkek daha ekleyebilirsin.😄 kızıma ömürlük kanka hayallerimi rafa kaldırıyorum 2 kız annesi olma hayalim son buldu😄 fakat rabbime binlerce kez şükürler olsun her ikisini de tadacağız inşallah 🥰

Back
X