- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.501
Ben maalesef ve oğluşum çok hareketliydi gece aç olduğum içindi sanırımKızlaaaar gece gece midesi kazınıp uykusu bölünen bir ben miyimm helppp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben maalesef ve oğluşum çok hareketliydi gece aç olduğum içindi sanırımKızlaaaar gece gece midesi kazınıp uykusu bölünen bir ben miyimm helppp
Hala hissedemedim bebişi aklıma takılıyorBen maalesef ve oğluşum çok hareketliydi gece aç olduğum içindi sanırım
18 haftalık oldum ben 16 dan itibaren hissediyordum zaten doktor karın iç yağı ile ilgili demişti hissedeceksin sende az sabret belkide hareket ediyor sen ayakta olduğun için anlamıyorsun gece kendini dinle hatta ben hissediyorum diyince doktor kendini çok mu dinliyorsun demiştiHala hissedemedim bebişi aklıma takılıyor
Bende gece sürekli çişim varmış gibi kalkıyorum bi fenalik geliyor uykularım bölük hep
Valla öyle aşkımahahahha iki ateş arasında kaldık resmen yesen de yemesen de uyuyamıyorsun![]()
Senin kaç haftalık net hisediyo musun artıkBen maalesef ve oğluşum çok hareketliydi gece aç olduğum içindi sanırım
ay iyi bari canım çok sevindim bende öyleydim 2 ay hiç yiyemedim kokusundan hatta rafta görmekten bile midem bulanıyodu şimdi her gün yemeğe çalışıyorum sende arayı kapatırsın yumurta kokusu hamile değilken bile insanı zorluyo bence yaValla öyle aşkımdüne kadar süren yumurta tiksinmem bugün itibariyle geçti sonunda en azından ona seviniyorum
Benim göbek yağlı ondan herhalde18 haftalık oldum ben 16 dan itibaren hissediyordum zaten doktor karın iç yağı ile ilgili demişti hissedeceksin sende az sabret belkide hareket ediyor sen ayakta olduğun için anlamıyorsun gece kendini dinle hatta ben hissediyorum diyince doktor kendini çok mu dinliyorsun demişti
18 haftalık oldum çok şükürSenin kaç haftalık net hisediyo musun artıkben hala hissetmiyorum ya elimi koyunca pıt pıt oluyo ama nabız o diye düşünüyorum artık
OlabilirBenim göbek yağlı ondan herhalde![]()
Ben hiç etkilenmezdim aksine cok seviyordum hep yerdim hamile kalınca tiksindim dediğin gibi görmek bile mide bulandırıyorduay iyi bari canım çok sevindim bende öyleydim 2 ay hiç yiyemedim kokusundan hatta rafta görmekten bile midem bulanıyodu şimdi her gün yemeğe çalışıyorum sende arayı kapatırsın yumurta kokusu hamile değilken bile insanı zorluyo bence ya![]()
Oh şükür benim sata göre 17 ye yeni giriyorum bebiş 1 hafta önde cıkıyo ama ben yine de sata göre hareket ediyorum18 haftalık oldum çok şükür
Valla bende senin gibiydim sata göre 17 geçen gittiğimde doktor adetine göre de 17 hafta dedi şok oldum normalde o zaman 16 haftalıkti cunku bugünde 18 haftalık oldum kasik ağrısı bende de oluyor evetOh şükür benim sata göre 17 ye yeni giriyorum bebiş 1 hafta önde cıkıyo ama ben yine de sata göre hareket ediyorumbu ara rahimde batma başladı arada kasık acısı falan oluyo sende de var mı
Ya ben bişeyler alıyorum ama tam olarak neler alacağımı da hiç bilmiyorumKızlar alışverişe başladınız mı? Bebişler mart bebişleri
Havalar tam ısınmıyor ama nisanda sıcak nasıl yapacaksınız alacaklarınızı?
![]()
tam böyle mevsim geçişi insan almak istiyor bi taraftan herkes küçülecek diyor çok alma kararsız kalıp hiçbirşey alamıyorum bendeYa ben bişeyler alıyorum ama tam olarak neler alacağımı da hiç bilmiyorumbiraz beğendiğim şeyleri alıyor gibiyim
al benden de o kadar herkes şunu alma gereksiz bunu alma gereksiz demeye başladı sağolsun düşünüyorlar da e ne alcaz biz hhsahshtam böyle mevsim geçişi insan almak istiyor bi taraftan herkes küçülecek diyor çok alma kararsız kalıp hiçbirşey alamıyorum bende![]()
![]()
![]()
Evet evet ilk 3 ay kapmak daha riskli, sonrasında da risk devam ediyor ama daha az oluyormuş sanırım o yüzden hep dikkat etmek lazımAiyyy inşallah hiçbirini tekrardan vücutlarımıza almayalım . Benim hepsinde bağışıklığımı çıktı ama tabi yine de yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
Ya ben yenidoğanlara uzun tulum sonraki aylar sıcak olacağı için kısa kollu tulum alt üst yine kısa düşündüm temmuz sıcağında da uzun giydirmeyiz çocuğa demitam böyle mevsim geçişi insan almak istiyor bi taraftan herkes küçülecek diyor çok alma kararsız kalıp hiçbirşey alamıyorum bende![]()
![]()
![]()