• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Kızlar 16+4’teyim de ben 4.5 kilo aldım bebişin doğmaskna da çok var diyetisyen desteğimi alsam doğuma kadar çok kilo alıp sonrasında veremezsem lohusa psikolojisi bebekten dolayı kendimle ilgilenemezsem filan iyice psikolojim bozulmasın :(
Sen 4,5 almışın ben 6 aldım dikkat etmeme rağmen ama napalım bide devlete gidiyorum ordakşler de iyi yardırıyor özeldeki gibi nazik değiller pat pat yüzüne yüzüne

İlkte öyle olması normal doya doya hevesini heyecanını yaşa sonra diğer gebeliklerde öyle heyecan daha kalmıyor yani kendi adıma konuşuyorum ilkindeki gibi alışveriş canavarı değilim bide bi çok şey de kaldığı için malum çoğu bebek eşyası var
Yine de dayanamadım 6 tane hastane çıkışı aldım ikiz olduğu için 3 birine 3 birine 🤣🤣
Ayy ailede ikiz var mıydı muhtemelen 2. İkiz olur dedi bana🥰🥰

Evet ben de takvilere baslaynca aynı gün ilac bitince kabus gbydı hemen 2ye çıkardım bide ben çok aşırı zayftm 39kg ay düşmştüm diyetle 45e cktım hazıranda. Yaklask 2 kg verdm hemen kısacık zmanda oyuzden içmek zorundaym içmesem 40 altına düşerim büyük tehlike 2 gun az yesem 1kg veriyorum haftaonu da yaşadım bunu 😔
Canım bu ilaç hamilelikte kullanılması en güvenli ilaçlardan kendini sakın bu ilacı içtiğin için kötü hissetme 1-2 haftaya inşallah tamamen geçer bulantıların seninde sen sadece güzelce beslenme odaklan 🤗

Kızlar günaydınnnn 🌸 dün sata göre 17+2 de doktora gittik. Oğluşum 18 hafta çıktı 🧿 demir hapına başladık. Multivitamine devam. Bir de bacaklarıma geceleri kramp girmeye başlamıştı, magnezyum verdi. 3 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim 💃 bir de tetanoz aşısını sordum, gerek yok, bebekte ateş yapabiliyor dedi. Ben de doktoruma çok güveniyorum açıkcası. Sizin doktorlarınız ne diyor?
Günaydın 🌞
Bende dün sordum doktoruma, 24-28 hafta arası yaptıralım dedi. Her doktor farklı düşünüyor demek ki 🫠

Bi arkadaş şey yazmıştı burada, yemekten sonra sırt üstü uzandım öyle hissettim ilk diye. Bende öyle hissettim ilk 🫠
Ama kendini çok dinliyorsun sonra 😄 her yemekten sonra bekliyorum şimdi, inat bidaha oynamadı öyle 😄
Ay ben de ilk TV izlerken soluma yatıp bacağımın arasına yastık koyduğum bir zaman hissetmiştim. Şimdi işi gücü bırakıyorum kişisel ihtiyaçlar dışında bu şekil yatıp bekliyorum 😂 annelik paranoyaklıkmış yaa 😂😂🥲

Ay ben de ilk TV izlerken soluma yatıp bacağımın arasına yastık koyduğum bir zaman hissetmiştim. Şimdi işi gücü bırakıyorum kişisel ihtiyaçlar dışında bu şekil yatıp bekliyorum 😂 annelik paranoyaklıkmış yaa 😂😂🥲
Hahahahaha ay evet 😄 sofra duruyor öyle ben bekliyorum hareket etcek diye 😄😄😄

Hahahahaha ay evet 😄 sofra duruyor öyle ben bekliyorum hareket etcek diye 😄😄😄
Şekil mi değiştirdiler yukarı daha yağlı bölgeme mi çıktılar artık bikaç gündür hissetmiyorum gibi ben ya korkmayacağım bunun 23.haftaya kadar böyle olabileceğinin bilincindeyim... (o sırada doktora randevu almak için eşimi ikna etmeye çalışıyorumdur) 😂😂😂

Şekil mi değiştirdiler yukarı daha yağlı bölgeme mi çıktılar artık bikaç gündür hissetmiyorum gibi ben ya korkmayacağım bunun 23.haftaya kadar böyle olabileceğinin bilincindeyim... (o sırada doktora randevu almak için eşimi ikna etmeye çalışıyorumdur) 😂😂😂
Ben dün doktora sordum, tam olarak nerede diye hani ona göre dinliyim hajwjak kendini dinleme her yerde şu an dedi 😄😄😄

18+3 üm bugün 😌
Özele gideceğim canım ama henüz doktorun önerdiği yer ile görüşemedim pazar ya, yarın görüşeceğim
Oyy maşallah kocaman olmuş sizinkiler ya ben 2 hafta geriden geliyorum 🤭
Tertemiz çıksın inşallah sonuçlar , bende özel hastanede muayene ücretlerini merak ettim , muayene ücretine mi dahil diye. Bakalım ben de bi araştırma yapıcam benim daha 1 ayım var

Back
X