• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
E öyleyse harika o zaman ✨ Bende özelde yaptırmak istiyorum da bakalım hayırlısı tabi . Benimkine daha 1 ay var minimum. Kendi doktorum benden bakıcam zaten ama perinatoloğa da görün demişti önce kendisi bakıcak.
Teşekkür ederim canım 💖
Rica ederim canım benim de 1 ay var tam

Ben de Bahçelievler Medipol Asiye Uzun a gidiyorum, oğlumun doğumunu da Asiye hanım yaptırmıştı
Evime çok uzak diye yakın bir hastanede de sürekli takip yaptırıyorum
Şimdi evime yakın olan hastanede gittiğim Dr da çok ilgili doğuma hangisine gitsem çok kararsızım 😁
Aaa bende onda çok sıra var diye seymin hanıma gidiyorum🥰belki karsilasiriz ne zaman randevun

kizlar yarin cinsiyeti öğrenmek için deniz kenarı göl kenarı gibi bi yerde organizasyon yapacagiz ben kemerburgaz gölü düşünmüştüm ama göl kurumuş. sessiz sakin yeşillikli yada kumlu deniz kenarı yada göl önerebilir misiniz istanbul avrupa yakasında

kizlar yarin cinsiyeti öğrenmek için deniz kenarı göl kenarı gibi bi yerde organizasyon yapacagiz ben kemerburgaz gölü düşünmüştüm ama göl kurumuş. sessiz sakin yeşillikli yada kumlu deniz kenarı yada göl önerebilir misiniz istanbul avrupa yakasında
Küçükçekmece sahil tam gölün dibinde kafelerde var istersen çardaklar da var

Ben detaylı için İzmir’de Cenk Gezer’den randevu aldım, tekil gebelik için kart 9000 nakit 7500 dediler ücrete, ek bir muayene ücretinden bahsedilmedi, doktorumun yönlendirmesiyle buldum Cenk beyi, yorumları çok iyi, randevu tarihini bekliyoruz sabırsızlıkla 🥹
Ayy bende bi bakiyim olmadıııı ✨
Teşekkür ederim

Aaa bende onda çok sıra var diye seymin hanıma gidiyorum🥰belki karsilasiriz ne zaman randevun
Eylül ayında orada yattım uzun süre
Ayın son haftası evime yakın olana gideceğim
Detaylıdan sonra muhtemelen Asiye hocaya giderim :)
Evime yakın olan hastanenin doktorunda kontroller yarım saat sürüyor
Birebir ilgileniyor, sorduğum sorularda havada kalmıyor hiç birşey
Asiye hoca şuan çok yoğun bu gebeliğimde eskiden gördüğüm ilgiyi göremiyorum ama o da çok tecrübeli ve bilgili bu nedenle vazgeçemiyorum
Hastanenin muhafazakar olması da benim için önemli diğer bir unsur :)

Suda doğumu da sadece Asiye hoca mı yaptırıyor Medipolde?
tüplerimi bağlatacağım için sezeryan istiyordum ama suda doğum da içimde kalsın istemiyorum. Herşey yolunda giderse suda doğum çok cezbediyor 🙈 Diğer doktorum da doğumları Medicana Beylikdüzü’nde yaptırıyor
Suda doğum seçeneği yok onda da :(
Ne yapacağım konusunda çok kararsızım yaa tam bir balık burcuyum bu konuda :)

Büyükçekmece Sahilde oturuyorum
Hafta içi çok kalabalık olmuyor burası özellikle okullar açıldı baya sakinledi kumlu yer arıyorsanız
Gürpınar’a doğru yeşil yerler de var
Yada Arnavutköy Durusu var orası da göl kenarı ve yeşil bir yer
Ufak bir iskelesi de var bence orası da çok güzel :)

Büyükçekmece Sahilde oturuyorum
Hafta içi çok kalabalık olmuyor burası özellikle okullar açıldı baya sakinledi kumlu yer arıyorsanız
Gürpınar’a doğru yeşil yerler de var
Yada Arnavutköy Durusu var orası da göl kenarı ve yeşil bir yer
Ufak bir iskelesi de var bence orası da çok güzel :)
aaa arnavutköy yakında bana konuma direk durusu mu yazmamız gerekiyor

aaa arnavutköy yakında bana konuma direk durusu mu yazmamız gerekiyor
Terkos Durusu diye geçiyor
Ben çok önceden gitmiştim, çok güzeldi o zamanlar
Hatta resim bırakayım o güne dair, resimdeki bu kızçe 16 yaşında artık 🥹 şuan mevsim itibari ile bu kadar yeşil değildir tabi :)

Eklentiler

• IMG_9649.webp
    IMG_9649.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 43
Feramat beni çok kusturdu kullanamadım bunun üzerine vegaferon fort verdiler

Canım bana da feramat vermişti ama kötü yaptı bağırsaklarımı. Gaz kabızlık kötüydü. Değiştittirdim. Şu an mutluyum.😂
Hay allah. Dün 1 tane içtim bakalım şimdilik bişey hissetmedim. Eczacı akşam yatmadan iç dedi öyle yaptım. Neyse bişey olursa değiştirtirim madem bende 😄

Kızlar bu ayrıntılı ultrasonu özelde yaptıracak olan var mı ?
Muayene ücreti artı usg vs mi alıyorlar acaba ücret olarak ? Burda çok sıkıntı perinatolog doktoru özel için de İzmir’e gitmem gerekiyor devlette tek doktor var sıra bulamazsam mecbur gidicem de bakalım bi fiyat araştırması da yapmak istiyorum tabi zaten malum masraflı bi süreç 🥹
Canım ben izmirdeyim ekolde gürsoy hoca var ona gidicem 7bin ₺ tekil gebelik fiyatı

kafede istemiyorum ama çarşaf piknik tarzı yapabileceğimiz yer var mı sakin bi yer olsun istiyorum
Ya o hava sogudugu için çok kalabalık olacağıni düşünmüyorum ama dediğim gibi balonlarla susleyebikeceginiz çok güzel çardaklar var çimler üzerinde tam karşısında dibi Küçükçekmece gölü zaten istediğiniz piknik tarzı yapabilirsiniz

Hiperemezis başka bir neden yoktur
Hiperemezislerin de dereceleri oluyormuş bizdeki en inatçı hali maalesefki
Benim doktorumun bu sene tam 40. Yılı ve ilk kez senin gibi vaka görüyorum diyor
Özel olmasına rağmen bir süre sonra hastaneye yatırmamaya başladı ödediğim faturalara mı acıdı bilmiyorum 😬 devlete başladım ve orada Dr maalesef senin gibiler ya 6 ay ki en iyi ihtimal yada gebeliğin tamamını böyle geçiriyorlar dedi
Tamamen genetik bir durum
Kız kardeşim de hamile o da Nisan annesi olacak ve o halalarımıza çekmiş hamileliği asla benim gibi değil
Benim annem de benim gibi sürekli kusuyormuş
Sanırım tamamen şans

Yıllar önce yattığım kadın doğum hastanesinin baş hekimi Hiperemezis için hamileliğin en bela hali demişti
Hakikaten öyle, psikoloji bir yerden sonra tamamen çöküyor
Bu hiperrmezis sürekli kusma mı oluyor ilk defa duydum bu 3. Gebeliğim ilk gebelikte sezeryan oldum ve belden uyusturma idi o halde iken bile kustum vitamin vs kalmamıştı günde 2 iğne oluyordum vitamşn ve kan. Ama kimse bundan bahsetmedi özele bile gittim serumt akıyırum diyip su takmışlardı hamile bişey yapamayız diye. 2. De ise normal doğum yaptım onda da doğum yaparken kusmustum hatta durduramamıltım kendimi serum yemiştim yine 9 ay boyunca kimse bişey demedi tek fark sarı serum yiyordum hep. Bunda ise 18 haftalık olduk 10 kilo verdim su 4 haftadır iyiyim bulantı var kusma yok ama hastanede yatısım oldu saframda çamur çıktı vs vs 7 kardeşiz annemde 9nay kusmus bana çekmişsin der dr lardan yana benm mi nasipim yok anlamadım

Back
X