- 2 Mart 2020
- 438
- 608
- 103
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.801
Ben de tüm gebeliklerimde kustum idrarımda keton bile vardı ama evime yakın devlete gitmiştim ve hiç ilgilenmediler .Bu gebelikte de 3 ilaç değiştim 15-16 ya kadar kustum ama akşam bir şeyler yiyebiliyordum kustuktan sonra çok önemsemedim bu haftalarda hala bulantı var kusma yok .İlk gebelikten sonra acillere gidesim yok cidden kusuyorum diyosun karnıma kramp giriyor vs adam alttan muayene etmeye çalışıyor,idrar tahlili ver sonucunu bekle ,kusman normal vs .Alt tarafı takacağı bir serum.Bu arada ben de ilk doğumda bile kustum ve genetik dediler kusma için sadece sabrettim şu anda da mide bulantısına sabrediyorum kusma yok artık.Bu hiperrmezis sürekli kusma mı oluyor ilk defa duydum bu 3. Gebeliğim ilk gebelikte sezeryan oldum ve belden uyusturma idi o halde iken bile kustum vitamin vs kalmamıştı günde 2 iğne oluyordum vitamşn ve kan. Ama kimse bundan bahsetmedi özele bile gittim serumt akıyırum diyip su takmışlardı hamile bişey yapamayız diye. 2. De ise normal doğum yaptım onda da doğum yaparken kusmustum hatta durduramamıltım kendimi serum yemiştim yine 9 ay boyunca kimse bişey demedi tek fark sarı serum yiyordum hep. Bunda ise 18 haftalık olduk 10 kilo verdim su 4 haftadır iyiyim bulantı var kusma yok ama hastanede yatısım oldu saframda çamur çıktı vs vs 7 kardeşiz annemde 9nay kusmus bana çekmişsin der dr lardan yana benm mi nasipim yok anlamadım