Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Yasamadim canim hic ama onemli birsey oldugunu da dusunmuyorum. Rahim yulari cikiyor ve kaslar esniyor olabilir.herkeste baska bir etki yapiyor hissederken.ama devam ederse gorun tabiki.
Doktoruma sordum o da büyümeden dolayı bebek hareketleri de etkiler sen hissetmesen de dedi

Benimde tam plesenta previa olmasada rahim ağzına çok yakın hala evdeyim raporluyum maalesef detaylı ultrason a kadar da devam edicem progestan 2*1 kullanıyorum umarım yukarı çıkar 24 ten sonra
Benimki de rahim ağzını tam kapatıyor. Yoğun kanamalarım oluyor.20 güne yakındır hastanede yatistayim. Beňde detayli ultrasonu bekliyorum inşallah çıkar diye

Kızlar herkes erken aşı söyleyince şimdi ben de aile hekimime geldim tdap aşısını yaptırdım. 1 ay sonra tekrar 2.doza gel dediler. Yalnız kolum ağrıdı ağırlaştı bile bir iki gün ağrı olabilir normal dedi

Kızlar ben bugüne kadar evime yakın ve doktor iyi diye bir hastaneye gidiyordum daha önce burdada soruldu yazdım. Fakat doktordan bir sebepten dolayı memnun kalmadım başka doktora gittim çok şükür iyi ilgilendi tane tane anlattı en önemlisi bu herhalde benim için çünkü diğeri o kadar hızlı konuşuyordu ki aklımda kalmıyordu hiç bişey. Şimdi bu hastane doğuma 90bin diyor sene başı zamda gelebilir. Diğer hastane 40bindi. Açıkçası 90 çok fazla verir miyim veririm ama vermek istemiyorum. İki doktorda da kontrole gitsem sonra ucuz olanda mı doğum yapsam acaba çok kafama takıldı ??

Kızlar ben bugüne kadar evime yakın ve doktor iyi diye bir hastaneye gidiyordum daha önce burdada soruldu yazdım. Fakat doktordan bir sebepten dolayı memnun kalmadım başka doktora gittim çok şükür iyi ilgilendi tane tane anlattı en önemlisi bu herhalde benim için çünkü diğeri o kadar hızlı konuşuyordu ki aklımda kalmıyordu hiç bişey. Şimdi bu hastane doğuma 90bin diyor sene başı zamda gelebilir. Diğer hastane 40bindi. Açıkçası 90 çok fazla verir miyim veririm ama vermek istemiyorum. İki doktorda da kontrole gitsem sonra ucuz olanda mı doğum yapsam acaba çok kafama takıldı ??
Ben sanırım takibinde olduğum doktorla doğumu yapmak isterdim canım. Yani risk gibi geliyor bana başka hastane, doktor. He mecburiyet olur ona yapacak hiç bişey yok.
İlk gittiğin hastanede başka doktor yok mu ?

Back
X