37+2 de suyum gelmeye basladi sizinti seklinde, hastaneye gittik 2 cm aciklik vardi, gece 12 den sabah 7-8 e kadar hic agri sizi olmadan 4cm olmustu sonra enfeksiyon kapar vs diyerek( su an ki aklim olsa izin vermezdim ama hakikaten konuya o kadar uzakmisim ki) suni sanci verildi. O cok degisik bir seydi:) 11 bucukta dogdu oglum. Ama mesela 10 cm tamam diyip dogumhaneye alindim ve asagi inmemis falan dedi dr, üstten bastirdilar cok rahatsiz edici birseydi ve oglum 2900gr dogdu, dr oglumu alirken esraa bu kücücük bebek icin mi bu kadar zorlandin gibi biseyler dedi. Aslinda kötü niyetli bir durum yok ama bilincaltima ben kilolu bir bebek olsa doguramam gibi bir kod yerlesti. Iste 4 sene sonra kizimi bekliyoruz ve ben muayenede 4 kilo üstünü duydugumda tamam dedim bbunu yapamiycam. Cevremizde dr sayisi cok onlarda bana 4 kiloya kadar hep destek oldu ikinci daha kolay yaparsin vs diye ama 4 kg den sonra onlarda sana birakiyoruz vs diyip hakli olarak sorumluluk almak istemediler. 39+3 te 4 küsur kg ve kanala girmemis dogum yakin diyecegim bir durum yok diyince tamam dedim 2 gün sonra sezeryan olabilir miyim, ok dendi ve cok rahat bir sezeryan gecirdim. Spinal anestezi her sey cok gguzeldi. Tabi normal dogumdan sonra hemen dusunu alip normal hayatina dönmek inanilmaz guzeldi. Sezrynda ameliyat oluyosunuz nihayetinde herkes etrafimda pervaneydi o zaman emzirmek disinda bise yapmama gerek kalmiyodu ama su an ben yalnizim, her seyle benim ilgilenmen gerekecek. Esim de yardimci olur ama ana karakter anne

yani tombis olsun vs yazilari okuyunca ben herkes icin aman hayirli olan olsun diyorum

özellikle son haftalarda daha dikkatli olmak istiyorum cok kilolu da olmasin saglikla yeterli beslensin insallah dogunca zaten kilo aldiririz biz ona

herkesin tecrübesi baska baska iste benimki de böyle hic biri icin zor ya da kolay diyemiyorum. Saglikla hayirlisiyla olsun hepimizinki insallah