- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #15.541
Herkesteki etkiler farklı farklı demek ki, bende de kalan süreci iyi değerlendirmek gerekir düşüncesi olduğundan full etkinlik peşindeyimKızlar ya ben bi konuda size bi şey danışmak istiyorum.
Hepimizin hormonlarından dolayı çok sinirlendiğimiz çok enerjik olduğumuz zamanlar illa ki oluyordur. Ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kendim gibi değilim. Eşim bu haline tekrardan aşık oldum diyor ama ben başka bi insan oldum. Önceliklerim değişti kendime ayırdığım zaman değişti haftada 2 dısarda yemek yerdim arkadaşlarımla haftasonu plan yapardım. Şimdi oralara verdiğim hem maddi hem manevi olarak zamanı gereksiz buluyorum. Çok fazla kendimi de boşlamak istemiyorum. Sonra birden çöker miyim psikolojik olarak onu da bilmiyorum . Böyle o dengeyi kendimde henüz kuramadım gibi hissediyorum![]()
Hatta bugün doktoruma da sordum birkaç hafta sonraya belki birkaç günlük tatil ayarlayabilirsek uçağa binmek sıkıntı olur mu diye, yok gezebildiğiniz kadar gezin çocukla başta çok zor oluyor dedi.Demem o ki dengemizi zamanla bulacağımıza inanıyorum annelik her anlamda zor ve eşsiz bir süreç