• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
Benim kaç gündür dediğin şekildeydi. Hatta sancım da oluyordu. Bebeğim dik duruyormuş. Kafası yukarda ayakları aşağıda. Bu sebeple baskı oluyormuş. Normal dedi doktorum.

Kızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
Benimde genelde orada canim hatta bazen mesanemde ve tam alt kisimda hareketleri sebebiyle agri hissediyorum zipliyor sanirim bazen😂
Ama cok hareketli benim bebegim surekli yeri degisiyor

Evet benimde öyle oluyor. İki gündür gündüz daha iyiyim. Ama gece yine çok doluyor. Burnum tam anlamıyla aksa rahatlıcam. Akmıyor bir türlü. Ama geçen haftaya göre daha iyiyin en azından. İnşallah sende iyilesirsin. Ciddi bir salgın var. Butun salgınlar bize uğruyor. Eşim öğretmen çocuklarda okullu olunca 🥴
Tansiyonum 127/7 ydi. Ama nabzım baya iyiydi. 75 ti. Şuan ne alemde bilmiyorum. Birazdan bakıcam. İnşallah bundan fazla yükselmez. Limonlu su içicem artık bol bol.. bir de sarımsak mı yutsam günlük diyorum. ? İşe yarar mı ki ?
Mideni yormuyorsa yutsbilirsin ama limonlu su ile aynı anda yapma derim

İyi geceler kızlar
Bugün kontrolümüz vardı. Büyümüş kuzucum. 340 gr olmuş.
Cinsiyet yine kesinleşmedi. Bacakları kapalıydı. Ama doktor yine kıza benziyor dedi.
Haftaya da detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım.
Doktorum grip aşısı da yaptır dedi. Aranızda yaptıran var mı?
Maşallah bebişe sağlıkla koskocaman olsun :nazar:
Ben eylül ayında grip aşısı oldum doktorum önermişti, Allaha şükür çevremde herkes grip ben iyiyim tabi şimdilik daha kış uzun da :)

Canm dha yerleri geniş çok normal ben de öyle oluyorum akşam üstü idrar torbama vuruyordu resmen kız🤣 ama 1 saat kdr önce de göbek delgmde vurdu durdu tam
Aynen aynen benim de öyle oluyor ama ilk defa o kadar aşağıda hissettim dedim noluyor ahahaha neyse normal demek ki

Benimde genelde orada canim hatta bazen mesanemde ve tam alt kisimda hareketleri sebebiyle agri hissediyorum zipliyor sanirim bazen😂
Ama cok hareketli benim bebegim surekli yeri degisiyor
Benim ki basen çok hareketli bazen çok az ama , dün çok hareket etti ama bölgeyi karıştırdı galiba hahahah çık annem yukarı rahat rahat takıl 🤭😅

Çok belli oluyor di mi ilk olduğu ahahaha 🥹💖💖
Kendimden biliyorum çünkü🥰 2.de çoğu aşamayı bilince soğukkanlı oluyor insan biraz daha. Heves Sevinç aynı ama ister istemez tecrübe devreye girebiliyor😌 çok güzel heyecanlar doya doya yaşa cok tatlı heyecanın yansıt bize de enerjimiz yükselsn😍 ay ben cok nadir siteye bakablyordum. Kızım var 7 yaşında hayat cok hızlı akıyor geçiyor vallahi

İyi geceler kızlar
Bugün kontrolümüz vardı. Büyümüş kuzucum. 340 gr olmuş.
Cinsiyet yine kesinleşmedi. Bacakları kapalıydı. Ama doktor yine kıza benziyor dedi.
Haftaya da detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım.
Doktorum grip aşısı da yaptır dedi. Aranızda yaptıran var mı?
ben yaptırdım 1 hafta sonra hastalandım :D ama ilaçsız atlattım çok şükür belkide çok ağır geçecek bişeyi daha hafif atlatmama yarıdımcı olmuş olabilir çünkü ben alerjik bir insanım hasta olunca bütün sistemim çöküyor antibiyotiksiz toparlayamıyorum normal şartlarda bence yaptır

Kendimden biliyorum çünkü🥰 2.de çoğu aşamayı bilince soğukkanlı oluyor insan biraz daha. Heves Sevinç aynı ama ister istemez tecrübe devreye girebiliyor😌 çok güzel heyecanlar doya doya yaşa cok tatlı heyecanın yansıt bize de enerjimiz yükselsn😍 ay ben cok nadir siteye bakablyordum. Kızım var 7 yaşında hayat cok hızlı akıyor geçiyor vallahi
Senin kızçen maşallah kocaman olmuş 🥹💖
Allah bağışlasın , inşallah o günleri bizde görürüz 🤲🏻
Benim ilk gittiğim doktor artık beni ne kadar heyecanlı gördüyse merak etme ikinci bebekte eşleriniz bile gelmiyor dedi hahaha ya dedim neden öyle diyorsunuz heyecan olur yineee herhalde ikincide de 🤭 onu siz gibi deneyimli annelere sormak gerekiyor bence

Merhaba kızlar bir sorum olacak size haftaya kontrolüm var şeker yüklemesi aç karna gel diye not yazdı doktorum şimdi bu işlem aç karna şekere bakıldığında kandaki değere göre mi o içeceği içip içmeyeceğimize karar veriyorlar yoksa her türlü içecek miyim yapan varsa bilgi verebilir mi

Merhaba kızlar bir sorum olacak size haftaya kontrolüm var şeker yüklemesi aç karna gel diye not yazdı doktorum şimdi bu işlem aç karna şekere bakıldığında kandaki değere göre mi o içeceği içip içmeyeceğimize karar veriyorlar yoksa her türlü içecek miyim yapan varsa bilgi verebilir mi
Her türlü içeceksin canım ilk önce aç karnına bir kan vereceksin sonra içeceği içip 1 saat sonrası ve 2 saat sonrası 2 kere daha kan veriyorsun

Back
X