• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Öbür türlü insanın kafası çok karışıyor ya. Hep bi acabalar oluyor. İlk zamanlar takıyordum başka doktor istemiş benimki niye istemedi veya istedi diye ama artık hiç takmıyorum. Demek ki o doktor öyle seviyor benimki böyle deyip geçiyorum 😂
Doktora güvenmek çok önemli. O kadar para verdiysem güvenmem gerek ahajajaja
Acıbadem’e gidiyorum ben ama bence ultrasın kalitesi düşük. Bir başka yer buldum cam gibi çıkıyor çocuk , çocuğun güzel fotoğrafını almak için bi ona gidicem ahahahah

Doktora güvenmek çok önemli. O kadar para verdiysem güvenmem gerek ahajajaja
Acıbadem’e gidiyorum ben ama bence ultrasın kalitesi düşük. Bir başka yer buldum cam gibi çıkıyor çocuk , çocuğun güzel fotoğrafını almak için bi ona gidicem ahahahah
Hahqha herhalde canım parayı boşuna mı veriyoruz 😄
Ben ultrason kalitesinden hiç anlamıyorum ya, bir de başka doktora gitmedim hiç karşılaştıramıyorum da. Nasıl anlıyorsun onu? Ultrason fotoğraflarından mı?

Hahqha herhalde canım parayı boşuna mı veriyoruz 😄
Ben ultrason kalitesinden hiç anlamıyorum ya, bir de başka doktora gitmedim hiç karşılaştıramıyorum da. Nasıl anlıyorsun onu? Ultrason fotoğraflarından mı?
Evet , ben bugün fotoğraf aldım mesela bebek çok harekette ettiği için suratı bulanık , mesela bi arkadaşım farklı bir doktordan aldığı fotoğrafı gösterdi cam gibi aşırı farkediyor bence 😅

Evet , ben bugün fotoğraf aldım mesela bebek çok harekette ettiği için suratı bulanık , mesela bi arkadaşım farklı bir doktordan aldığı fotoğrafı gösterdi cam gibi aşırı farkediyor bence 😅
Detaylıda verdikleri renkliyle doktorun verdiği hemen hemen aynı, o zaman iyidir 😂

Detaylıda verdikleri renkliyle doktorun verdiği hemen hemen aynı, o zaman iyidir 😂
Benim ikiside aynı hastane olduğu için ayrım yapamadım . Tabi bu işin eğlenceki kısmı önemli olan farklı doktorların bebeği sağlıklı görüyor olması buna sabah akşam şükredebilirim 🥹💖

Kızlar ben ilçedeki devlet hastanesine de randevu aldım orada da kaydım olsun diye ayrıca gebelik okuluna da gitmek istiyorum emzirme doğum egzersizleri hakkında bilgi veriyorlar beş hafta sürüyormuş bakalım gidince bilgi alacağım
Kendi doktoruma ildeki bir özel hastane her hafta oraya gitmekte zorlanırım o yüzden bir devlet hastanesine gideyim diyorum

Kızlar ben ilçedeki devlet hastanesine de randevu aldım orada da kaydım olsun diye ayrıca gebelik okuluna da gitmek istiyorum emzirme doğum egzersizleri hakkında bilgi veriyorlar beş hafta sürüyormuş bakalım gidince bilgi alacağım
Kendi doktoruma ildeki bir özel hastane her hafta oraya gitmekte zorlanırım o yüzden bir devlet hastanesine gideyim diyorum
Gebelik okulunun faydası oluyor ilk gebelikse bir sürü şey ögreniyorsun bizim 3 hafta sürdü bı kaç ders de uzadı olması gerekenden fazla oldu dış hekimi diyetisyen psikolog ebe fizyoterapist hepsi ders verdi çok iyi bence imkanı olan herkes gitsin benim annem yanımda olacak hep ama onun bile bilmediği bir sürü detay var söyleyince şaşırıyor

Gebelik okulunun faydası oluyor ilk gebelikse bir sürü şey ögreniyorsun bizim 3 hafta sürdü bı kaç ders de uzadı olması gerekenden fazla oldu dış hekimi diyetisyen psikolog ebe fizyoterapist hepsi ders verdi çok iyi bence imkanı olan herkes gitsin benim annem yanımda olacak hep ama onun bile bilmediği bir sürü detay var söyleyince şaşırıyor
Evet çok istiyorum ben de ilk bebiş
Ne ile karşılaşacağını bilerek doğuma gitmek bence işi kolaylaştırır diye düşünüyorum

Sonunda bende bugün detaylı ultrasona gittim hatta erken bile gittim aslında çoğunuza göre 20+5de risk yaşadığım için korkuyordum çünkü 435 Gr herşey yolunda oğlusum çok hareketliydi ama biraz doktoru zorladı hep de yüzünü kapattı verdiği resimde bile kapalı yüzü 10 kez denedi elini çeksin diye tekrar tekrar baktı ama yok bizimki utangaç çıktı 😅 Çok guzeldi ama yüzümde koca bi gulumsemeyle izledim bir yandanda gözümden yaş akıyordu hiç unutmayacağım bı gün oldu darısı herkesin başına 20. Haftada olmama rağmen sürekli hareketlerini hissediyorum 🥰 ilerleyen zamanlarda yandım sanki 😅

Benim ikiside aynı hastane olduğu için ayrım yapamadım . Tabi bu işin eğlenceki kısmı önemli olan farklı doktorların bebeği sağlıklı görüyor olması buna sabah akşam şükredebilirim 🥹💖
Doğru söylüyorsun. Yeter ki iyi olsunlar, zamanında sağlıkla gelsinler 🫶🏻🙏🏻

Evet çok istiyorum ben de ilk bebiş
Ne ile karşılaşacağını bilerek doğuma gitmek bence işi kolaylaştırır diye düşünüyorum
Tabiki canım şekil A daki gibi bebek emzirmeyi bile en ince detylarina kadar anlattılar çok iyi bi deneyim oldu benim için sizin içinde öyle olur inşallah

Eklentiler

• 1000010747.webp
    1000010747.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 21
Grip olan kızlar nasılsınız? Boğazımda ağrı acı yok ama baş ağrısı var ufaktan bir de eklem ağrısı halsizlik. Başka bişey değildir di mi :(

Kimseye saldırdığım yok sadece gerçeklikten uzak o anki haklı olma isteğine göre yorum yapanlara bir çift lafda söylememiz de gerekiyor.

Geçmiş olsum çok yatış yapıldı mı?

Kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evine dön inşallah 🥰 bebişin de sen de hep iyi olun allahın izniyle gelip geçer bu durum 🙏🏼🩷

Beslenme kaynaklı ya da stres kaynaklıysa o ortaya çıkar, inşallah en makul sebeple en kısa zamanda evine dönersin çok geçmiş olsun 🤍

Çoook geçmiş olsun 🙏🏻 sağlıkla bir an önce evinize dönersiniz inşallah 🙏🏻 dediğiniz gibi hastanede güvendesiniz, dinlenmenize bakın yalnızca 🫶🏻

Çok geçmiş olsun
Tansiyona odaklanmamaya çalışın, stres tetikliyor
Birkaç gün güvenli ellerde izlenip sağ Salim döneceksiniz Allah’ın izniyle 🤲🏻
Çok teşekkür ediyorum canlar.🌹❤️ Bugün eve çıktım. 'Acil durumda geri hastaneye gitmek kaydıyla çıkabilirsin.' dedi doktor. alfamet yazdı. Oxaparı 15. Haftada kesmişti. Tekrardan başlattı. Pazar günü idrar biriktirme yapıp. Pazartesi laboratuvara götüreceğim. Kalp ekosu çekilecek pazartesi. Hastane çıkışı şiddetli baş ağrısı oldu. Tansiyon 14 e 9 çıkınca alfamet içtim. Ve ilk defa parol içtim. Uyudum filan ama ağrı zerre geçmedi çünkü.🙁 Şu an tansiyonum iyi . Bebeğin hareketini hissediyorum çok şükür. Ama korkuyorum da çok. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize.🙏❤️

Benimde bitmedi bu ay indirimlerini gördükçe biraz hızlandım ama aldıkça hep eksik çıkıyor sonu yok 😃 inşallah doğmadan tamamlamış oluruz 😃
Evet yaa yetişemicek diye çok korkuyorum herkes alışverişi bitirmiş yıkamak için gün sayıyor ben daha çok yeni başladım 😅😅❤️

Back
X