• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Bence iyi yapiyosunuz. Zaman ilerledikce enerji daha düsük olabiliyor güzel güzel düsünüp alisverisler yapilsin artik bence 🤗
Öyle yapıyorum vallahi artık yetişen yetişcek yetişmeyenleri de doğumdan sonra online alırız yapacak bişeu yok hepimiz sağlıklı doğuralım da 😀🥰🌸

Başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun tek tek okudum 🤲🏻 Buraya bir yazıp kayboldum iyi gelir sandım ama olmadı yatılı kalanlar vardı onları da yolculayınca ancak biraz daha iyi hissediyorum herkes çökmüş durumda ama hayat da devam ediyor herkes işine gücüne döndü, çok üzüntülü ağlamalı bir ay oldu stres içinde geçti bebeğim içinde üzülüyorum ama bundan sonra dikkat edeceğim mecburen.

Herkese bolca sağlık diliyorum birçok kişi detayliya gidip güzel sonuclar almış ben de çok merak ediyorum hiçbir testi yaptırmadığım için.
26sında gideceğim inşallah 🌸

Çok teşekkür ediyorum canlar.🌹❤️ Bugün eve çıktım. 'Acil durumda geri hastaneye gitmek kaydıyla çıkabilirsin.' dedi doktor. alfamet yazdı. Oxaparı 15. Haftada kesmişti. Tekrardan başlattı. Pazar günü idrar biriktirme yapıp. Pazartesi laboratuvara götüreceğim. Kalp ekosu çekilecek pazartesi. Hastane çıkışı şiddetli baş ağrısı oldu. Tansiyon 14 e 9 çıkınca alfamet içtim. Ve ilk defa parol içtim. Uyudum filan ama ağrı zerre geçmedi çünkü.🙁 Şu an tansiyonum iyi . Bebeğin hareketini hissediyorum çok şükür. Ama korkuyorum da çok. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize.🙏❤️
Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun her hastalığın, allahın izniyle zamanında güzel bi şekilde doğacak kucağına gelecek inşallah 💕🥹

Back
X