• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kızlar benim hamileliğim sakin geçiyor bu zamana kadar 2 sefer kustum geçen ay sesim gitmiştim ama akşama kadar geri geldi dün kustum sesim yine gitti ve hala daha yok dünden daha kötü durumdayım başına gelen varmi ne yapabilirim bilmiyorum fısıldayarak bile zor çıkıyor sesim lütfen yardım edin

Oyyy tontişşş maşallah 😍 kaç haftalıksınız benim de saat 2de kontrolüm neden çok fazla heyecanlıyım 🥹🥹🌸🌸
24+2 yiz bugün 🫠 ay bende her seferinde çok heyecanlanıyorum 😍
Maşallah maşallah benimki haftaya🥰
aç mı bekletiyorlar😂
Su bile mi yasak öncesinde vs?
Aç bekletiyorlar 😒 2 saat 😒 her şey yasak 😒 açlığa tahammülü olmayanlar için, mesela ben, biraz zorlu bekleyiş 😂

Ben de henüz yaptırmadım şeker yüklemesi çok korkuyorum. Başka yolu var mı doktorumla konuşucam 😔

Günaydın kızlar.❣️Benım de bugün hem kontrolum hem şeker yüklemem vardı. Herşey yolunda çok şükür 705 gram geldik bebiş.24+2 deyiz . Şeker yüklemesinin ikinci kanını beklıyorum beni çok zorlamadı açlık sadece midem de yanma oluştu biraz o da cok kötü değil, kolaylıkla atlarız hepimiz inşallah ❤️🙏💙

Merhaba kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı. 24+6 haftalığım oğluşum 911 gr 33 cm olmuş. Gelişimi 1,5 hafta önden gidiyormuş ve gayet sağlıklıymış çok şükür❤️
Öncesinde açlık tokluk kan değerlerim iyi çıktığı için ve bende de bir sıkıntı görmediği için şeker yüklemesine gerek duymadı doktor o yüzden yaptırmadım.
1 ay sonra rutin kontrole gideceğim 😍
İnşallah hepimizin tüm sonuçları güzel çıkar ❤️❤️

Veeee şükürler olsun haftalardır beklediğim detaylıdan çıkmış bulunuyorum 🥹💖
Allah’ım doktor anlattıkça nutkum tutuldu sabaha kadar anlatsa dinlicem adamı o da bi güzel anlatıyor ahahaha şükürler olsun şimdiye kadar olan her şeyi çok iyi dedi . 21+6 da gittim ultrason 21+3 çıkardı. Doktor haftasına oldukça uygun dedi. Malum benim erken doğum fobim var. O da bu ihtimal %10 senin değerlerin için şu an bu gözükmüyor dedi. Tabi Allah bilir. Adam hep ben bu zamana kadar olan şeyler için konuşuyorum . Mesela beyin 2 yaşına kadar gelişiyor o zaman gelişim tamamlanıyor doğduktan sonra da hep kontroller gerekiyor yani şimdiye kadar güzel her şey dedi şükürler olsun.
Tansiyonu sordum sabah heyecandan galiba 11 8 çıktı ama 13-9 mu ne o zamab doktoruna bi görün anlık iniş çıkıslar da normal dedi
Bebek hareket aşağıda hissediyorum dedim normal artık bazen ayagı aşağı gelir aşağıda hissedersin korkulacak bir şey değil dedi.
Kilosu 428 gram çıktı. Boyunu yazmamış ama bu FL değerinden anladığım 26.5 cm bi şey 🤭💖
Suyu iyi dedi birde rahim yaşlanması şu an için yok dedi şükürler olsun. Böyle kızlarım 💖
Ultrason görüntüsü aldık ama zor gösterdi kaynanama benziyor aynı ahahhaha sağlıklı olsun artık diyelim ahahaha
Detaylıya gitmeyen varsa da inşallah güzel sonuçlar alırlar valla hepimize çokça dua ediyorum 💖
Gözün aydın canım için rahatlamıstır artık🥰 asıl iş doğunca başlayacak de haklı bunlar bay degl🤪😍😍😍 cinsiyet neydi senin bebişinin☺️

Gözün aydın canım için rahatlamıstır artık🥰 asıl iş doğunca başlayacak de haklı bunlar bay degl🤪😍😍😍 cinsiyet neydi senin bebişinin☺️
Aiyyy evet rahatladım şükürler olsun bir sonraki kontrol kısmetse 2 hafta sonra onu beklicem artık.
Zaten kendi kendime diyorum doğurunca ne yapacaksın diye de Rabbim onun da gücünü kuvvetini verecektir artı ahhahaha
Kızçem geliyor inşallah benim 🥹💖💖

Kızlar benim hamileliğim sakin geçiyor bu zamana kadar 2 sefer kustum geçen ay sesim gitmiştim ama akşama kadar geri geldi dün kustum sesim yine gitti ve hala daha yok dünden daha kötü durumdayım başına gelen varmi ne yapabilirim bilmiyorum fısıldayarak bile zor çıkıyor sesim lütfen yardım edin
Benim de çok kustugum zamanlar boğaz ağrım oluyordu boğazı tahriş edebiliyoruz canım sanırım.
Ses kısıklığı için kendini çok yorma bence ama ağrı sızı varsa ve tansiyon problemin yoksa ben o ara tuzlu gargara yapmıştım iyi gelmişti .

Merhaba kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı. 24+6 haftalığım oğluşum 911 gr 33 cm olmuş. Gelişimi 1,5 hafta önden gidiyormuş ve gayet sağlıklıymış çok şükür❤️
Öncesinde açlık tokluk kan değerlerim iyi çıktığı için ve bende de bir sıkıntı görmediği için şeker yüklemesine gerek duymadı doktor o yüzden yaptırmadım.
1 ay sonra rutin kontrole gideceğim 😍
İnşallah hepimizin tüm sonuçları güzel çıkar ❤️❤️
Oyyy maşallah ya artık 1 kg ya yaklaşıyorlar . Kız mı erkek miydi hatırlayamadım ama miniğimiz belli ki yanaklı geliyor , çokta severimmm 🥹🥹💖
İnşallah şu şeker yüklemesine bize de gerek kalmaz öyle dua ediyorum artık ama olursa da yaptırıcaz yapıcak bi şey yok. Çok korktuğum bi şey değil benim ama yani yapmasam daha mutlu olurum tabiki .
İnşallah 1 ay sonra da sonuçlar çok güzel olmuş olsun sağlıkla gelsinler 💖

Benim de çok kustugum zamanlar boğaz ağrım oluyordu boğazı tahriş edebiliyoruz canım sanırım.
Ses kısıklığı için kendini çok yorma bence ama ağrı sızı varsa ve tansiyon problemin yoksa ben o ara tuzlu gargara yapmıştım iyi gelmişti .
Çok moralim bozuldu gerçekten hic sesim çıkmıyor ve hiç ağrı sızı da yok

Back
X