• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Kızlar 2..gebelik diye mi bilmiyorum ama hatta bu foto 1 hafta önceki smdı daha da büyüdü 😭🤣. Ay inşallah ben de alırım almak isteyenler alır vermek isteyenler almaz kg. Bebiiler saglkklı olsun da Allahmmm 🥰 benm oğluş hep kıpır kıpır sabah kackez uyandm yılan gb dans edyor ıcerde ya 🤣
Açıkçası kendim için bu hali bile çok büyük geliyor benimde 2. gebelik, kızımda daha 6. Aya girerken karnım yoktu 🥹 bu hızla devam eder mi bilmiyorum😄

Kızlar oğluşumun cicileri gidip gelip dolabın kapağını açıyorum ben bir kaç tane daha takım alıp tamamlıcam inşallah 🤲🥹🩵
Oyy güle güle kullansın 😍
Bu gebelikte artık tecrübeliyim çok birşey almam diyordum, geçen kendime gebe pantolonu almak için mağazaya gittim bulamayınca bebe reyonuna gitmek gibi bir hata ettim ve bir dünya şey aldım
Eşim yurtdışına çıktı bebek giyim mağazasından beni görüntülü aramak gibi bir gaflete düştü 😁 şimdi diyor valizime sığmıyor ne yapayım
Dedim kendi kıyafetlerini çıkar oğlumun kıyafetlerini koy çantaya 😎 benim için bebe kıyafetleri bataklığa düşmek gibi birşey artık israf noktasındayım ama asla kendimi durduramıyorum 🙈

kizlar yarin seker yüklemem var bugünden yapmam yada yapmamam gereken bir sey var miiii? birde ben artik bu rüyalari görmek istemiyorum ya nasil kurtulucaz her gün sabaha kadar farkli senaryolarla uyaniyorum
Nasıl geçtiğini yazar mısın
Benimde önümüzdeki cumartesi olacak ve kusmaktan korkuyorum 🤦🏻‍♀️
Çok şükür bulantı devam ama kusmalarım yok ve öyle bir travma bıraktıki bende bir gün bile kusmaya tahammülüm yok :(

Oyy güle güle kullansın 😍
Bu gebelikte artık tecrübeliyim çok birşey almam diyordum, geçen kendime gebe pantolonu almak için mağazaya gittim bulamayınca bebe reyonuna gitmek gibi bir hata ettim ve bir dünya şey aldım
Eşim yurtdışına çıktı bebek giyim mağazasından beni görüntülü aramak gibi bir gaflete düştü 😁 şimdi diyor valizime sığmıyor ne yapayım
Dedim kendi kıyafetlerini çıkar oğlumun kıyafetlerini koy çantaya 😎 benim için bebe kıyafetleri bataklığa düşmek gibi birşey artık israf noktasındayım ama asla kendimi durduramıyorum 🙈
Tşk ederiz 🩵valla yapacak bişe yok bazen eşime diyorum hadi avm ye gidelim markete evde bişe kalmamış diye ben seni biliyorum e bebeğe gidicen demi diyor 🤣🫣

İkiz anneler karnım çok büyüdü kilo almadın ama nefes darlığı başladı bende dun gecw hastanede müşahede de kaldım😞 kardiyolog ve gögüs hastalıkları uzmanı gördü korkulacsl birsey yok dediler onlsr acısındsn ksdın dogum doktprum önlem amaclı ystırdı bir sey cıkmadı eve geldim hala arada sıkışıyor nefesim kalbim güm güm atıyor var mı sizde buna benzer bir durum
canım çok geçmiş olsun. Bazen yediğim bir şey gaz yaptıysa sıkıştırıyor beni de ama hastaneye gidicek kadar hiç olmadım henüz 10 kg aldım karnım çok büyüdü 9 aylık tek bebek karnına ulaşmışımdır o derece. Ama benim doktorum nefes için ilk önce kan değerleri hemoglobin ve demire bakıyor aklında bulunsun benim gebelikten 3 sene önce nefes darlığı diye gitmiştim hastaneye gerçekten demirim yerlerdeydi haliyle kansızlıkta vardı. Yeterince oksijen taşınmasına engel oluyor bu eksiklik. Kan değerlerin nasıl? Gaz durumun nasıl?

Evet kızlar az önce tartıldım. Artık kilo aldım diye üzülen olursa aklına beni getirsin çünkü ben 20 kilo almışım 26 haftalığım 😂 59 ile başlayıp 79u gördüm bugün 🤭
Ahaha canınız sağolsun bee😄 ilk gebelikte 11 kg alıp geri 25kg verdim ben ve bunu isteyerek yapmadım kendi kendine oldu 😄 hiiiiç dert etme amaaannnn

Günaydın hamişler herkese hayırlı sabahlar diliyorum.Aralık ayını sağlıklı bir şekilde atlatalım diye dua ediyorum hepimize. :KK200: Sonra artık yavaş yavaş izinler başlıyor,çalışırken ister istemez daha çok zorlanıyoruz.:anneadayı::nazar::KK200:

Back
X