• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ben de 3. olmasina ragmen dogum sekli konusunda araftayim. Bu haftaki kontrolde her seyi sorup kaydettiler, hangi hastanede doguracaksin, hangi dogum seklini istiyorsun, esin doguma girecek mi vs vs. Normal istiyorum dedim ve esim girecek dedim aslinda normalde girmesini istemiyorum ama ne olur ne olmaz ben öyle diyim de sonradan girmwk istiyo ya cevirmek durumunda kalmayalim diye. Ilk normaldi esimin girmesini istememistim, 2. sezeryanda yanimdaydi bakalim bunda ne olacak🙈

hamilelikte kullanılıyor mu saglık ocagı ılac yazamam dedi 🥹
Receteli degil.birazda pahali esasen. 650 tl civari.icinden 3 cubuk cikiyor.1 tanesi tum suanki aftlarina yeter.bir zarari olacagini sahsen dusunmuyorum.cunku bir nevi yakma islemi(sulfirik asit) ile cilt ustunu ortuyor.local bir uygulama.baktim bilinen bir yanetkisi yoktur demis hamilelikte. Ama dedigim gibi bir kere saglam bir aci cekiyorsun ama sonra aci bitiyor.aft acisina daha iyi gelen birsey gormedim.gerisi fasa fiso en fazla 10 dk rahatlatiyor.bu ilac min 2 gun aciyi bitiriyor.

Receteli degil.birazda pahali esasen. 650 tl civari.icinden 3 cubuk cikiyor.1 tanesi tum suanki aftlarina yeter.bir zarari olacagini sahsen dusunmuyorum.cunku bir nevi yakma islemi(sulfirik asit) ile cilt ustunu ortuyor.local bir uygulama.baktim bilinen bir yanetkisi yoktur demis hamilelikte. Ama dedigim gibi bir kere saglam bir aci cekiyorsun ama sonra aci bitiyor.aft acisina daha iyi gelen birsey gormedim.gerisi fasa fiso en fazla 10 dk rahatlatiyor.bu ilac min 2 gun aciyi bitiriyor.
Kesinlikle katiliyorum bu kesin cözüm. Hayatimin bi dönemi bu sorunu yasamis biri olarak bu cubuklari kesfetmistim ve kesin cözüm oldu. Sukur sonra da cok cikmadi

Kesinlikle katiliyorum bu kesin cözüm. Hayatimin bi dönemi bu sorunu yasamis biri olarak bu cubuklari kesfetmistim ve kesin cözüm oldu. Sukur sonra da cok cikmadi
Bende oyle roaccutane isimli bir sivilce ilaci var epey meshur yan etkileri olan:) onu kullandigim donem bagisikligim oyle dusmustiki ayni anda 7-8 aft cikardi.hayattan sogumus 1 haftada 3 kg vermistim.o donem kesfettim.en etkili cozum bagisiklik guclendirmek aft icin.bu ilac maalesef sadece aft acisi icin.

Kızlar bugün 26+3 kontrolümde bebeğim makat pozisyondaydı. Abisi de öyleydi sezaryen olmuştum. Bunda ssvd hayali kurarken sanırım bu da makat nedeniyle sezaryen olacak gibi duruyor. 930 gr olmuş bu arada haftasına göre uyumlu iyi dedi. Şeker yüklemesi de yapıldı bugün 75 gr olandan şükür normal çıktı. Yüzünü de gösterdi kızım da oğlum gibi aynı babasına benziyor gibi geldi bakalım bana benzesin istiyordum ben ama babaya çekmiş belli etti kendini.😂 yalnız videoya almayı unuttum ilk gebeliğimde hep videoya alırdım siz kontrole girerken unutmayın kızlar renkli gösterirken mutlaka videoya çekin. Bakalım 30 haftalıkken de gösterir inşallah yüzünü o zaman daha net olur videoya alırım

Arkadaşlar selamm,kulak çınlaması yaşayan var mı ya birkaç gündür sağ kulağım çınlıyor aşırı sinir bozucu bir durum geçmiyor da 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar iyi akşamlar. 24 saatlik idrar biriktirme sonucum bu şekilde. Sonuç negatif olarak yazmışlar ama birisi yukarda bir değer sanki. Duyan bilen var mı? Salı sabah yüksek tansiyon sebebiyle hastaneye yattım. Şimdi çıktım.. takibim yapıldı ve değerlerim düzenli çıktı. Ama bu sonuç kafamı karıştırdı.

Eklentiler

• Screenshot_2025-12-03-18-48-50-46_0283822381e7a32d360986f2afbf2180.webp
    Screenshot_2025-12-03-18-48-50-46_0283822381e7a32d360986f2afbf2180.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2025-12-03-18-49-01-06_0283822381e7a32d360986f2afbf2180.webp
    Screenshot_2025-12-03-18-49-01-06_0283822381e7a32d360986f2afbf2180.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar iyi akşamlar. 24 saatlik idrar biriktirme sonucum bu şekilde. Sonuç negatif olarak yazmışlar ama birisi yukarda bir değer sanki. Duyan bilen var mı? Salı sabah yüksek tansiyon sebebiyle hastaneye yattım. Şimdi çıktım.. takibim yapıldı ve değerlerim düzenli çıktı. Ama bu sonuç kafamı karıştırdı.
Böyle diyor ama bilemedim diğerine normal değer dedi

Eklentiler

• 1000002133.webp
    1000002133.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmiyorum bugün çok durgun sabahtan beri takip ediyorum ama yok hareketleri zayıf normalde böyle değildi endişe etmeli miyim 😔

Kızlar bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmiyorum bugün çok durgun sabahtan beri takip ediyorum ama yok hareketleri zayıf normalde böyle değildi endişe etmeli miyim 😔
Kaç haftalıktın canım? 28.haftadan sonra takip etmek gerekiyormuş günlük hareketlerini. O haftaya kadar az veya çok olduğu günler olabiliyormuş diye okumuştum

Kaç haftalıktın canım? 28.haftadan sonra takip etmek gerekiyormuş günlük hareketlerini. O haftaya kadar az veya çok olduğu günler olabiliyormuş diye okumuştum
26 haftalık ama bayadir kıpır kıpırdı bugün ne olmuş olabilir ki hareketli değil yemekten sonra bakicam olmadı doktoruma sorucam bugün bir tuhaflık seziyorum 😔

Kızlar iyi akşamlar. 24 saatlik idrar biriktirme sonucum bu şekilde. Sonuç negatif olarak yazmışlar ama birisi yukarda bir değer sanki. Duyan bilen var mı? Salı sabah yüksek tansiyon sebebiyle hastaneye yattım. Şimdi çıktım.. takibim yapıldı ve değerlerim düzenli çıktı. Ama bu sonuç kafamı karıştırdı
Böyle diyor ama bilemedim diğerine normal değer dedi
Teşekkür ederim canım. Doktor temiz çıktı. Sorun yok dedi. Bilemedim ki.

Back
X