- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #16.721
Kızlar bizim bebişin odasi geldi çok duygusalım yerleşmeye başladı evimize küçük hanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Receteli degil.birazda pahali esasen. 650 tl civari.icinden 3 cubuk cikiyor.1 tanesi tum suanki aftlarina yeter.bir zarari olacagini sahsen dusunmuyorum.cunku bir nevi yakma islemi(sulfirik asit) ile cilt ustunu ortuyor.local bir uygulama.baktim bilinen bir yanetkisi yoktur demis hamilelikte. Ama dedigim gibi bir kere saglam bir aci cekiyorsun ama sonra aci bitiyor.aft acisina daha iyi gelen birsey gormedim.gerisi fasa fiso en fazla 10 dk rahatlatiyor.bu ilac min 2 gun aciyi bitiriyor.hamilelikte kullanılıyor mu saglık ocagı ılac yazamam dedi![]()
Kesinlikle katiliyorum bu kesin cözüm. Hayatimin bi dönemi bu sorunu yasamis biri olarak bu cubuklari kesfetmistim ve kesin cözüm oldu. Sukur sonra da cok cikmadiReceteli degil.birazda pahali esasen. 650 tl civari.icinden 3 cubuk cikiyor.1 tanesi tum suanki aftlarina yeter.bir zarari olacagini sahsen dusunmuyorum.cunku bir nevi yakma islemi(sulfirik asit) ile cilt ustunu ortuyor.local bir uygulama.baktim bilinen bir yanetkisi yoktur demis hamilelikte. Ama dedigim gibi bir kere saglam bir aci cekiyorsun ama sonra aci bitiyor.aft acisina daha iyi gelen birsey gormedim.gerisi fasa fiso en fazla 10 dk rahatlatiyor.bu ilac min 2 gun aciyi bitiriyor.
Bende oyle roaccutane isimli bir sivilce ilaci var epey meshur yan etkileri olan:) onu kullandigim donem bagisikligim oyle dusmustiki ayni anda 7-8 aft cikardi.hayattan sogumus 1 haftada 3 kg vermistim.o donem kesfettim.en etkili cozum bagisiklik guclendirmek aft icin.bu ilac maalesef sadece aft acisi icin.Kesinlikle katiliyorum bu kesin cözüm. Hayatimin bi dönemi bu sorunu yasamis biri olarak bu cubuklari kesfetmistim ve kesin cözüm oldu. Sukur sonra da cok cikmadi
Bugün sol kulağım çınladı biraz daha önce yaşamadımArkadaşlar selamm,kulak çınlaması yaşayan var mı ya birkaç gündür sağ kulağım çınlıyor aşırı sinir bozucu bir durum geçmiyor da![]()
Hamilelikte olur diye okudum ben de ama özellikle bu aralar geceleri o kadar çınlıyor ki artık merak ettimBugün sol kulağım çınladı biraz daha önce yaşamadım![]()
Birileri hakkında konusuyor demek ki shdhHamilelikte olur diye okudum ben de ama özellikle bu aralar geceleri o kadar çınlıyor ki artık merak ettim![]()
Ay inşallah kötü konuşmuyorlardırBirileri hakkında konusuyor demek ki shdh![]()
Yaaa sağlıkla gelsin odasına prensesKızlar bizim bebişin odasi geldi çok duygusalım yerleşmeye başladı evimize küçük hanım![]()
Tamam canımYaaa sağlıkla gelsin odasına prenses
Bitince bize de göster![]()
Ona yer açmak, eve bir kişinin daha ekleneceğini bilmek çok heyecan veriyorKızlar bizim bebişin odasi geldi çok duygusalım yerleşmeye başladı evimize küçük hanım![]()
Böyle diyor ama bilemedim diğerine normal değer dediKızlar iyi akşamlar. 24 saatlik idrar biriktirme sonucum bu şekilde. Sonuç negatif olarak yazmışlar ama birisi yukarda bir değer sanki. Duyan bilen var mı? Salı sabah yüksek tansiyon sebebiyle hastaneye yattım. Şimdi çıktım.. takibim yapıldı ve değerlerim düzenli çıktı. Ama bu sonuç kafamı karıştırdı.
Kaç haftalıktın canım? 28.haftadan sonra takip etmek gerekiyormuş günlük hareketlerini. O haftaya kadar az veya çok olduğu günler olabiliyormuş diye okumuştumKızlar bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmiyorum bugün çok durgun sabahtan beri takip ediyorum ama yok hareketleri zayıf normalde böyle değildi endişe etmeli miyim![]()
26 haftalık ama bayadir kıpır kıpırdı bugün ne olmuş olabilir ki hareketli değil yemekten sonra bakicam olmadı doktoruma sorucam bugün bir tuhaflık seziyorumKaç haftalıktın canım? 28.haftadan sonra takip etmek gerekiyormuş günlük hareketlerini. O haftaya kadar az veya çok olduğu günler olabiliyormuş diye okumuştum
Teşekkür ederim canım. Doktor temiz çıktı. Sorun yok dedi. Bilemedim ki.Böyle diyor ama bilemedim diğerine normal değer dedi