2026 Mart Anneleri

Günaydın kızlar. Ufak ufak hazırlıklara başladınız mı hem daha erken diyorum, hem içim kıpır kıpır dayanamıyorum minik minik bişiler aldım bir iki parça siz de durumlar Nasıl?
Günaydın canım ben daha başlamadım ama içim içime sığmıyor sürekli bakıyorum . Aldıklarımızı buradan paylaşırsan belki fikir de olur

Günaydın kızlar. Ufak ufak hazırlıklara başladınız mı hem daha erken diyorum, hem içim kıpır kıpır dayanamıyorum minik minik bişiler aldım bir iki parça siz de durumlar Nasıl?
Günaydın canım yaa BİM’e bu cuma çok güzel şeyler geliyor bebek küveti filesi daha birçok şey alim diyorum çok heves ettim benim oğlum 9yaşına girecek aralıkta öyle olunca ben çoğu şeyi dağıtmıştım hiçbiri yok sen naptın ?

Aynı durumdayız canım benim oğlumda aralıkta 9 olacak. Kıyafet dışında bişey yok elimde. Ee malum kızım olacagı için kıyafetlerde iptal ne var ne yok dağıtacağım, zaten çocugunu dağıtmıştım belki bi çocıgum daha olur diye sakladıklarım vardı onlarda nasip değilmiş

Ben de minik minik bir şeyler aldım canım evet daha erken ama insan dayanamıyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhatle kullansın inşallah
Günaydın canım ben daha başlamadım ama içim içime sığmıyor sürekli bakıyorum . Aldıklarımızı buradan paylaşırsan belki fikir de olur
Valla ben de sürekli bakıyorum favoriye atıyorum beklemedeyim. Şimdilik indirimli olduğunu düşündüğüm bir kaç bir şey aldım. Bi 6.ayı görelim hayırlısıyla hazırlıklara hız vermek lazım

Evet benim de canım anne yanı beşik almıştım ufak olandan onu Philips aventin cam biberonuna kadar hepsini dağıtmışım ayy puset bebek arabası hiçbir şey yok bir park yatak var bir bebek oto koltuğu var biraz kıyafet var

Canım 1 sıfırdan büyüktür bizde o da yok ben polo nun hastane çıkışını aldım dayanamadım çok tatlıydı başka pahalı kıyafet almak yok bir de cam biberon bir tane

Canım 1 sıfırdan büyüktür bizde o da yok ben polo nun hastane çıkışını aldım dayanamadım çok tatlıydı başka pahalı kıyafet almak yok bir de cam biberon bir tane
Ahahah evet yaa aynen dediğin gibi iyi yapmışsın hayırlı olsun sağlıkla giymesi nasip olsun inşallah cam biberon da gerekiyor işte ben de alcm benim süt sağma makinem vardı elektrikli o da duruyor allahtan

Bebek arabası, park yatak, puset, süt sağma makinesi, bir kaç hamile kıyafeti falan var. Hiç yoktan iyidir. Eli yüzü düzgün zıbınları ayırcam valla çok çabuk büyüyorlar ilk aylar chat gbt bana bir liste hazırladı ilk aylar için bunları al yeterli diye. Aynen öyle yapcam. Oğlumun giymediği çok şey olmuştu bu sefer deneyimli yim

Ay ne güzel bunları konuşmak da nasip oluyor Ben daha bişey almadım, bir battaniye örüyorum sadece, oğluma da örmüştüm 13 yıl oldu Emzik, süt sağma makinesi, bebek arabası marka model olarak belirledim, odasına alacağım eşyaları seçtim ama ne kıyafet ne eşya hiçbişey almadım henüz. 6. Ay başlarım eski tecrübelerden, kullandıklarımdan yola çıkarak ama işler karışacak gibi duruyor onu da alayım bunu da alayım derken yine gereksiz şeyler de alınır gibi

Oo yine baya şey varmış, bizde bebek karyolası, yatağı, müzikli sesli çokça oyuncak, birkaç da bebek tulumu dışında hiçbişey yok eskiden kalma

Ben diğerinde çok abartılı şeyler almadım zoraki alışveriş yaptım son dk bir yakınım doğumda bir komplikasyon oluşmuştu doğduktan bir hafta sonra bebeğini kaybetmişti o yüzden ama abartmasam da bu sefer daha bi heyecanla önceden alcm bizlere sağlıklıca doğurup sağlıklıca büyütmek nasip olsun

Amin canım amin inan insanın içinde bir korkan kısım oluyor ilk çocukta doktorum alışveriş için 24-26. Haftalar başla demişti mesela, o yüzden ben de yine de daha geç başlamak istiyorum ama bakıyorum zevkli oluyor hayal kurması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…