- Konu Sahibi perfectbaby
-
Evet onu gördüm bir de bir marka gördüm yabancı adı aklımda yok ama bilindiklerden değil yani, favorilere onu da atmıştım bakarım diyePhilips aventin al canım anne göğsüne en yakın o bebek biberona da alışmıyor
Ben 35te filan almıştım düşün ama bu sefer en azından bu hafta BİM’e gelen katlanabilir küvet geliyormuş onu file birkaç bi şey alayım diyorumAmin canım amin inan insanın içinde bir korkan kısım oluyor ilk çocukta doktorum alışveriş için 24-26. Haftalar başla demişti mesela, o yüzden ben de yine de daha geç başlamak istiyorum ama bakıyorum zevkli oluyor hayal kurması
Benim oğlan 10gün hastanede kalmıştı canım enfeksiyonlu doğmuştu iyiki bu biberonu almışım demiştim önce ona sonra kendime alıştırdım hastane sonrası çok faydasını gördüm o sayede bebek biberona alışmadı bana alıştıEvet onu gördüm bir de bir marka gördüm yabancı adı aklımda yok ama bilindiklerden değil yani, favorilere onu da atmıştım bakarım diye
Katlanabilir dediğin şu araları lastik gibi olansa ben onunla ilgili olumsuz deneyimler okudum basınca su dökülüyor falan diye bebeği yıkarken bazen kenara insan yük bindiriyor falan ya o yüzden ben o tip değil de normal bebek küveti almayı düşünüyorumBen 35te filan almıştım düşün ama bu sefer en azından bu hafta BİM’e gelen katlanabilir küvet geliyormuş onu file birkaç bi şey alayım diyorum
Yaa ben de kenara kaldırmak kolay olur diye öyle düşünmüştümKatlanabilir dediğin şu araları lastik gibi olansa ben onunla ilgili olumsuz deneyimler okudum basınca su dökülüyor falan diye bebeği yıkarken bazen kenara insan yük bindiriyor falan ya o yüzden ben o tip değil de normal bebek küveti almayı düşünüyorum
Mantıken öyle ama bebek yıkamak için standart alıp dolabın üstüne koyuyordum ben oğlan küçükken hep öyle kullandım, şimdi diğeri olmadık yerde basılacak suyla mu uğraşim bebekle mi diye stres yani benim normal çamaşır sepetim öyle mesela, bazen orantısız güç oluyor bir tarafı içine giriveriyorYaa ben de kenara kaldırmak kolay olur diye öyle düşünmüştüm
Ama evinde küvet yada geniş duş varsa onun içinde kullanacaksan o başka o zaman olur, ama ben odada yıkicam mesela banyoda değil o yüzdenYaa ben de kenara kaldırmak kolay olur diye öyle düşünmüştüm
Aman ben bu sefer odada filan yıkamam banyoda hallederim diğerinde ordan oraya taşıdık taşıdık durduk hep odada yıkadıkAma evinde küvet yada geniş duş varsa onun içinde kullanacaksan o başka o zaman olur, ama ben odada yıkicam mesela banyoda değil o yüzden
Sanki sağlık ocağında dediler de hatırlamıyorum daha vardır ona heraldeKızlar tetanoz aşısı ne zamanmış doktorunuz bişey dedi mi?
Benim büyük banyomda kedi kumu var kenarda, kapıyı kapatamayız kedili banyoyu da ruhum kaldırmazAman ben bu sefer odada filan yıkamam banyoda hallederim diğerinde ordan oraya taşıdık taşıdık durduk hep odada yıkadık
Evet söyler herhalde bilemedimSanki sağlık ocağında dediler de hatırlamıyorum daha vardır ona heralde
Ayy sen mecbursun o haldeBenim büyük banyomda kedi kumu var kenarda, kapıyı kapatamayız kedili banyoyu da ruhum kaldırmazebeveyn banyo da daha dar o yüzden yatak odası kaldı elimde banyoya en yakın
Aynen ben yine kovada suya dirsek sokmacaAyy sen mecbursun o halde
Ayy ilk zamanlar hep kayınvalidem taşıdı yaa bizim deAynen ben yine kovada suya dirsek sokmaca
Ay ben kimseyi istemiyorum bu yaşta fikir verilmesine tahammül edemem alttan da alamam büyük ihtimalAyy ilk zamanlar hep kayınvalidem taşıdı yaa bizim de
Aynen öyle bu sefer ben de hiçkimseyi istemiyorum o kadar haklısın ki o dönemi şöyle kafamdan geçirdiğimde yardımsızken bebeğim 1kg alıyordu o varken yarım kiloAy ben kimseyi istemiyorum bu yaşta fikir verilmesine tahammül edemem alttan da alamam büyük ihtimal
Valla öyle doğum sonrası hastane odasının stresi basıyor arada beni çocuğu elleyecekler öpecekler diye ay nasıl kuruluyorum anlatamamAynen öyle bu sefer ben de hiçkimseyi istemiyorum o kadar haklısın ki o dönemi şöyle kafamdan geçirdiğimde yardımsızken bebeğim 1kg alıyordu o varken yarım kiloacı ama gerçek kafa rahatlığı çok önemli
Yaa ne kadar yanlış oysa allahtan benimki bu sefer ben gelmem hastaneye diyor aman valla isabet olur ben sevindim şahsenValla öyle doğum sonrası hastane odasının stresi basıyor arada beni çocuğu elleyecekler öpecekler diye ay nasıl kuruluyorum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?