- Konu Sahibi perfectbaby
-
Oh oh iyi gelmesin kimse gelmesin steril şekilde çocuğu alıp eve gidelimYaa ne kadar yanlış oysa allahtan benimki bu sefer ben gelmem hastaneye diyor aman valla isabet olur ben sevindim şahsen
Oo daha varmış ona o zamanKızlar katlanır küvetlerin altında açılır kapanır ayak var. Yıkama esnasında katlanma durumu söz konusu değil. Ama kova ve maşrapa katlanıyor evet. Bir de tetanoz aşısı 20.haftadan sonra yapılacak biz seni arayacaz dediler bana sağlık ocağından.
Katlanmıyorsa iyiymiş o zaman, acaba diğerlerinin aldığında ayak yok muydu ki öyle yazmışlar?Kızlar katlanır küvetlerin altında açılır kapanır ayak var. Yıkama esnasında katlanma durumu söz konusu değil. Ama kova ve maşrapa katlanıyor evet. Bir de tetanoz aşısı 20.haftadan sonra yapılacak biz seni arayacaz dediler bana sağlık ocağından.
Ben aldım canım gelince açtım inceledim kova maşrapa evet katlanır ama küvet katlanmıyor denedim alt da ayaklar var çünkü. Zaten en yer kaplayan küvet katlanır olması avantaj. İçine sinmiyorsa katlanmayan al canımKatlanmıyorsa iyiymiş o zaman, acaba diğerlerinin aldığında ayak yok muydu ki öyle yazmışlar?
Bu güzelmiş sağlam duruyor, ay içinde mutlu mutlu baktığını görmeyi nasip etsin AllahBen aldım canım gelince açtım inceledim kova maşrapa evet katlanır ama küvet katlanmıyor denedim alt da ayaklar var çünkü. Zaten en yer kaplayan küvet katlanır olması avantaj. İçine sinmiyorsa katlanmayan al canım
Amin canım inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinBu güzelmiş sağlam duruyor, ay içinde mutlu mutlu baktığını görmeyi nasip etsin Allah
Benim dediğim de böyle ayaklıBen aldım canım gelince açtım inceledim kova maşrapa evet katlanır ama küvet katlanmıyor denedim alt da ayaklar var çünkü. Zaten en yer kaplayan küvet katlanır olması avantaj. İçine sinmiyorsa katlanmayan al canım
KesinlikleOh oh iyi gelmesin kimse gelmesin steril şekilde çocuğu alıp eve gidelim
Lansinoh tan memnunsun değil mi o zaman ben de ondan alayım diye eklemiştim listeme hangisi var acaba sende?Kızlar bende de park yatak, bebek arabası, pusat, mama sandalyesi, banyo kuveti, gibi ana kullanılacakların hepsi var oğlum 4.5 yaşında olduğundan hepsi de yeni gibi duruyor. Süt sağma makinesi lansinoh marka almıştım çok işime yaradı oğlum yoğun bakımda kalmıştı 7 gün süt sağıp götürdüm 3 aylıkkende işe başladım sürekli sağdım. Onun dışında kıyafet vs. Alacağım bende bebek 7 aylık olduğunda alırım diye düşünüyorum
Bende de Philips aventin süt sağma makinesi var ben de çok memnunumLansinoh tan memnunsun değil mi o zaman ben de ondan alayım diye eklemiştim listeme hangisi var acaba sende?
Oh çok iyiymiş seninKızlar bende de park yatak, bebek arabası, pusat, mama sandalyesi, banyo kuveti, gibi ana kullanılacakların hepsi var oğlum 4.5 yaşında olduğundan hepsi de yeni gibi duruyor. Süt sağma makinesi lansinoh marka almıştım çok işime yaradı oğlum yoğun bakımda kalmıştı 7 gün süt sağıp götürdüm 3 aylıkkende işe başladım sürekli sağdım. Onun dışında kıyafet vs. Alacağım bende bebek 7 aylık olduğunda alırım diye düşünüyorum
Elektrikli al mutlakaLansinoh tan memnunsun değil mi o zaman ben de ondan alayım diye eklemiştim listeme hangisi var acaba sende?
Çok memnunum ben canım elektrikli benim kiLansinoh tan memnunsun değil mi o zaman ben de ondan alayım diye eklemiştim listeme hangisi var acaba sende?
Elektrikli mi yoksa eller serbest miElektrikli al mutlaka
Elektrikli canımElektrikli mi yoksa eller serbest mi
Giyilebilir ne canım ?Ben giyilebilir almak istiyorum ya daha pratik görünüyor
Böyle takıyorsun kablo vs derdi yok sütyenin içinde duruyor sağıyor kendi kendine sen de işine gücüne bakıyosunGiyilebilir ne canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?