2026 Mart Anneleri

Oo daha varmış ona o zaman

Katlanmıyorsa iyiymiş o zaman, acaba diğerlerinin aldığında ayak yok muydu ki öyle yazmışlar?

Katlanmıyorsa iyiymiş o zaman, acaba diğerlerinin aldığında ayak yok muydu ki öyle yazmışlar?
Ben aldım canım gelince açtım inceledim kova maşrapa evet katlanır ama küvet katlanmıyor denedim alt da ayaklar var çünkü. Zaten en yer kaplayan küvet katlanır olması avantaj. İçine sinmiyorsa katlanmayan al canım

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-11-18-24-46-446_trendyol.com.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 10
Bu güzelmiş sağlam duruyor, ay içinde mutlu mutlu baktığını görmeyi nasip etsin Allah

Kızlar bende de park yatak, bebek arabası, pusat, mama sandalyesi, banyo kuveti, gibi ana kullanılacakların hepsi var oğlum 4.5 yaşında olduğundan hepsi de yeni gibi duruyor. Süt sağma makinesi lansinoh marka almıştım çok işime yaradı oğlum yoğun bakımda kalmıştı 7 gün süt sağıp götürdüm 3 aylıkkende işe başladım sürekli sağdım. Onun dışında kıyafet vs. Alacağım bende bebek 7 aylık olduğunda alırım diye düşünüyorum

Lansinoh tan memnunsun değil mi o zaman ben de ondan alayım diye eklemiştim listeme hangisi var acaba sende?

Oh çok iyiymiş senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…