- Konu Sahibi perfectbaby
-
Canım ben siveno kullanıyorum transfer öncesinden beri, memnunumKızlar, roll on olarak ne kullanıyorsunuz?
BendeAa ikiz miiİkizler ilerde anne karnında nasıl hissediliyor ben onu çok merak ediyorum yaa
Canım ben siveno kullanıyorum transfer öncesinden beri, memnunum
Siveno Roll On Kadın 50 ml %100 Doğal Koltuk Altı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Siveno %100 Doğal Roll On Kadın Deodorant Ter Kokusu Önleyici Bitkisel Leke Bırakmayan Vegan 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de suveno cnm o kadar doğal ki kokmuyor ahahahah yani içeriği harika ama çok etkili değil kışın idare eder diyelimKızlar, roll on olarak ne kullanıyorsunuz?
Canım ben bunu kullanıyorum inanılmaz güzel içeriği tertemiz kokusu da çok güzel lavanta servi kokuyorKızlar, roll on olarak ne kullanıyorsunuz?
Kızlar, roll on olarak ne kullanıyorsunuz?
https://www.dogalayakin.com/urun/deo-krem-turunc-lavanta-servi-50ml Bunu şiddetle tavsiye ederim canım çok da etkili siveno zamanında kullanmıştım ondan çok çok daha iyiBen de suveno cnm o kadar doğal ki kokmuyor ahahahah yani içeriği harika ama çok etkili değil kışın idare eder diyelim
Hemen deneyeceğim tüm vücuda kullanılabiliyor muhttps://www.dogalayakin.com/urun/deo-krem-turunc-lavanta-servi-50ml Bunu şiddetle tavsiye ederim canım çok da etkili siveno zamanında kullanmıştım ondan çok çok daha iyi
Bu rollon oluyor yani sadece koltuk altına kullanılıyor krem diye geçiyor elle sürülüyor tüm vücuda değil maalesef içeriği doğal fakat lavanta filan olduğu için tüm vücuda alerji filan yapar güvenle alabilirsin ben yıllardır kullanıyorum normal kimyasal içerikte olanlardan çok oldu vazgeçeliHemen deneyeceğim tüm vücuda kullanılabiliyor mu
Güzel kaliteli gözüküyor canım deneyim bendehttps://www.dogalayakin.com/urun/deo-krem-turunc-lavanta-servi-50ml Bunu şiddetle tavsiye ederim canım çok da etkili siveno zamanında kullanmıştım ondan çok çok daha iyi
Evet canım gerçekten çok kaliteli bu sayfanın katı şampuanını da çok öneririm onu da yıllardır kullanıyorum hatta başka bi şey kullanamıyorum artıkGüzel kaliteli gözüküyor canım deneyim bende
Şampuanıda deneyim canım saçlarım çok yıprandıEvet canım gerçekten çok kaliteli bu sayfanın katı şampuanını da çok öneririm onu da yıllardır kullanıyorum hatta başka bi şey kullanamıyorum artık
Dene canım toparlar güçlendiriyor yumuşacık yapıyor ayrıca saçlarda kepek veya yara varsa gideriyorŞampuanıda deneyim canım saçlarım çok yıprandı
Ben de doğal içerikli şampuan arıyordumDene canım toparlar güçlendiriyor yumuşacık yapıyor ayrıca saçlarda kepek veya yara varsa gideriyor
Katı şampuan var canım yine aynı sitede saçın uzunsa ve gürse ordan saç kremi de alabilirsin onun içeriği de tamamen doğalBen de doğal içerikli şampuan arıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?