- Konu Sahibi perfectbaby
-
Canım ben 13. Haftada pıt pıtlar hissettim hatta video çektim doktoruma izlettim nasıl olur daha çok erken diye şoka girdiKızlar hareketlerini hisseden var mı ? Ben miniş pıt pıt lar hissediyorum ama acaba diyorum kendi mi e kendi değilse kim daha önce hissetmiyordum.
Ben lansinoh göğüs ucu kremi almıştım canım çok iyi geliyordu mutlaka alırım yine onu bilmiyorum belki de doğrudurBaştan aşağı kremlenelimcanım birde meme ucu için de tahinin üstünde biriken yağ varya çok iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem varmıdır gerçekliği. Emzirirken yara olmasını engelliyormuş
Bende hissetmedim henüz dinliyorum kendimi ama 16+5 oldumKızlar hareketlerini hisseden var mı ? Ben miniş pıt pıt lar hissediyorum ama acaba diyorum kendi mi e kendi değilse kim daha önce hissetmiyordum.
Al benden de o kadar 15+6 yımBende hissetmedim henüz dinliyorum kendimi ama 16+5 oldum
O muhteşem birşey bende almıştım yine alacağımBen lansinoh göğüs ucu kremi almıştım canım çok iyi geliyordu mutlaka alırım yine onu bilmiyorum belki de doğrudur
Kesinlikle canım nasıl etkili bi şeydi aklımda kalanlar arasındaO muhteşem birşey bende almıştım yine alacağım
Insallah o gunlere bende hayirlisiyla kolaylikla gelirimSelam kızlarhepinizi tüp bebek sürecinden hatırlıyorum şükür Rabbime artık bebişlerimizi konuşacağımız evreye geçtik Darısı umutla bekleyen herkesin başına gebelik başlığındaki 2026 mart anneleri grubu çok kalabalık oraya yetişemiyorum bir de bizim tüp bebek olunca ister istemez farklılıklar oluyor bu başlık çok çok iyi oldu 17+3 deyim ve 2 gündür muhteşem şekilde kızımı hissediyorum tekme falan değil ama hareket ediyor inanılmaz bir duygu nasıl mutluyum Nasıl mutluyum tarif edemem bulantı kusmalarda olmasa herşey mükemmel
Canım ben de mandalina suyu içince midem inanılmaz asit yapıyorKızlar benim boğazımda hala bir yumru var sanki reflü gibi mandalina seviyorum inatla yiyorum da sonra da mahvoluyorum nolck bu hal
Aminnn Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahInsallah o gunlere bende hayirlisiyla kolaylikla gelirim
Ben de inatla yiyorum kötü oluyorumCanım ben de mandalina suyu içince midem inanılmaz asit yapıyor
İnşallah canım şükür pozitifi görmüşsün Rabbim kucagımıza almayı da nasip etsinInsallah o gunlere bende hayirlisiyla kolaylikla gelirim
Aminİnşallah canım şükür pozitifi görmüşsün Rabbim kucagımıza almayı da nasip etsin
Herşey güzel olacak, Allah hepimize yardım ederInsallah o gunlere bende hayirlisiyla kolaylikla gelirim
Insaallah aminHerşey güzel olacak, Allah hepimize yardım eder
İkiz yok canım burdaİkiz annesi var mı burdaa
Ikiz gebeyimİkiz yok canım burda
AA sizsiniz o zaman biIkiz gebeyim
Aa ikiz miiIkiz gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?