2026 Mart Anneleri

Kızlar hareketlerini hisseden var mı ? Ben miniş pıt pıt lar hissediyorum ama acaba diyorum kendi mi e kendi değilse kim daha önce hissetmiyordum.
Canım ben 13. Haftada pıt pıtlar hissettim hatta video çektim doktoruma izlettim nasıl olur daha çok erken diye şoka girdi Belki de değildir dedik ki bir daha da bugüne kadar öyle belirgin bişey hissetmedim ikinci çocukta 16. Haftada hissedilir diyorlar, benim daha 15. Haftam şu an bilemiyorum keşke hissetsem arada dinliyorum kendimi ama yok yok yok

Baştan aşağı kremlenelim canım birde meme ucu için de tahinin üstünde biriken yağ varya çok iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem varmıdır gerçekliği. Emzirirken yara olmasını engelliyormuş
Ben lansinoh göğüs ucu kremi almıştım canım çok iyi geliyordu mutlaka alırım yine onu bilmiyorum belki de doğrudur

Kızlar benim boğazımda hala bir yumru var sanki reflü gibi mandalina seviyorum inatla yiyorum da sonra da mahvoluyorum nolck bu hal

Insallah o gunlere bende hayirlisiyla kolaylikla gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…